NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Rams - Philadelphia Eagles
53
8
2:20, Arena4
Divisional szombat
több mint 1 éve
Arenan a szöszi az a Bencsics?Fiatal Gordon Remzi.
steelwolf
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
Arenan a szöszi az a Bencsics?Nem, Sziráki-Modla Botond
steelwolf
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Arenan a szöszi az a Bencsics?
több mint 1 éve
Huha.. hó van,buli van. Szerencsére már a klimaváltizás miatt Florida is kezd hozzászokni a hideghez. It's fumble time...
több mint 1 éve
Bazsinho
1 004
több mint 1 éve
Ik már elkezdte a picológiai hadviselést 😂Dehogyis, csak megírtam mire számítok. Legyen szoros, halljunk meg állva, és akkor ez jó nap/szezon volt.
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Ik már elkezdte a picológiai hadviselést 😂
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Grat a W-hez Chiefs!!!Sajnos Nem Fociznak
Dávid
Goliát
Here are our inactives for our Divisional game against the Jags:
— Kansas City Chiefs (@Chiefs) January 21, 2023
QB Shane Buechele
WR Mecole Hardman
DE Joshua Kaindoh
C Austin Reiter
T Darian Kinnard
WR Marcus Kemp
DE Malik Herring
Megint betakar a hype:
www.youtube.com/watch?v=PH3FoK7XN4c
több mint 1 éve
Majd 27-0-s Chiefs előnynél dobd be, hogy meginduljon a Jags felzárkózás. 😀Na majd talán ma … XDSajna már nem elérhető a tárhelyen 😆Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik
warr_b
Tomcsik
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Na majd talán ma … XDSajna már nem elérhető a tárhelyen 😆Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik
warr_b
több mint 1 éve
Ismétlést kérünk! 😂😂😂Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik
Draft
több mint 1 éve
Sajna már nem elérhető a tárhelyen 😆Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
Tomcsik
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
Akkor a Chiefs-Jax meccsen hajrá egyik, ne hagyd magad másik. Az Eagles meccsen hajrá mi 😛 😀
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Csöcsök?Pár éve mondtam hogy beteszem a feleségem csöcseit… Valóban betettem de senki nem hitte el XD
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
Csöcsök?
Draft
több mint 1 éve
A Chiefs - Jaguars meccsen a kommentátorok Kun Zsolt és Bencsics Márk, az Eagles - Giants találkozón pedig Kerek István és Buday Zoltán lesznek majd.
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
22:35-től (tv: Arena4)
---