Dallas Cowboys - New York Giants
2 hónapja
Diggs egy nagy nulla
2 hónapja
Hoppppppá
2 hónapja
volt olyan 3rd down, amiben nem Robinson-t találta meg Russ?
2 hónapja
Dak okosan kimatekozta, hogy ha a first down már úgysem lesz meg, akkor legalább Aubrey optimális lőtávolságába juttatja a labdát -> -8 yard
2 hónapja
Ez ilyen Madden kommentátori bölcsesség volt a Madden 06-07 idejéből.Nem értem miért hívunk ennyi középre futást, mikor nem megy?majd elfáradnak, és akkor menni fog
tamas424
wehhehehee
rva
2 hónapja
Banks remek cb. Most is megakadályozott egy Nubin elkapást
2 hónapja
Nem értem miért hívunk ennyi középre futást, mikor nem megy?majd elfáradnak, és akkor menni fog
tamas424
wehhehehee
2 hónapja
Nem értem miért hívunk ennyi középre futást, mikor nem megy?
2 hónapja
NA!
2 hónapja
Mondjuk RZra be lehetne hozni Dartot v. Jamiest. Szerintem az működne 😵💫Winstont bajosan 😊
Haba
2 hónapja
Az a terminus technicus, hogy altatunk.Ezzel teljesen összezavarjuk a Giants D-t 😂😂😂Apropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?az első negyedben se pickensnek se Lamb-nek nem volt targetje se
slowmotion
rva
tamas424
Vagy a Gints-et, vagy rva-t.
2 hónapja
Sejtettem, a report alapján Dak Captain Checkdown-t játszikApropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?az első negyedben se pickensnek se Lamb-nek nem volt targetje se
slowmotion
rva
2 hónapja
Ezzel teljesen összezavarjuk a Giants D-t 😂😂😂Apropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?az első negyedben se pickensnek se Lamb-nek nem volt targetje se
slowmotion
rva
2 hónapja
Tulajdonképpen jól csinálja a Gints.Dak csak 2 td hátrányban kezd el játszani, szóval jó sok időt elégetve elérik a 13:0-t, aztán a következő rd-vel meg már három akciónyi előnyük lesz, az menedzselhető.
Apropó, mi a helyzet a százmilliós qb-wr párosunkkal?
2 hónapja
Ez elég szarul néz ki
2 hónapja
két éve utáltam Greg Olsen-t, de legalább szerencsét hozottnem maradt semmi, csak az utálat
2 hónapja
Jo szarul nezunk ki 😀
2 hónapja
Mondjuk RZra be lehetne hozni Dartot v. Jamiest. Szerintem az működne 😵💫
2 hónapja
Ha lenne egy átlag OL, az O elfogadható lenne.Generációk nőnek fel ennek a mondatnak az árnyékában
Várjunk csak, ez nem egy 15 éve visszatérő deja vu?
Zet
2 hónapja
bevagyunk oltva TD ellen
2 hónapja
RZO ismét remek...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
2 hónapja
Ha lenne egy átlag OL, az O elfogadható lenne. Várjunk csak, ez nem egy 15 éve visszatérő deja vu?
2 hónapja
félidőig nézem, ha nem vezet a Cowboys, akkor megyek aludni inkábbmost 3:1-re adom az esélyt, hogy aludni fogok
2 hónapja
Jól láttam, sikerült 3&24-ből félpályáról majdnem TD-t szívni?ez a defense a 100 éves Russel Wilsonból is HOF irányítót csinál
slowmotion