Divisional szombat
4 hónapja
Arenan a szöszi az a Bencsics?Fiatal Gordon Remzi.
steelwolf
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
4 hónapja
Arenan a szöszi az a Bencsics?Nem, Sziráki-Modla Botond
steelwolf

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
Arenan a szöszi az a Bencsics?
4 hónapja
Huha.. hó van,buli van. Szerencsére már a klimaváltizás miatt Florida is kezd hozzászokni a hideghez. It's fumble time...
4 hónapja
Ik már elkezdte a picológiai hadviselést 😂Dehogyis, csak megírtam mire számítok. Legyen szoros, halljunk meg állva, és akkor ez jó nap/szezon volt.
ThundersNFL a Jobbágy
4 hónapja
Ik már elkezdte a picológiai hadviselést 😂
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Grat a W-hez Chiefs!!!Sajnos Nem Fociznak
Dávid
Goliát
Here are our inactives for our Divisional game against the Jags:
— Kansas City Chiefs (@Chiefs) January 21, 2023
QB Shane Buechele
WR Mecole Hardman
DE Joshua Kaindoh
C Austin Reiter
T Darian Kinnard
WR Marcus Kemp
DE Malik Herring
Megint betakar a hype:
4 hónapja
Majd 27-0-s Chiefs előnynél dobd be, hogy meginduljon a Jags felzárkózás. 😀Na majd talán ma … XDSajna már nem elérhető a tárhelyen 😆Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik
warr_b
Tomcsik
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Mar'inka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman
4 hónapja
Na majd talán ma … XDSajna már nem elérhető a tárhelyen 😆Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik
warr_b

4 hónapja
Ismétlést kérünk! 😂😂😂Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 hónapja
Sajna már nem elérhető a tárhelyen 😆Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 hónapja
Akkor a Chiefs-Jax meccsen hajrá egyik, ne hagyd magad másik. Az Eagles meccsen hajrá mi 😛 😀
4 hónapja
Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy

4 hónapja
A Chiefs - Jaguars meccsen a kommentátorok Kun Zsolt és Bencsics Márk, az Eagles - Giants találkozón pedig Kerek István és Buday Zoltán lesznek majd.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
4 hónapja
22:35-től (tv: Arena4)

---