NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Divisional szombat
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De egesz evben milyen volt. Nem o volt aki minket is meglepeteskent megvert? Vagy keverem tibow val.Bortles mérlege 2-1 azokon kezdőként. Tavaly visszavonult, szóval ez már nem lesz rosszabb.Amugy pont a po meccsek alapjan kellene bearazni a jatekosokat. Mert ott derul ki ki a cool es ki a kevesbe .Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
iktriad
gabor25
iktriad
Tebow t tudom po ban megszivatott minket. Bortles re is emlekszem valamiert.
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Figy Bortles egyetlenegyszer tudta POba vinni a csapatát mikor top 1 futás volt mellette. A körülményekhez képest ez a három éves szerződés olyan rengeteget végülis nem ártott. Ezért is mondom h három évet kellene nekünk is adni.Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
iktriad
Úgy sincsen jobb opciók Qb fronton, hátul draftolunk, ilyen ár-érték teljesítményt meg nem fogunk UFArol szerezni.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Ilyen büntetés nélkül nem tehet el meccs 😊
több mint 1 éve
AJ-nek valami nagyon fáj. Minden play végén fogja a lábát.
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Bortles mérlege 2-1 azokon kezdőként. Tavaly visszavonult, szóval ez már nem lesz rosszabb.Amugy pont a po meccsek alapjan kellene bearazni a jatekosokat. Mert ott derul ki ki a cool es ki a kevesbe .Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
iktriad
gabor25
több mint 1 éve
Lenyomjuk a torkukon.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Amugy pont a po meccsek alapjan kellene bearazni a jatekosokat. Mert ott derul ki ki a cool es ki a kevesbe .Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
iktriad
több mint 1 éve
Nem, a hendit a meccsre.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.A spread az sb runt jelenti fogadasban?
iktriad
gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.A spread az sb runt jelenti fogadasban?
iktriad
több mint 1 éve
Minden tisztelet mellett, én már láttam ezt a sztorit egy Blake Bortles nevű sráccal. Nem végződött jól a csapata számára.Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
csebi
több mint 1 éve
Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.Sztem nem lesz jelentős. Nem a mai meccs alapján fogjak beárazni.
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ha osszejon igen. Ha nem nem. Nem tom hol puntoltak.Ennek inkább neki kellett volna menni, mint az elején a 4&8-nak.Őszintén 3 tds különbségnel nem lett volna sok értelme
nagylaza, főpohárnok
csebi
Az a nem mindegy. Mert azert ugy kell neki allniuk hogy visszajohetnek. Es mindent megtenni hogy nyerjenek.
De nem tul kockaztatva. Szoval ha sajat terfel inkabb punt ha ellenfele akkor nekimenni vagy fg.
Anelkul hogy short fieldet adjanak es pontokat ha nem jon ossze a 4.
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Daniel Jones vajon mennyit bukik ezen a mai meccsen? Többet, mint akik a Giants spreadre fogadtak? Már összesen.
több mint 1 éve
Akkor maradt volna esély. De így?Ennek inkább neki kellett volna menni, mint az elején a 4&8-nak.Őszintén 3 tds különbségnel nem lett volna sok értelme
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 1 éve
Rendben Buday 17-0-l kellett volna az alapszakaszt nyerni minden meccset 30 ponttal nyerni stb stb stb hagyjuk 😏?
dande2
több mint 1 éve
Ennek inkább neki kellett volna menni, mint az elején a 4&8-nak.Őszintén 3 tds különbségnel nem lett volna sok értelme
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Rendben Buday 17-0-l kellett volna az alapszakaszt nyerni minden meccset 30 ponttal nyerni stb stb stb hagyjuk 😏
több mint 1 éve
Gec, mennyi reklám mehet a kinti közvetítésben, rohadt hosszúak a szünetek.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Na most egy 9 perces drive kéne . Fussunk!
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Ennek inkább neki kellett volna menni, mint az elején a 4&8-nak.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Upsz. My bad. Bocsi.Vikings meccsről beszéltem és a vikings offenserol 😊7 pont 3 negyed alatt nem tul megnyero. Az biztos. Foleg ha a masiknak 28 van. Ugyanannyi ido alatt.Könnyű a védelemre fogni, de a money timeban az offense sem mutatott sokat.Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Védelem nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Bocsi Za'Darius.
csebi
iktriad
csebi
Es nem alacsony pontszamos a meccs.
gabor25
csebi
több mint 1 éve
Miért ti tavaly bottom 5 csapat voltatok keret alapján?Ok de tavaly kb pont ugyan ezt csinalta egy rossz kezdès után akkor is szóba se került, hogy hű mekkora ..most meg mindenki ilyenekről beszèl. Azèrt láttuk már pont nálunk hogy nem minden a keret se mindegy tudom úgy is èn vagyok a helikopterDe most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtemEgy bottom 5 csapatból csináljon top 8t. Tényleg szép amit tesz az eagles-szel, de azért ebből a keretből nem akkora bűvészet kihozni egy championship gamet.
dande2
csebi
dande2
Nyilván haza húzunk mindketten, de edzői tevékenység szempontjából sztem Daboll munkája nagyobb meglepetés.
több mint 1 éve
Vikings meccsről beszéltem és a vikings offenserol 😊7 pont 3 negyed alatt nem tul megnyero. Az biztos. Foleg ha a masiknak 28 van. Ugyanannyi ido alatt.Könnyű a védelemre fogni, de a money timeban az offense sem mutatott sokat.Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Védelem nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Bocsi Za'Darius.
csebi
iktriad
csebi
gabor25
több mint 1 éve
Ok de tavaly kb pont ugyan ezt csinalta egy rossz kezdès után akkor is szóba se került, hogy hű mekkora ..most meg mindenki ilyenekről beszèl. Azèrt láttuk már pont nálunk hogy nem minden a keret se mindegy tudom úgy is èn vagyok a helikopterDe most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtemEgy bottom 5 csapatból csináljon top 8t. Tényleg szép amit tesz az eagles-szel, de azért ebből a keretből nem akkora bűvészet kihozni egy championship gamet.
dande2
csebi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
7 pont 3 negyed alatt nem tul megnyero. Az biztos. Foleg ha a masiknak 28 van. Ugyanannyi ido alatt.Könnyű a védelemre fogni, de a money timeban az offense sem mutatott sokat.Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Védelem nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Bocsi Za'Darius.
csebi
iktriad
csebi