Divisional szombat
több mint 1 éve
Tactful Cactus
13 847
ez kicsoda Aranyosival?Azt hogy harom a magyar igazsag es plusz egy a foursome.Az is, hogy lecseréli rá Mahomest? És mit fog szólni ahhoz Hennené?HENNE THING IS POSSIBLE
— Brittany Mahomes (@BrittanyLynne) January 21, 2023
empty taxi
iktriad
gabor25
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 1 éve
Mahomes játszik, nyert a Chiefs.
több mint 1 éve
Szipeter
1 649
Ezt miből, ahogy csókol? 😁Egyik legnagyobb paraszt feleségeknélÚgy tűnik. 😀Ez a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
és még erre rájön Patrick öccse
több mint 1 éve
Mielőtt valaki megkérdezi valaki, ő Mrs. LawrenceEz a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
ThundersNFL a Jobbágy
Szerkesztette: iktriad
több mint 1 éve
Egyik legnagyobb paraszt feleségeknélÚgy tűnik. 😀Ez a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
ThundersNFL a Jobbágy
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
Úgy tűnik. 😀Ez a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
ThundersNFL a Jobbágy
több mint 1 éve
X-Rays Negative On Patrick Mahomes' Ankle, Believed To Have High Ankle Sprain https://t.co/aErfEHQb7v pic.twitter.com/v7x57N9ScV
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) January 21, 2023
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Na ki mit tippel, Henne vagy Mahomes jön ki a második félidőre?Menszátor Magdolna
Sztem Mahomes
realcamp
Draft
több mint 1 éve
Ez a 3,14csa Mahomsné?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
Draft
több mint 1 éve
realcamp
141
Na ki mit tippel, Henne vagy Mahomes jön ki a második félidőre?Sztem Mahomes
több mint 1 éve
Vagy Julius és Demariyus Thomasbenyom két omaha-t, aztán feladja Reggie Wayne vagy Dallas Clark elkapja, TD.A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Vagy legalábbis Peyton Manning számára nem létezik. De ő kivel is beszélne meg és mit? Hiszen no huddle-lel megy előre, neki elegendő saját magával egyeztetni.
gabor25
Assurbanapli
gamerkr
több mint 1 éve
Azt hogy harom a magyar igazsag es plusz egy a foursome.Akkor egy kis ligatörténelem:
gabor25
www.youtube.com/watch?v=bjdqHn993Pk
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 1 éve
Megtaláltam a tökéletes halftime adzsjusztment daltŐ áll majd be Bolton helyett?
youtu.be/ALU23yoRPm4
r.baggio
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Az isteni Diego fellendítette az ipartA nyolcvanas évek volt a kokain-korszak a major ligákban (és a soccerben, ó Napoli), de ki tudja, lehet.no meg nem kevés szerrelVan egy anekdota arról, hogy a Buccaneers játékosai 1976-ban, a legelső meccsük előtt megindultak kifelé az öltözőből, aztán úgy eltévedtek, hogy a parkolóban találták magukat.ÚtvesztőA nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
steelwolf
Mondjuk ők tele voltak teljesen rookie, semmilyen NFL-et sosem látó játékosokkal.
Kampman
🤘 gaben 🤘
Kampman
több mint 1 éve
benyom két omaha-t, aztán feladja Reggie Wayne vagy Dallas Clark elkapja, TD.A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Vagy legalábbis Peyton Manning számára nem létezik. De ő kivel is beszélne meg és mit? Hiszen no huddle-lel megy előre, neki elegendő saját magával egyeztetni.
gabor25
Assurbanapli
több mint 1 éve
minek akarnak a Waffle house-ba menni?valaki verekedne?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Kampman
28 290
A nyolcvanas évek volt a kokain-korszak a major ligákban (és a soccerben, ó Napoli), de ki tudja, lehet.no meg nem kevés szerrelVan egy anekdota arról, hogy a Buccaneers játékosai 1976-ban, a legelső meccsük előtt megindultak kifelé az öltözőből, aztán úgy eltévedtek, hogy a parkolóban találták magukat.ÚtvesztőA nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
steelwolf
Mondjuk ők tele voltak teljesen rookie, semmilyen NFL-et sosem látó játékosokkal.
Kampman
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Azt hogy harom a magyar igazsag es plusz egy a foursome.Az is, hogy lecseréli rá Mahomest? És mit fog szólni ahhoz Hennené?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
iktriad
több mint 1 éve
Majd Zach Wilson elrendezi.Az is, hogy lecseréli rá Mahomest? És mit fog szólni ahhoz Hennené?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi
iktriad
több mint 1 éve
no meg nem kevés szerrelVan egy anekdota arról, hogy a Buccaneers játékosai 1976-ban, a legelső meccsük előtt megindultak kifelé az öltözőből, aztán úgy eltévedtek, hogy a parkolóban találták magukat.ÚtvesztőA nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
steelwolf
Kampman
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Magyarul bevoltak baszva! 🤠Van egy anekdota arról, hogy a Buccaneers játékosai 1976-ban, a legelső meccsük előtt megindultak kifelé az öltözőből, aztán úgy eltévedtek, hogy a parkolóban találták magukat.ÚtvesztőA nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Eli Manning elmondása szerint már az öltözőfolyosók is olyan bonyolultak, hogy percekig tart visszaérni.
gabor25
Kampman
steelwolf
Kampman
Köszi a kis sztorit.
több mint 1 éve
gabor25
5 144
Ja nem hinnem hogy tul sok uj dolgot tudtak volna pm nek mondani. Bar az nem jelentene azt hogy a csapat tarsak eddzok mas csapatreszben nem valtoztattak oket kihagyva.A nagy half time adjustment lehet nem is letezik. Pedig hanyszor hallottam.Manning-ekől kár kiindulni
gabor25
Peyton-nak nincs ember aki megmondja mit csináljon, Eli-nek meg full felesleges úgy is felbassza Nicks-nek
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Megtaláltam a tökéletes halftime adzsjusztment daltwww.youtube.com/watch?v=CcoeDsD3qMc
youtu.be/ALU23yoRPm4
r.baggio
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Az is, hogy lecseréli rá Mahomest? És mit fog szólni ahhoz Hennené?HENNE THING IS POSSIBLE
empty taxi