Divisional szombat
10 hónapja
De most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtemEgy bottom 5 csapatból csináljon top 8t. Tényleg szép amit tesz az eagles-szel, de azért ebből a keretből nem akkora bűvészet kihozni egy championship gamet.
dande2
2022 Magyarország: A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
Könnyű a védelemre fogni, de a money timeban az offense sem mutatott sokat.Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Védelem nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Bocsi Za'Darius.
csebi
iktriad
2022 Magyarország: A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
10 hónapja
De most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtemAz ki? Sbt nyert?
dande2
10 hónapja
De most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtem
10 hónapja
Kc ellen lehet de nem most.Nem hülyéskedek. Minimum FG kéne minden driveban.Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo
nagir
Greengo
10 hónapja
Már rég. 😀Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Mi lenne ha giants fan lennel? Nyugodtabb lennel?
Greengo
gabor25

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
A múlt heti, pont ebben az idősávban játszott Chargers - Jags nagyon mély nyomokat hagyott benne.Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo
nagir
10 hónapja
Nem hülyéskedek. Minimum FG kéne minden driveban.Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo
nagir

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
Mi még papíron sztem továbbra is egy bottom 5 csapat vagyunk amiből az edzők csináltak egy 0.5 körüli csapatot és a sorsolásnak is köszönhetően lett PO. De játékos állomány alapján a vikings is ég és föld plusz az eagles is. Az utóbbi csapat ezt képes a pályára is kitenni, le a kalappal előttük. A vikings meg sztem nem készült fel egészen ellenünk, hiába volt ott a jel már a regularban.Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Szerintem nem gaz ez senkinek. Philly ellen ennyi jott ossze.
csebi
Es megerdelelten jutottatok tovabb. Ugy tunt jobban akartatok. Vagy raporogtetek mint a viks.
gabor25
10 hónapja
Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
10 hónapja
Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Védelem nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Bocsi Za'Darius.
csebi
10 hónapja
Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕

E-A-G-L-E-S EAGLES !
10 hónapja
De utálom ezt behúzzuk a kèzifèket.....😡
10 hónapja
Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Szerintem nem gaz ez senkinek. Philly ellen ennyi jott ossze.
csebi
Es megerdelelten jutottatok tovabb. Ugy tunt jobban akartatok. Vagy raporogtetek mint a viks.
Ps nem szegyen egy jobb ellenfeltol kikapni. Legalabb bejutottatok es tovabb is egyszer.
Nem lehet mindig sbt nyerni mint a nyul england tette. Az volt pont nem mindennapi. Meg ha ugy is tunt.
Szerkesztette: gabor25
10 hónapja
A vedo vagy offense falnak?Ne haragudj, nem árulhatom el. A falnak is füle van.Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …
10 hónapja
Ne haragudj, nem árulhatom el. A falnak is füle van.Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
csebi
10 hónapja
Egyszeru. 0. Konnyen tanulhato. De ne tereljuk a temat.Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
csebi
10 hónapja
Azért ismerjük be, ez szép volt
10 hónapja
Igen. En. De ki az?Grindelwald te vagy az? 😏Dumbledore segge.Dehogy. Dumbledore seregeDevonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
dande2
shagi0206
gabor25
dande2
Esmeralda te vagy az? Tudom hogy testverek vagyunk, de legy a felesegem csokolj meg.
Szerkesztette: gabor25
10 hónapja
Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Elbasztak. Kiment a fejekbol.
nagylaza, főpohárnok
10 hónapja
Grindelwald te vagy az? 😏Dumbledore segge.Dehogy. Dumbledore seregeDevonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
dande2
shagi0206
gabor25
10 hónapja
Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.