Denver Broncos - Los Angeles Chargers
több mint 2 éve
Teddy visszatért. 😊De nem az igazi. 😕
xrace77
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
shagi0206
10 921
Denverben ki számít most az 1. számú elkapónak? Már ha van ilyen 😊
több mint 2 éve
bogyó is mehet isten hírével
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Mintha kicsit sok lenne a holding mindkét oldalon ma. 😀
több mint 2 éve
attól még ugyanúgy futunk 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 2 éve
xrace77
4 515
Teddy visszatért. 😊
több mint 2 éve
Teddy a pályán
több mint 2 éve
Agim faszán odaért
több mint 2 éve
Mert nálunk nincs 10000 sérült, főleg a D-ben... Browns pedig Keenummal játszott, na őt a Broncosnál tudjuk milyen könnyű lenne megverni. de mondom, ha a Dallas ellen kikaptunk volna és 2 csapatot megverünk ezekből +1-ben lennénkA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
Kétlem, hogy Paton ennyire inkompetens lenne. 😊
roberto23
A D tényleg jó ehhez ért Fangio de HC kabát nagy rá. Minden tiszteletlenség nélkül ez a mérleg hízelgő a csapatra nézve.
Petila
Heisman
Petila
volt 4 nyerhető meccsünk, ami normális stábbal meglehetett volna : Raiders (miután Grudent kirúgták), Steelers, Eagles és Browns (Baker nélkül)
utóbbi 4-nek a fele jön már +1-ben vagyunk
Heisman
Petila
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 2 éve
lefürödtem, teddy visszajön ma?nemtom, de az OL bajban van
Heisman
@Broncos
·
11m
Injury update: G Dalton Risner (back) and LT Calvin Anderson (knee) are OUT.
több mint 2 éve
Petila
686
Ezeket a rohadt bosszantó penalty-kat hogy nem tudjuk levetkőzni hétről-hétre
több mint 2 éve
Vonster
1 036
mehhh, inkább legyen kompetens edzői gárda mindenkinél és játszunk látványos, emlékezetes meccseket, mert ez a langyos szar nem jó senkinek 😀Hát ott az edzői gárda közti különbség döntött, ezért nem bánom ha végül Fangio marad 😊A Browns simán jobb nyilván, azon a meccsen csak az volt a dühítő, hogy Keenum játszott és nem volt se Chubb se Hunt, és még így is kikaptunk, azt hozni kellett volnaA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
A D tényleg jó ehhez ért Fangio de HC kabát nagy rá. Minden tiszteletlenség nélkül ez a mérleg hízelgő a csapatra nézve.
Petila
Heisman
Petila
volt 4 nyerhető meccsünk, ami normális stábbal meglehetett volna : Raiders (miután Grudent kirúgták), Steelers, Eagles és Browns (Baker nélkül)
Heisman
Petila
Vonster
Petila
több mint 2 éve
lefürödtem, teddy visszajön ma?
több mint 2 éve
Petila
686
Hát ott az edzői gárda közti különbség döntött, ezért nem bánom ha végül Fangio marad 😊A Browns simán jobb nyilván, azon a meccsen csak az volt a dühítő, hogy Keenum játszott és nem volt se Chubb se Hunt, és még így is kikaptunk, azt hozni kellett volnaA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
Heisman
Petila
Heisman
Petila
Vonster
több mint 2 éve
Vonster
1 036
A Browns simán jobb nyilván, azon a meccsen csak az volt a dühítő, hogy Keenum játszott és nem volt se Chubb se Hunt, és még így is kikaptunk, azt hozni kellett volnaA Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
Heisman
Petila
Heisman
Petila
több mint 2 éve
xrace77
4 515
OFFKözben Arians nagyot megy. Twitteren jött szembe.
On Vita Vea losing a tooth: “I don’t care. He’s got 30 other ones...” 😀 😀
ON
több mint 2 éve
Petila
686
A Raiders és a Browns jelenleg sztem jobb csapat még ha néha nüanszokon múlik is 1-1 meccs kimenetele. Eagles jó napot fogott ki azon a meccsen én úgy láttam lemeccselték a Broncos-t. Steelers jelenleg talán tényleg gyengébb, bár egy kiöregedett QB és pár kulcs sérült a D-ben azért sokat ront a megítélésükön...egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
Heisman
Petila
Heisman
több mint 2 éve
Te szentséget Úr Isten ez mi a rothadás volt itt a végén???Gondolom az volt a terv, hogy vmelyik RB meglódul.
Bozontron
#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC
#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
egy olyan win ami nem reális : a DallasVan némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
Heisman
Petila
több mint 2 éve
Bozontron
388
Te szentséget Úr Isten ez mi a rothadás volt itt a végén???
több mint 2 éve
Haha ok. 😊Ez mitől nem az 😅Nah Lock egy pix6et plízFő a sportszerű szurkolás. 😉
Chargers LT
roberto23
Nem a bőrszínét firtatom vagy emlegetem az anyját
Tudom, hogy 2021 van, de a túlérzékenység nem vezet sehova sajnos 🙂
Chargers LT
több mint 2 éve
Petila
686
Van némi igazság abban hogy jobb edzővel jobb is lehetne, de volt pár olyan win is ami szintén nem reális lásd Dallas elllenegyébként normális edzővel még jobbak lennénk. ez a mérleg Fangiora nézve hízelgő, nem a csapatra... nézd meg milyen meccseket buktunk a szezonban...Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
Heisman
több mint 2 éve
Ez mitől nem az 😅Nah Lock egy pix6et plízFő a sportszerű szurkolás. 😉
Chargers LT
roberto23
Nem a bőrszínét firtatom vagy emlegetem az anyját
Tudom, hogy 2021 van, de a túlérzékenység nem vezet sehova sajnos 🙂
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
Hat Lock-al ez a veszély nem fenyeget. 😀Meglátjuk de ha megnyeretjük vele ezt a meccset bármi lehet csoporton belül.Ebben teljesen egyetértek. De ha nem lesz po, Fangio nem marad. Márpedig akármi lesz ma kizártnak tartom, hogy összejöjjön, mert nem vagyunk képesek két egymás utáni meccsen normálisan játszani. Így meg hiába fest jól a mérleg, kitorolhetjuk vele.Nem egy meccsen múlik de a PO és a WC szempontjából fontos csoport meccs.Eddig ez a meccs 2 dologra jó, elhitessük hogy a Broncos potens team és Fangio hátha marad a helyén, másik hogy Lombardi nem nagyon tud váltani mikor igazán kéne..Nem bánnám ha nem kéne sokáig nézni a ténykedését...Hat igencsak szomorú lenne, ha 3 év után 1 meccsen múlna Fangio sorsa….
Petila
roberto23
Petila
roberto23
Petila