Divisional szombat
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kicsit fejelte is sisakkal.Basszus en law helyeben a korhazban kotottem volna ki az elozo utkozes utan.Hát na, vendégnek nem kell kamu puncid zászlót dobni, pedig amikor lökte ott se volt a labda... Jó ez a QB zászló
gabor25
Sifur
több mint 1 éve
Mert szar már idén.Nem baj, hogy Scherffet nem tartottuk meg...Miert?
warr_b
gabor25
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Kampman
28 290
ki az a Joska?Most jön egy Mahomes INTTe vagy az Joska?
realcamp
gabor25
több mint 1 éve
realcamp
141
Most jön egy Mahomes INT
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Basszus en law helyeben a korhazban kotottem volna ki az elozo utkozes utan.Hát na, vendégnek nem kell kamu puncid zászlót dobni, pedig amikor lökte ott se volt a labda... Jó ez a QB zászló
gabor25
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
Basszus en law helyeben a korhazban kotottem volna ki az elozo utkozes utan.www.youtube.com/watch?v=L397TWLwrUU
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Basszus en law helyeben a korhazban kotottem volna ki az elozo utkozes utan.
több mint 1 éve
és ez miért nem RTP?Mert ez az új KC Honvéd azé
bogec7
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Pedig a 3. negyed 1. Jags drive általában mindig van pontszerzés... Kikaptunk.
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
hasonló "brutalitásra" ment a sárga nemrég
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Tavaly a felesége meg Mahomes tesója a közösségi médiában nagyon próbálták kihasználni Mahomes népszerűségét meg beszólogattak az aktuális ellenfelknek, Patnek úgy kellett leállítani őket.miert? MeseljetekEgyik legnagyobb paraszt feleségeknélÚgy tűnik. 😀Ez a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
— Brittany Mahomes (@BrittanyLynne) January 21, 2023
empty taxi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kosz. Akkor ezert nem is tudtam.Állítólag irritáló a közösségi médiában, bár ez pont egy olyan dolog, amit nagyon könnyen lehet ignorálni.Mi van a felesegevel? Ismeritek? Vagy miert paraszt stb?Ez eléggé indokolatlan amit a KC csinál, lehet ez a meccs így meglesz, de SB Mahomes nélkül nem hiszem, miért akarják hogy rásérüljön?biztos ők is utálják a 'feleségét'
Sifur
🤘 gaben 🤘
gabor25
Kampman
több mint 1 éve
komoly gondok ezek mostanságÁllítólag irritáló a közösségi médiában, bár ez pont egy olyan dolog, amit nagyon könnyen lehet ignorálni.Mi van a felesegevel? Ismeritek? Vagy miert paraszt stb?Ez eléggé indokolatlan amit a KC csinál, lehet ez a meccs így meglesz, de SB Mahomes nélkül nem hiszem, miért akarják hogy rásérüljön?biztos ők is utálják a 'feleségét'
Sifur
🤘 gaben 🤘
gabor25
Kampman
már a kölköket is neten zaklatják a társaik 😀
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Nem baj, hogy Scherffet nem tartottuk meg...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
gabor25
5 144
miert? MeseljetekEgyik legnagyobb paraszt feleségeknélÚgy tűnik. 😀Ez a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Állítólag irritáló a közösségi médiában, bár ez pont egy olyan dolog, amit nagyon könnyen lehet ignorálni.Mi van a felesegevel? Ismeritek? Vagy miert paraszt stb?Ez eléggé indokolatlan amit a KC csinál, lehet ez a meccs így meglesz, de SB Mahomes nélkül nem hiszem, miért akarják hogy rásérüljön?biztos ők is utálják a 'feleségét'
Sifur
🤘 gaben 🤘
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ok. Es ki van feherben?Mielőtt valaki megkérdezi valaki, ő Mrs. LawrenceEz a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Henne egész jól tolta, meg a futás is megy, csak dönteni kelleneEz eléggé indokolatlan amit a KC csinál, lehet ez a meccs így meglesz, de SB Mahomes nélkül nem hiszem, miért akarják hogy rásérüljön?Nem akarjak hogy raseruljon. De superbowl ba jutas nelkul meg eselye sincs sbt nyerni.
Sifur
gabor25
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Van annyira jó a skill személyzet hogy lehozzák a Jags ellen, szerintem ez így feleslegesEz eléggé indokolatlan amit a KC csinál, lehet ez a meccs így meglesz, de SB Mahomes nélkül nem hiszem, miért akarják hogy rásérüljön?Nem akarjak hogy raseruljon. De superbowl ba jutas nelkul meg eselye sincs sbt nyerni.
Sifur
gabor25