Cleveland Browns - San Francisco 49ers
több mint 1 éve
Meg se mertem szólalni itt a végén baszki 😀
több mint 1 éve
Tapsi Hapsi
680
nem érdemeltük volna meg, bírók ide vagy oda, gratula Brownsnak, ma jobbak voltakNem, nincs jobb csapat mint a 9.-ers, ma verhetőek voltunk.... ennyi! Nem gratulálok az ellenfélnek, nekem nem fér bele..... grat. A zebráknak... Sanyi meg készüljön az ilyen meccsekre.... Eagles, Ravens, Bengals, Seahawks,
Josszi
több mint 1 éve
Steve Ribbed
393
3. körös kicker jelenMoodynak eddig kiváló idénye van, ez most nem jött össze van ilyen, simàn megérte a 3.kört.
zacknorb
Nem miatta kaptunk ki, még ha az utolsó field golt nem is rugta be.
Szerkesztette: Steve Ribbed
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
több mint 1 éve
Zaniolo hazaira fogadott 🤣
több mint 1 éve
Jó hír, azért nem annyira atom ez a csapatjó értjük, még párszor írd be 😀
Sifur
több mint 1 éve
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Jó hír, azért nem annyira atom ez a csapat
több mint 1 éve
3. körös kicker jelen
több mint 1 éve
Josszi
3 341
nem érdemeltük volna meg, bírók ide vagy oda, gratula Brownsnak, ma jobbak voltak
The Amazing Racoon
több mint 1 éve
ekkora kamu meccset
több mint 1 éve
Ez a browns chubbal és egy értelmes QB-val sima contender lenne, bivaly ez a csapat, de jelenleg a 49ers-nél nincs jobb csapat szerintem az NFL-ben.de éreztem hogy be kell írni 😀
Kurva nagy teljesítmény volt így is.
eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
shagi0206
10 812
HI-HE-TET-LEN
több mint 1 éve
LOL
több mint 1 éve
Ez a browns chubbal és egy értelmes QB-val sima contender lenne, bivaly ez a csapat, de jelenleg a 49ers-nél nincs jobb csapat szerintem az NFL-ben. Kurva nagy teljesítmény volt így is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
ne hülysékedj 20 ponton tartottátok őketcsak megnyeri a 49-rs?persze b meg ez a browns nem érdemel győzelmet
dande2
P@trik
több mint 1 éve
csak megnyeri a 49-rs?persze b meg ez a browns nem érdemel győzelmet
dande2
több mint 1 éve
Sifur
1 118
ezt nem érdemli meg a SF, látszik van hiba a rendszerbe végre
több mint 1 éve
Viszonylag kevés időt töltöttem el az NFL-ben HC-ként, talán ezért nem értem: miért kellett harmadikra passzolni?PJ meg kevés NFL meccsen játszott!
nagylaza, főpohárnok