NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Ben ráfixált Brownra
több mint 6 éve
Spy
2 337
Ez tizenegyespárbaj lesz
több mint 6 éve
Denzel Ward viszont már most a kedvencem
több mint 6 éve
Taylor fSosem fogom.
Hát Tomlint azért a huszonév alatt megszokhattad volnaHa már huszonéve nekik szurkolok nem fogok váltani csak mert van egy szar HC.Nem túl jó ez a steelers.Nem ám, szurkolj inkább a Patsnek
Tibi76
Fast Willie
Tibi76
Fast Willie
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Lúdas Solymi
8 012
Istenem, ez tipikus Browns. Volt a rendes játékidő végén 2 lehetőségük is lezárni a meccset, de neeem.
több mint 6 éve
Cuchulain82
985
a Steelers megérezte tavasszal hogy jó lehet ez a Browns és gyorsan lepasszolták nekik Todd Haleyt hogy elszabotálja az idényt?
több mint 6 éve
Komolyan ennyire nincs célpont?! Vagy Taylorhoz van ragasztva a labda?az előbb tényleg nem volt, de alapvetően vagy nem meri eldobni vagyha eldobja akkor rövid
Bad 31
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
Egyébként hosszabításban is van 2 minute warning ? 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Taylor fHát Tomlint azért a huszonév alatt megszokhattad volnaHa már huszonéve nekik szurkolok nem fogok váltani csak mert van egy szar HC.Nem túl jó ez a steelers.Nem ám, szurkolj inkább a Patsnek
Tibi76
Fast Willie
Tibi76
több mint 6 éve
Komolyan ennyire nincs célpont?! Vagy Taylorhoz van ragasztva a labda?Gyengék az elkapói...oh wait
Bad 31
több mint 6 éve
Esély!
több mint 6 éve
Ha már huszonéve nekik szurkolok nem fogok váltani csak mert van egy szar HC.Nem túl jó ez a steelers.Nem ám, szurkolj inkább a Patsnek
Tibi76
Fast Willie
"És cselekszem rajtok nagy bosszúállásokat fenyítő haragomban, hogy megtudják, hogy én vagyok az Úr, ha bosszúmat állom rajtok."
több mint 6 éve
Komolyan ennyire nincs célpont?! Vagy Taylorhoz van ragasztva a labda?
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 6 éve
bár tudnám, hogy Tahrodnak mi a terve ezzel a sok checkdown kummantással
több mint 6 éve
Spy
2 337
ha azt nem is, elemezni mindenképpA meccseket pontok nélkül kell értékelni.faszom ez döntetlen lesz 😀0-0
Löfli
Spy
Szokol
több mint 6 éve
mennyire kellett volna egy jó return... mint egy falat kenyér
több mint 6 éve
Korrekt 50 yardos körzetbe nincs senki, kérte is a fair catch-et. 😀Érzi, hogy Taylornak jót tesz, ha ő nyeri meg a meccset.
Mr.Breaker
több mint 6 éve
20 méterre senki de azért fair catch 😀 itt valami bunda van az X-re 😀mielőtt futni kezdesz, meg kell tanulj járni.
bobi0092
ennyi vereség után nem lehet egyből az asztalra csapni egy W-t.
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Nem túl jó ez a steelers.Nem ám, szurkolj inkább a Patsnek
Tibi76
több mint 6 éve
A meccseket pontok nélkül kell értékelni.faszom ez döntetlen lesz 😀0-0
Löfli
Spy
több mint 6 éve
bobi0092
4 353
20 méterre senki de azért fair catch 😀 itt valami bunda van az X-re 😀
Nekünk nem tetszik a szemed, nekünk nem tetszik a szád, nekünk nem tetszik a hangod, nekünk nem tetszik, hogy várni kell rád.
több mint 6 éve
Nem tudom mi lesz a vége de most már ha eddig eljutottunk kurvára utálnék kikapni.