Dallas Cowboys - New York Giants
10 hónapja
Diggs egy nagy nulla
10 hónapja
Hoppppppá
10 hónapja
volt olyan 3rd down, amiben nem Robinson-t találta meg Russ?
10 hónapja
Dak okosan kimatekozta, hogy ha a first down már úgysem lesz meg, akkor legalább Aubrey optimális lőtávolságába juttatja a labdát -> -8 yard
10 hónapja
Ez ilyen Madden kommentátori bölcsesség volt a Madden 06-07 idejéből.Nem értem miért hívunk ennyi középre futást, mikor nem megy?majd elfáradnak, és akkor menni fog
tamas424
wehhehehee
rva
10 hónapja
Banks remek cb. Most is megakadályozott egy Nubin elkapást
10 hónapja
Nem értem miért hívunk ennyi középre futást, mikor nem megy?majd elfáradnak, és akkor menni fog
tamas424
wehhehehee
10 hónapja
Nem értem miért hívunk ennyi középre futást, mikor nem megy?
10 hónapja
NA!
10 hónapja
Mondjuk RZra be lehetne hozni Dartot v. Jamiest. Szerintem az működne 😵💫Winstont bajosan 😊
Haba
10 hónapja
Az a terminus technicus, hogy altatunk.Ezzel teljesen összezavarjuk a Giants D-t 😂😂😂Apropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?az első negyedben se pickensnek se Lamb-nek nem volt targetje se
slowmotion
rva
tamas424
Vagy a Gints-et, vagy rva-t.
10 hónapja
Sejtettem, a report alapján Dak Captain Checkdown-t játszikApropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?az első negyedben se pickensnek se Lamb-nek nem volt targetje se
slowmotion
rva
10 hónapja
Ezzel teljesen összezavarjuk a Giants D-t 😂😂😂Apropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?az első negyedben se pickensnek se Lamb-nek nem volt targetje se
slowmotion
rva
10 hónapja
Tulajdonképpen jól csinálja a Gints.Dak csak 2 td hátrányban kezd el játszani, szóval jó sok időt elégetve elérik a 13:0-t, aztán a következő rd-vel meg már három akciónyi előnyük lesz, az menedzselhető.
Apropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?
10 hónapja
Ez elég szarul néz ki
10 hónapja
két éve utáltam Greg Olsen-t, de legalább szerencsét hozottnem maradt semmi, csak az utálat
10 hónapja
Jo szarul nezunk ki 😀
10 hónapja
Mondjuk RZra be lehetne hozni Dartot v. Jamiest. Szerintem az működne 😵💫
10 hónapja
Ha lenne egy átlag OL, az O elfogadható lenne.Generációk nőnek fel ennek a mondatnak az árnyékában
Várjunk csak, ez nem egy 15 éve visszatérő deja vu?
Zet
10 hónapja
bevagyunk oltva TD ellen
10 hónapja
RZO ismét remek...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
10 hónapja
Ha lenne egy átlag OL, az O elfogadható lenne. Várjunk csak, ez nem egy 15 éve visszatérő deja vu?
10 hónapja
félidőig nézem, ha nem vezet a Cowboys, akkor megyek aludni inkábbmost 3:1-re adom az esélyt, hogy aludni fogok
10 hónapja
Jól láttam, sikerült 3&24-ből félpályáról majdnem TD-t szívni?ez a defense a 100 éves Russel Wilsonból is HOF irányítót csinál
slowmotion