Divisional szombat
több mint 1 éve
Megtaláltam a tökéletes halftime adzsjusztment daltyoutu.be/ALU23yoRPm4
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
neki biztos 😀A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
lehet a mostani keretnél jobbak voltak 😀Van egy anekdota arról, hogy a Buccaneers játékosai 1976-ban, a legelső meccsük előtt megindultak kifelé az öltözőből, aztán úgy eltévedtek, hogy a parkolóban találták magukat.ÚtvesztőA nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
steelwolf
Mondjuk ők tele voltak teljesen rookie, semmilyen NFL-et sosem látó játékosokkal.
Kampman
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
Van egy anekdota arról, hogy a Buccaneers játékosai 1976-ban, a legelső meccsük előtt megindultak kifelé az öltözőből, aztán úgy eltévedtek, hogy a parkolóban találták magukat.ÚtvesztőA nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
steelwolf
Mondjuk ők tele voltak teljesen rookie, semmilyen NFL-et sosem látó játékosokkal.
több mint 1 éve
A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Manning-ekől kár kiindulni
gabor25
Peyton-nak nincs ember aki megmondja mit csináljon, Eli-nek meg full felesleges úgy is felbassza Nicks-nek
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 017
Twitterről még nem tiltották ki? 😀HENNE THING IS POSSIBLE
— Brittany Mahomes (@BrittanyLynne) January 21, 2023
empty taxi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Biztosan van vagy biztosan nincs?A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Ebbe a vitába már belefutottam néhányszor. Szerintem van HC, akinél nem, és van, akinél igen. BB-nél biztosan.
gabor25
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Na, ha már szóba került kiket utálunk, ŐTHENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
több mint 1 éve
www.youtube.com/watch?v=TmfS_FJRrPQ
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Ebbe a vitába már belefutottam néhányszor. Szerintem van HC, akinél nem, és van, akinél igen. BB-nél biztosan.
gabor25
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Vagy legalábbis Peyton Manning számára nem létezik. De ő kivel is beszélne meg és mit? Hiszen no huddle-lel megy előre, neki elegendő saját magával egyeztetni.
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kellett volna google maps telokra hogy oda vissza erjenek? 🙃A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
több mint 1 éve
ÚtvesztőA nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
több mint 1 éve
HENNE THING IS POSSIBLE
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
A legjobb linebackerünk.Bolton is megsérült. Ne márAz ki. Mar megint kesik az arena 4 em.
ulpianus
gabor25
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
több mint 1 éve
Travis Kelce had 10 receptions and 2 receiving TDs in the first half. This is the 3rd time he has reached those marks in a playoff game.
— NFL Research (@NFLResearch) January 21, 2023
No other player in NFL history has done so more than once in their career.#ChiefsKingdom @Chiefs
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Sansa Stark erőszakos férje, aki nem mellesleg egy pszichopata, szadista seggfej. Imádtam a karakterét 😀Ramsey Bolton, Roose Bolton fattya, majd végül törvényes örököse, Deres átmeneti őrzőjeBolton is megsérült. Ne márAz ki. Mar megint kesik az arena 4 em.
ulpianus
gabor25
realcamp
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Jól megfiatalították Pam OlivertEs meg fekete is lett. Nyaralni volt ilyen sokaig?
r.baggio
több mint 1 éve
És a Bolton Wanderers tulajdonosa.Ramsey Bolton, Roose Bolton fattya, majd végül törvényes örököse, Deres átmeneti őrzőjeBolton is megsérült. Ne márAz ki. Mar megint kesik az arena 4 em.
ulpianus
gabor25
realcamp
több mint 1 éve
gabor25
5 144
A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.
több mint 1 éve
realcamp
141
Ramsey Bolton, Roose Bolton fattya, majd végül törvényes örököse, Deres átmeneti őrzőjeBolton is megsérült. Ne márAz ki. Mar megint kesik az arena 4 em.
ulpianus
gabor25
több mint 1 éve
Mikor is kaptunk legutobb masodik felidos td-t?Erdekes lesz ez, ha Henriett marad
több mint 1 éve
Jól megfiatalították Pam Olivert
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nekik van. Aki nem rájuk szavaz, azok a hazaárulók.meg a fideszeseknekGyáva népnek nincs hazájaRealistáknak viszont van.
r.baggio
Kampman
🤘 gaben 🤘