NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Divisional szombat
több mint 1 éve
De most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtemEgy bottom 5 csapatból csináljon top 8t. Tényleg szép amit tesz az eagles-szel, de azért ebből a keretből nem akkora bűvészet kihozni egy championship gamet.
dande2
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
Könnyű a védelemre fogni, de a money timeban az offense sem mutatott sokat.Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Védelem nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Bocsi Za'Darius.
csebi
iktriad
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtemAz ki? Sbt nyert?
dande2
több mint 1 éve
De most komolyan Nick Sirianni ugyan miért nem lehet az èv edzője....mi a francot kellene mèg csinálnia..... komolyan nem èrtem
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Kc ellen lehet de nem most.Nem hülyéskedek. Minimum FG kéne minden driveban.Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo
nagir
Greengo
több mint 1 éve
Már rég. 😀Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Mi lenne ha giants fan lennel? Nyugodtabb lennel?
Greengo
gabor25
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
A múlt heti, pont ebben az idősávban játszott Chargers - Jags nagyon mély nyomokat hagyott benne.Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo
nagir
több mint 1 éve
Nem hülyéskedek. Minimum FG kéne minden driveban.Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo
nagir
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
Mi még papíron sztem továbbra is egy bottom 5 csapat vagyunk amiből az edzők csináltak egy 0.5 körüli csapatot és a sorsolásnak is köszönhetően lett PO. De játékos állomány alapján a vikings is ég és föld plusz az eagles is. Az utóbbi csapat ezt képes a pályára is kitenni, le a kalappal előttük. A vikings meg sztem nem készült fel egészen ellenünk, hiába volt ott a jel már a regularban.Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Szerintem nem gaz ez senkinek. Philly ellen ennyi jott ossze.
csebi
Es megerdelelten jutottatok tovabb. Ugy tunt jobban akartatok. Vagy raporogtetek mint a viks.
gabor25
több mint 1 éve
Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕Ne hülyéskedj, de tényleg!😀
Greengo
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Védelem nélkül nehéz ezt a játékot játszani. Bocsi Za'Darius.
csebi
több mint 1 éve
Kellenének a pontok. Nem vagyok nyugodt. 😕
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
De utálom ezt behúzzuk a kèzifèket.....😡
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …Szerintem nem gaz ez senkinek. Philly ellen ennyi jott ossze.
csebi
Es megerdelelten jutottatok tovabb. Ugy tunt jobban akartatok. Vagy raporogtetek mint a viks.
Ps nem szegyen egy jobb ellenfeltol kikapni. Legalabb bejutottatok es tovabb is egyszer.
Nem lehet mindig sbt nyerni mint a nyul england tette. Az volt pont nem mindennapi. Meg ha ugy is tunt.
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
gabor25
5 144
A vedo vagy offense falnak?Ne haragudj, nem árulhatom el. A falnak is füle van.Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
csebi
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Amúgy ez a meccs nem számunkra lebőgés. Hanem a vikingsnek. Fel nem tudom fogni h nem tudtak minket megverni …
több mint 1 éve
Ne haragudj, nem árulhatom el. A falnak is füle van.Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Egyszeru. 0. Konnyen tanulhato. De ne tereljuk a temat.Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
csebi
több mint 1 éve
tûzoltó
853
Azért ismerjük be, ez szép volt
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Igen. En. De ki az?Grindelwald te vagy az? 😏Dumbledore segge.Dehogy. Dumbledore seregeDevonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
dande2
shagi0206
gabor25
dande2
Esmeralda te vagy az? Tudom hogy testverek vagyunk, de legy a felesegem csokolj meg.
Szerkesztette: gabor25
több mint 1 éve
Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Nem is tudtam h ennyire behatóan ismered a giants taktikáját. Ha már itt vagyunk akkor mesélnél mi is a green bay PO taktikája idén?
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.Elbasztak. Kiment a fejekbol.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Grindelwald te vagy az? 😏Dumbledore segge.Dehogy. Dumbledore seregeDevonta SmithNa jön egy hiba DS😏Ds?
dande2
gabor25
dande2
shagi0206
gabor25
több mint 1 éve
Azt hittem, a Giants taktikájának nem része, hogy pontokat tegyen fel a táblára. Ezek szerint mégis.