Divisional szombat
több mint 1 éve
Nem Mahomest meg Bradyt utálja a kolléga sem hanem szvsz az elképesztő hypeot amit mindenhol kapnak. Ugyanarra a játékra tölük orgazmust kapnak amire egy másik szintén jó játékos annyit kap szép volt.Asszem pont múlt héten láttam egy olyan posztot Daniel Jones-ról hogy, ha ezt Mahomes csinálta volna, mindenhol instant címlap
laoce
több mint 1 éve
és ide jön még Ridley jövőre a Jagsbeha jön
és kérdés milyen rozsdásan
több mint 1 éve
Nem Mahomest meg Bradyt utálja a kolléga sem hanem szvsz az elképesztő hypeot amit mindenhol kapnak. Ugyanarra a játékra tölük orgazmust kapnak amire egy másik szintén jó játékos annyit kap szép volt.
Lou Anarumo for president
több mint 1 éve
Besülni félek mi.Jo kis pisztolyparbaj lesz itt keremKi fog nagyobbat sülni?
Toto21
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
A "túlfizetett" Kirk. Lassan alulfizetettnek tűnik.És ez mit bizonyít már megint???
iktriad
| kretén csapatunk van, simán elengedtük. |
Bár lett pótolva, csak az egy 1. körbe került.
több mint 1 éve
A mai fk cikkben volt benne, hogy hétről-hétre egyre kevesebben röhögnek Kirk szerződésén...jó kifejezés
több mint 1 éve
Jo kis pisztolyparbaj lesz itt keremKi fog nagyobbat sülni?
Toto21
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Azért ehhez kellett egy jó ST játék is, de attól még szép volt.
több mint 1 éve
Jags gyorsan visszadugta amit a Chiefs kivett
Draft
több mint 1 éve
shagi0206
10 921
Nekem Mahomesban leginkább a mozgása irritál. Utálni nem utálom, de nem kedvelem.Pszichológus vagy ki tud segíteni abban hogy ne irritáljon ennyire Mahomes, Brady után azt hittem nem lesz ilyen, de borzasztó, főleg ahogy szopkodjákHidd el engem is irritál és nem azért mert jó.
Sifur
Valahogy ő meg Allen az akit vmiért nem kedvelek.
Az összes többi QB-val nincs bajom.
Lúdas Solymi
több mint 1 éve
Toto21
5 949
Jo kis pisztolyparbaj lesz itt kerem
több mint 1 éve
Meccs van
Draft
több mint 1 éve
Yesss ezaz.. adok kapok
több mint 1 éve
na akkor most mi van???meccs
🤘 gaben 🤘
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
A "túlfizetett" Kirk. Lassan alulfizetettnek tűnik.
több mint 1 éve
3 perces lett, maradhat?Mint ahogy a mult héten sem volt 27 után...Azért sajna a 2 ellenfél nem egy kávéház. Kéne egy hosszú pontszerző Jags drive válasznak.
Stoki
iktriad
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 1 éve
na akkor most mi van???
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Nesze b+
több mint 1 éve
Pszichológus vagy ki tud segíteni abban hogy ne irritáljon ennyire Mahomes, Brady után azt hittem nem lesz ilyen, de borzasztó, főleg ahogy szopkodjákmentálhigiénés szakember tanácsadása kell neked. Semmi baj sem Bradyvel, sem Mahomes-szal. Jó, hogy vannak ilyen sportolók és példaképek. Észbontó melót tesznek ebbe… Nyugi.
Sifur
!!!!!!!! ...and bleeding Orange and Blue !!!!!!!!
“He’s a f***ing rock star.”
több mint 1 éve
Lúdas Solymi
8 012
Pszichológus vagy ki tud segíteni abban hogy ne irritáljon ennyire Mahomes, Brady után azt hittem nem lesz ilyen, de borzasztó, főleg ahogy szopkodjákHidd el engem is irritál és nem azért mert jó.
Sifur
Valahogy ő meg Allen az akit vmiért nem kedvelek.
Az összes többi QB-val nincs bajom.
több mint 1 éve
Pszichológus vagy ki tud segíteni abban hogy ne irritáljon ennyire Mahomes, Brady után azt hittem nem lesz ilyen, de borzasztó, főleg ahogy szopkodjákXanax+whiskey és leszarod még az azyaúristent is
Sifur
Draft
több mint 1 éve
Pszichológus vagy ki tud segíteni abban hogy ne irritáljon ennyire Mahomes, Brady után azt hittem nem lesz ilyen, de borzasztó, főleg ahogy szopkodjákNeked valóban pszicológus kell 😏 szent irigységwn túl mi bajod?
Sifur