NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
81
13
2:15, Arena4
Divisional szombat
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Meg az, hogy mi lenne ha a giants tobb pontot csinal mint kap egesz meccsen. Lol.pedig az amerikai közvetítésben is az a kedvencem, amikor John Dél-Dakotából köszönti Romót és Nantzet és elmondja nekik egy smsben, hogy holnap vizsgázik, de végignézi a Chiefs meccset akkoris!egy jó sms-t nem is olvastak be még tiszta gáz (mondjuk a kocák alszanak mi)Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
Viccet félretéve teljesen rendben van Isti és Zoli mai munkája (is) a kommentátorfülkében.
iktriad
nagir
shawnka
Eazzy
shawnka
En orulok hogy magyarul van kozvetites. Es a sport tvn id orultem hogy volt. Elotte mindig angolul neztem.
Amig nem lett arena 4 em. Van youtube tvs eredeti kommentar is. De en elvezem magyarul. Koszi sracok. Bar nem olvassatok be foleg ha be sem kuldom. De akkor is.
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Erre a meccsre fennmaradtam, a holnapi 49ers-cowboyra nem fogok. Fogadok az jobb meccs lesz 😄
több mint 1 éve
Gronkot elnézve felrémlett előttem, hogy TB-től akkor se szabadulunk meg, ha 10-15 év múlva visszavonul. Jó eséllyel a stúdióban folytatja.hát, már megvan a FOX-os szerződése
nagylaza, főpohárnok
shawnka
Megy a Foxhoz, amint 57 évesen abbahagyja az aktív sportot.Tényleg, el is felejtettem...
iktriad
több mint 1 éve
Gronkot elnézve felrémlett előttem, hogy TB-től akkor se szabadulunk meg, ha 10-15 év múlva visszavonul. Jó eséllyel a stúdióban folytatja.Megy a Foxhoz, amint 57 évesen abbahagyja az aktív sportot.
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Gronkot elnézve felrémlett előttem, hogy TB-től akkor se szabadulunk meg, ha 10-15 év múlva visszavonul. Jó eséllyel a stúdióban folytatja.hát, már megvan a FOX-os szerződése
nagylaza, főpohárnok
több mint 1 éve
Vajon mit csinál most Teddy Győrből és Gábor Kispestről, aki nem gabokocka? 😀pedig az amerikai közvetítésben is az a kedvencem, amikor John Dél-Dakotából köszönti Romót és Nantzet és elmondja nekik egy smsben, hogy holnap vizsgázik, de végignézi a Chiefs meccset akkoris!egy jó sms-t nem is olvastak be még tiszta gáz (mondjuk a kocák alszanak mi)Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
Viccet félretéve teljesen rendben van Isti és Zoli mai munkája (is) a kommentátorfülkében.
iktriad
nagir
shawnka
Eazzy
shawnka
több mint 1 éve
Gronkot elnézve felrémlett előttem, hogy TB-től akkor se szabadulunk meg, ha 10-15 év múlva visszavonul. Jó eséllyel a stúdióban folytatja.
több mint 1 éve
Nem fogyasztok embert, így sem Kevin Kolbot, sem Lofa Tatoput nem eszem.TofutKolbászt?Most ki kell mennem kajáért a konyhába. Köszi szépen Shawnka. Ha már Shawnka... meg is van mit eszek.Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
shawnka
iktriad
nagylaza, főpohárnok
nagir
több mint 1 éve
pedig az amerikai közvetítésben is az a kedvencem, amikor John Dél-Dakotából köszönti Romót és Nantzet és elmondja nekik egy smsben, hogy holnap vizsgázik, de végignézi a Chiefs meccset akkoris!egy jó sms-t nem is olvastak be még tiszta gáz (mondjuk a kocák alszanak mi)Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
shawnka
Eazzy
több mint 1 éve
A cselendzs diétámat aztán fizeted l-e?Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Most ki kell mennem kajáért a konyhába. Köszi szépen Shawnka. Ha már Shawnka... meg is van mit eszek.
shawnka
iktriad
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
TofutKolbászt?Most ki kell mennem kajáért a konyhába. Köszi szépen Shawnka. Ha már Shawnka... meg is van mit eszek.Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
shawnka
iktriad
nagylaza, főpohárnok
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
Kolbászt?Most ki kell mennem kajáért a konyhába. Köszi szépen Shawnka. Ha már Shawnka... meg is van mit eszek.Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
shawnka
iktriad
több mint 1 éve
Most ki kell mennem kajáért a konyhába. Köszi szépen Shawnka. Ha már Shawnka... meg is van mit eszek.Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
shawnka
több mint 1 éve
Van egy olyan érzésem, hogy akik netán most aludni mennek, azok nem fognak meglepődni a végeredmény miatt, amikor felkelnek, mint múlt vasárnap.Boooo 😉
Tessék Giants szurkolók, én mindent megtettem a comeback W-ért.
iktriad
több mint 1 éve
Na attól mentsen meg a Jóisten!!!🫣Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
shawnka
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 1 éve
egy jó sms-t nem is olvastak be még tiszta gáz (mondjuk a kocák alszanak mi)Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
shawnka
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Van egy olyan érzésem, hogy akik netán most aludni mennek, azok nem fognak meglepődni a végeredmény miatt, amikor felkelnek, mint múlt vasárnap.Tessék Giants szurkolók, én mindent megtettem a comeback W-ért.
több mint 1 éve
Biztos van benne hajlam erre, de az is hogy iszonyúan hajt az eiismerèsèrt amit ő/mi messze nem kapunk meg mint mások. Mindig jön egy DE...ezt próbálja szvsz kompenzálni. Na ennyit a mèlylèlektanról jöhetnek a.... 😁Neked elhiszem, de most nem ez jön le, sajnos...Amúgy eddig Nekem nem tűnt fel, hogy Siriani ennyire egy beképzelt, nagyképű majom... 🥴Nem az egyébként csak rohadtul beleèli magát meccs közben max rescpectet ad az ellenfèlnek.
nagir
dande2
nagir
több mint 1 éve
Túl kevés a pufifánk és a sóscukor 😕Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
nagir
több mint 1 éve
Told túl, attól jobb lesz!🤣Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
iktriad
több mint 1 éve
Javítom, szerencsétlenek és balfaszok vagyunk együttesen....
több mint 1 éve
Sőt miattuk esett ki a Jags és sérült meg Mahomes is.De ez a két Arena4es kommentátor, kritikán aluli! Ennyi ökörséget összehordani, meg még beszélni sem tudnak, szörnyű!!!Ráadásul miattuk játszik így a Giants is!!!
nagir
shawnka
több mint 1 éve
Neked elhiszem, de most nem ez jön le, sajnos...Amúgy eddig Nekem nem tűnt fel, hogy Siriani ennyire egy beképzelt, nagyképű majom... 🥴Nem az egyébként csak rohadtul beleèli magát meccs közben max rescpectet ad az ellenfèlnek.
nagir
dande2
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nem tudom ez ellen az Eagles ellen a 49ers, vagy a Cowboys lesz-e a jobb opció az NFC döntőre...1. blikkre persze a niners-t mondanám - de ki tudja...