Denver Broncos - New York Giants
1 hónapja
Vajon miért nem kértünk időt?mert mar egyet kikertetek.
StormST
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Vajon miért nem kértünk időt?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
1 hónapja
Rózsaszín volt
1 hónapja
Ja,végül is.Csak nem kapta el.Most kellett volna másodikra meg harmadikra tolni a futást,erre 3 yardról dobálunk mikor Mims-en kívül senki sem szakadt ma el az emberéről.Elképesztő....Bolles elszakadt... 😀
Foresz
StormST
1 hónapja
Most kellett volna másodikra meg harmadikra tolni a futást,erre 3 yardról dobálunk mikor Mims-en kívül senki sem szakadt ma el az emberéről.Elképesztő....Bolles elszakadt... 😀
Foresz

1 hónapja
Most kellett volna másodikra meg harmadikra tolni a futást,erre 3 yardról dobálunk mikor Mims-en kívül senki sem szakadt ma el az emberéről.Elképesztő....
1 hónapja
2. És Gólt megúsztuk ahogy üresen volt
1 hónapja
vagy mindkettő, de mindkettő bizttos nem jó
1 hónapja
vagy ő szar, vagy SP
1 hónapja
Nix amugy jo iranyito?
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Motion emberre hívni a screen-t. akire pont odavontál minden tekintetet, nagy ötlet...

1 hónapja
FapapucsNem folytatom, befejeztem volna, csak nem hagyod 😀csak folytatod baszki 😀 elkepeszto vagy. egyeb fontos eszrevetel?Nem a legfontosabb, csak szerecsenmosdatásnak éreztem, ennyi...ha nem erted akkor nem erted. azt mondtam, hogy nalunk olyan vedelmi zaszlok nem voltak, mint ami nalatok volt, mert nem csinaltunk olyat.Most azt mondod, hogy a false start és az offside totál különböző szabálytalanságok és nem arról szól mindkettő, hogy valaki korán mozog be? Akkójóvan...oke, a vedelmen levo zaszlo az hasonlo, mint amit az offensere dobnak. oke.Jaaa, persze, tehát a hasonló és hasonló az nem hasonló... 😀a vedelem oldalan nem volt offside meg neutral, amiket nalatok bedobtak konstansan. olvass ugy, hogy ertelmezd is 😉na a 3. false startjat mar csak bedobtak2 perc alatt csinált 3-at? Csak mert 2 perccel korábban azt írtad, hogy nálatok ilyenek nem voltak... 😀
csebi
StormST
csebi
StormST
csebi
StormST
de latom, ez szamodra ma a legfontosabb dolog ...
csebi
StormST
csebi
StormST
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
1 hónapja
Azigen
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
1 hónapja
Megint az a kibaszott screen...
Vonster
1 hónapja
Nem folytatom, befejeztem volna, csak nem hagyod 😀csak folytatod baszki 😀 elkepeszto vagy. egyeb fontos eszrevetel?Nem a legfontosabb, csak szerecsenmosdatásnak éreztem, ennyi...ha nem erted akkor nem erted. azt mondtam, hogy nalunk olyan vedelmi zaszlok nem voltak, mint ami nalatok volt, mert nem csinaltunk olyat.Most azt mondod, hogy a false start és az offside totál különböző szabálytalanságok és nem arról szól mindkettő, hogy valaki korán mozog be? Akkójóvan...oke, a vedelmen levo zaszlo az hasonlo, mint amit az offensere dobnak. oke.Jaaa, persze, tehát a hasonló és hasonló az nem hasonló... 😀a vedelem oldalan nem volt offside meg neutral, amiket nalatok bedobtak konstansan. olvass ugy, hogy ertelmezd is 😉na a 3. false startjat mar csak bedobtak2 perc alatt csinált 3-at? Csak mert 2 perccel korábban azt írtad, hogy nálatok ilyenek nem voltak... 😀
csebi
StormST
csebi
StormST
csebi
StormST
csebi
StormST
csebi

1 hónapja
Persze, nem is rá fogomBolles mennybe mehetett volnadeflectionnel azert ez bmeik WRnek kemeny melo volt
Negritis, a vajda
csebi
1 hónapja
na ez stop.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 hónapja
Megint az a kibaszott screen
1 hónapja
Nagyot ment a D most negyedikre
1 hónapja
Bolles mennybe mehetett volnadeflectionnel azert ez bmeik WRnek kemeny melo volt
Negritis, a vajda
1 hónapja
Bolles élete mozdulata lett volna 😀

1 hónapja
Bolles mennybe mehetett volna
1 hónapja
csak folytatod baszki 😀 elkepeszto vagy. egyeb fontos eszrevetel?Nem a legfontosabb, csak szerecsenmosdatásnak éreztem, ennyi...ha nem erted akkor nem erted. azt mondtam, hogy nalunk olyan vedelmi zaszlok nem voltak, mint ami nalatok volt, mert nem csinaltunk olyat.Most azt mondod, hogy a false start és az offside totál különböző szabálytalanságok és nem arról szól mindkettő, hogy valaki korán mozog be? Akkójóvan...oke, a vedelmen levo zaszlo az hasonlo, mint amit az offensere dobnak. oke.Jaaa, persze, tehát a hasonló és hasonló az nem hasonló... 😀a vedelem oldalan nem volt offside meg neutral, amiket nalatok bedobtak konstansan. olvass ugy, hogy ertelmezd is 😉na a 3. false startjat mar csak bedobtak2 perc alatt csinált 3-at? Csak mert 2 perccel korábban azt írtad, hogy nálatok ilyenek nem voltak... 😀
csebi
StormST
csebi
StormST
csebi
StormST
csebi
StormST
1 hónapja
Végre valami