Divisional szombat
4 hónapja
Ha téged az felizgat...😄Dumbledore segge.Dehogy. Dumbledore seregeDevonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
dande2
shagi0206
gabor25
4 hónapja
Mert működik 😏Lassu voltal. 🙃 en elobb irtam ugyanezt. 🙂Francba elkezdtek futniMiért francba? Szépen pörgetik az órát.
dande2
nagylaza, főpohárnok
gabor25
Azèrt èsznèl kell lenni...
4 hónapja
na giants td, jöhet a comeback🤣
Heisman nádor

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
4 hónapja
Dumbledore segge.Dehogy. Dumbledore seregeDevonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
dande2
shagi0206
4 hónapja
Becsület pontok, köszönjük!

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
4 hónapja
na giants td, jöhet a comeback
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall
National Teams : HUN, ESP, Players : Håland, Vardy, Szoboszlai, Bardhi, Kroos, Ramsdale, Saka, Zaccagni
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Quintana, Contador, Cras, Pogacar, Meintjes, Valter
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Ricky Evans, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket

4 hónapja
Dehogy. Dumbledore seregeDevonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
dande2
4 hónapja
Lassu voltal. 🙃 en elobb irtam ugyanezt. 🙂Francba elkezdtek futniMiért francba? Szépen pörgetik az órát.
dande2
nagylaza, főpohárnok
4 hónapja
Francba elkezdtek futniMiért francba? Szépen pörgetik az órát.
dande2
4 hónapja
Francba elkezdtek futniAz miert baj nektek? Legalabb megy az ido es nektek kedvez.
dande2
4 hónapja
Üdv mkinek, most értem utol az élőt, jött is a Barkley playDe hat ez a tegnapi meccs. Hogy erted utol?
csebi
4 hónapja
Devonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
4 hónapja
Francba elkezdtek futni
4 hónapja
Üdv mkinek, most értem utol az élőt, jött is a Barkley play
2022 Magyarország: A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 hónapja
Na jön egy hiba DS😏
4 hónapja
Erre a meccsre fennmaradtam, a holnapi 49ers-cowboyra nem fogok. Fogadok az jobb meccs lesz 😄Jinx. Lol
shagi0206
4 hónapja
En birtam sanyit es orultem hogy valaki kiemelte a falak es vedok jatekat is. Amivel sokan nem voltak tisztaban.Na attól mentsen meg a Jóisten!!!🫣Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
Viccet félretéve teljesen rendben van Isti és Zoli mai munkája (is) a kommentátorfülkében.
iktriad
nagir
shawnka
nagir
Es elvezte a vedok jatekat is. Amikor keves pontos meccsek voltak. De jo parharcok. Regi idokbol.
Szerkesztette: gabor25
4 hónapja
Erre a meccsre fennmaradtam, a holnapi 49ers-cowboyra nem fogok. Fogadok az jobb meccs lesz 😄Én azt nagyon várom. Igaz, így voltam ezzel a mostanival is.
shagi0206
4 hónapja
Erre a meccsre fennmaradtam, a holnapi 49ers-cowboyra nem fogok. Fogadok az jobb meccs lesz 😄Ennél, tuti! 😉
shagi0206

4 hónapja
ostapenko mit játszik gecTeniszt?
eaglesmcnabb
4 hónapja
Sonkat.TofutKolbászt?Most ki kell mennem kajáért a konyhába. Köszi szépen Shawnka. Ha már Shawnka... meg is van mit eszek.Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
Viccet félretéve teljesen rendben van Isti és Zoli mai munkája (is) a kommentátorfülkében.
iktriad
nagir
shawnka
iktriad
nagylaza, főpohárnok
nagir
Shonka
Szerkesztette: gabor25
4 hónapja
ostapenko mit játszik gec
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Jack, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!