Divisional szombat
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Flavio?Az nem Steratore volt?Hochülye méltó a nevèhez.....faterja centizgetett a papírlappal anno?
dande2
🤘 gaben 🤘
casaubon
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Elsőre gyűrűst olvastam.ténylegAz nem Steratore volt?Hochülye méltó a nevèhez.....faterja centizgetett a papírlappal anno?
dande2
🤘 gaben 🤘
casaubon
Ed az gyúrós
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Azt hittem kansas Dorothy.Kispest 😀Es ki a honved?Mert a Chiefs az új Honvédés ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
JustoVillar
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
JustoVillar
több mint 1 éve
De inkábbAz nem Steratore volt?Hochülye méltó a nevèhez.....faterja centizgetett a papírlappal anno?
dande2
🤘 gaben 🤘
casaubon
több mint 1 éve
casaubon
2 391
Az nem Steratore volt?Hochülye méltó a nevèhez.....faterja centizgetett a papírlappal anno?
dande2
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Hülye bírók....
több mint 1 éve
JustoVillar
625
Kispest 😀Es ki a honved?Mert a Chiefs az új Honvédés ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
JustoVillar
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
Nem a Kispest. A Bostoni Birodalom élén Darth Belichickkel.Es ki a honved?Mert a Chiefs az új Honvédés ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
JustoVillar
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
több mint 1 éve
patriotsEs ki a honved?Mert a Chiefs az új Honvédés ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
JustoVillar
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
több mint 1 éve
Hochülye méltó a nevèhez.....faterja centizgetett a papírlappal anno?
dande2
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Es ki a honved?Mert a Chiefs az új Honvédés ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
JustoVillar
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
gabor25
5 144
KösziRG a Jagsben.Mit jatszik mert nem ismerem.Mert szar már idén.Nem baj, hogy Scherffet nem tartottuk meg...Miert?
warr_b
gabor25
warr_b
gabor25
iktriad
több mint 1 éve
Hochülye méltó a nevèhez.....
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Legyen már 1 támadó 1 védő KC TD, faszé kell itt húzni az embert...Es ha a jagsnek szurkolsz?
Sifur
több mint 1 éve
RG a Jagsben.Mit jatszik mert nem ismerem.Mert szar már idén.Nem baj, hogy Scherffet nem tartottuk meg...Miert?
warr_b
gabor25
warr_b
gabor25
több mint 1 éve
Mert a Chiefs az új Honvédés ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
JustoVillar
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ha visszanezed fejelt is kozben aztan lokott. Ennel kisebb ert is volt mar kamu zaszlo.és ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
JustoVillar
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Legyen már 1 támadó 1 védő KC TD, faszé kell itt húzni az embert...
több mint 1 éve
gugli sokban segítMit jatszik mert nem ismerem.Mert szar már idén.Nem baj, hogy Scherffet nem tartottuk meg...Miert?
warr_b
gabor25
warr_b
gabor25
több mint 1 éve
Sérülten játszik egy ideje. De meccset nem hagyott ki.Mert szar már idén.Nem baj, hogy Scherffet nem tartottuk meg...Miert?
warr_b
gabor25
warr_b
több mint 1 éve
JustoVillar
625
és ez miért nem RTP?Inkább az a kérdés az előző miért volt az...
bogec7
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 1 éve
manapság már egy sántikáló irányítót se tudnak/akarnak agyonütninem kívánok neki nagyobb sérülést, de ez így kibaszott nyegle
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Mit jatszik mert nem ismerem.Mert szar már idén.Nem baj, hogy Scherffet nem tartottuk meg...Miert?
warr_b
gabor25
warr_b