Divisional szombat
több mint 1 éve
Csináljunk egy Jags TD-t lécci. Ne 10 szerzett ponttal kapjunk ki.
több mint 1 éve
Á nem holding á ha nem fogja meg Mahomest most kellene összerakni
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 1 éve
realcamp
141
20-10 már kb tuti, de lesz itt 24-10 isAz már elég nagy hátrány hogy elkezdjenek jászani a jaguárok?
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Mert akkor azt mondanám rá mint Fieldsre hogy ő egy RB XDHajaska miért nem fut? simán volt egy csomó alkalom amikor több nagyot mehetett volna, de passz és incomplete.Látta, hogy a QB-k könnyen sérültek (plusz neki is van egy lábujj sérülése).
petey
iktriad
több mint 1 éve
realcamp
141
Tényleg verhető lenne a KC, de ez a Jags édeskevés ma sajna
több mint 1 éve
Hajaska miért nem fut? simán volt egy csomó alkalom amikor több nagyot mehetett volna, de passz és incomplete.Látta, hogy a QB-k könnyen sérültek (plusz neki is van egy lábujj sérülése).
petey
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
KC tudta hogy ez a taktika. Direkt tartják őket közel. Bejátszák hogy Mahomes sánta. Aztán surranó pályán behúzzák. Hájaska nem vált hero modeba XDVérszegények ezek a screenek a Jagstől meg úgy a komplett ONem tudják felszívni magukat, túl kicsi a hátrány
realcamp
Assurbanapli
több mint 1 éve
Sifur
1 118
Hát nem jön a Doug Pederson mágia, nincs is nagyon felpörögve a támadó sor...
több mint 1 éve
TeslánálNa jó estét. Miután anyám megalázott minket mars terraformálásban, gondoltam becsatlakozom 😃anyuka NASA-nal dolgozik?
Hanni
petey
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 1 éve
Kurvára kéne egy turnover a Jags D-től,+ picksix
iktriad
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Assurbanapli
1 355
Vérszegények ezek a screenek a Jagstől meg úgy a komplett ONem tudják felszívni magukat, túl kicsi a hátrány
realcamp
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Jó kérdés egyszerre mindkettő 😊De utálom Collinsworthot … Idegesít a hangja. Még ha nem is játszik Rodgers akkor is hallatszik ahogy cumizza XDRodgers Collinswort-ot vagy fordítva?
Tomcsik
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
Kurvára kéne egy turnover a Jags D-től,
több mint 1 éve
Na jó estét. Miután anyám megalázott minket mars terraformálásban, gondoltam becsatlakozom 😃anyuka NASA-nal dolgozik?
Hanni
több mint 1 éve
verhető ez a KC ma, de nem ilyen ortopéd, hibákkal hemzsegő JAX-nektényleg annyira dühítő, hogy nem bírnak egy normális blokkot kiosztani (pl előbb is Jones, ha leblokkolja Sneedet, a futó TD-ig ment volna)
több mint 1 éve
realcamp
141
Vérszegények ezek a screenek a Jagstől meg úgy a komplett O
több mint 1 éve
De utálom Collinsworthot … Idegesít a hangja. Még ha nem is játszik Rodgers akkor is hallatszik ahogy cumizza XDRodgers Collinswort-ot vagy fordítva?
Tomcsik
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
Amúgy lehet hogy nem lennék szomorú ha Ingramet vagy Shultzot elhoznánk FA-n Fieldsnek…
több mint 1 éve
Na jó estét. Miután anyám megalázott minket mars terraformálásban, gondoltam becsatlakozom 😃
több mint 1 éve
gabor25
5 144
De meg azt is osszetorte.Hochülye méltó a nevèhez.....faterja centizgetett a papírlappal anno?
dande2
🤘 gaben 🤘
több mint 1 éve
ő BriatoreFlavio?Az nem Steratore volt?Hochülye méltó a nevèhez.....faterja centizgetett a papírlappal anno?
dande2
🤘 gaben 🤘
casaubon
gabor25
több mint 1 éve
Hajaska miért nem fut? simán volt egy csomó alkalom amikor több nagyot mehetett volna, de passz és incomplete.
több mint 1 éve
Tomcsik
8 010
De utálom Collinsworthot … Idegesít a hangja. Még ha nem is játszik Rodgers akkor is hallatszik ahogy cumizza XD