Divisional vasárnap
1 feliratkozó
több mint 1 éve
Eredménykövetős szabályzat: szexuális tartalmú képek meg egyéb off csak a félidőben és garbage time-ban!
Szerkesztette: főajtónálló r.baggio
több mint 1 éve
Három turnovert ez a meccs nem bír el
több mint 1 éve
Hat bazdmeg
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Kremenchuk
több mint 1 éve
SzinvonaI nem verdesi az egeket de az izgaIom miatt epikus meccs Iett ez
több mint 1 éve
Nyolc perces drive kell, TD-vel a végén és kész is.
több mint 1 éve
Kurt Warner 1999-2000Nem jó igazán egYik csapata se...nem látom, hogy győzne bármelyik jövo héten a Green bay ellen.... pedig ha van csapat akit jobban utalok a Tampánál az a Kansas...és nálunk is jobban rühellem a Falconst..náluk meg már csak....na mindegy a sor végén Rodgers és a Packers all.Egyik nyugger se nyer szerintem Greenbaybe, viszont a mai Kansas első félidő alapján a Rodgersnek lehet esélye a gyűrűre, bár mikor és ki nyert utoljára alapszakasz MVP ként Superbowlt is?
MC12
Sifur
több mint 1 éve
Mi történt prájmtájm Brédivel?Brady egy hangyafasznyivaI jobb szerintem de tIeg nem csucskategoria ma 1ik semEgesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?sztem szarok a qb-k
Vrij6
Negritis
RespectvvIVlaci
több mint 1 éve
Jók ezek a playhívások
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 1 éve
Mindenkit is.Nem jó igazán egYik csapata se...nem látom, hogy győzne bármelyik jövo héten a Green bay ellen.... pedig ha van csapat akit jobban utalok a Tampánál az a Kansas...és nálunk is jobban rühellem a Falconst..náluk meg már csak....na mindegy a sor végén Rodgers és a Packers all.Gyűlölünk mindenkit
MC12
jamaicababa
több mint 1 éve
Büdöszszáju Winston mekkorát ásitott . Atyaég mekkora pronyó
több mint 1 éve
Kevered Gáborral Kispestről.Egesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?Gyuri34, te vagy az?
Vrij6
Löfli
több mint 1 éve
Brady egy hangyafasznyivaI jobb szerintem de tIeg nem csucskategoria ma 1ik semEgesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?sztem szarok a qb-k
Vrij6
Negritis
több mint 1 éve
jó hát nekik ilyenkor már bubuka time vanEgesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?Fáradnak a nagypapik. Jöjjön Winston és Szöszi!!!
Vrij6
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 1 éve
Egesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?Gyuri34, te vagy az?
Vrij6
több mint 1 éve
Egesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?Fáradnak a nagypapik. Jöjjön Winston és Szöszi!!!
Vrij6
több mint 1 éve
Rashard Higgins’ fumble at the 1 was the Browns 1st lost fumble in the playoffs inside the 10 yardline since Earnest Byner’s in the 1987 AFC Championship game.
— ESPN Stats & Info (@ESPNStatsInfo) January 17, 2021
Known as “The Fumble”, Byner fumbled at the 1 with the Browns down 38-31 with 1:12 left in the game.
h/t @EliasSports pic.twitter.com/CR6EG1PbuC
több mint 1 éve
Egesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?sztem szarok a qb-k
Vrij6
több mint 1 éve
Egesz passzjatek doglodik ezen a meccsen vagy enyit fejlottek vedelmek?
"Vannak, akik szórakozásból olvasnak, és vannak, akik műveltségüket akarják olvasmányaikkal gyarapítani; de én a harmadik olvasóra gondolok, arra, akinek az olvasás életfunkció és ellenállhatatlan kényszer – csak ez az igazi olvasó." Szerb Antal
"Minden jelen a múlt kényszerű örököse."
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Kremenchuk
több mint 1 éve
Nem jó igazán egYik csapata se...nem látom, hogy győzne bármelyik jövo héten a Green bay ellen.... pedig ha van csapat akit jobban utalok a Tampánál az a Kansas...és nálunk is jobban rühellem a Falconst..náluk meg már csak....na mindegy a sor végén Rodgers és a Packers all.Egyik nyugger se nyer szerintem Greenbaybe, viszont a mai Kansas első félidő alapján a Rodgersnek lehet esélye a gyűrűre, bár mikor és ki nyert utoljára alapszakasz MVP ként Superbowlt is?
MC12
több mint 1 éve
Nem jó igazán egYik csapata se...nem látom, hogy győzne bármelyik jövo héten a Green bay ellen.... pedig ha van csapat akit jobban utalok a Tampánál az a Kansas...és nálunk is jobban rühellem a Falconst..náluk meg már csak....na mindegy a sor végén Rodgers és a Packers all.Gyűlölünk mindenkit
MC12
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
több mint 1 éve
Persze nem akarom elnagyképüsköni kiabáIni
több mint 1 éve
3ik INT Bradytől
több mint 1 éve
megint ott maradt az int
több mint 1 éve
Nem jó igazán egYik csapata se...nem látom, hogy győzne bármelyik jövo héten a Green bay ellen.... pedig ha van csapat akit jobban utalok a Tampánál az a Kansas...és nálunk is jobban rühellem a Falconst..náluk meg már csak....na mindegy a sor végén Rodgers és a Packers all.BiIIsnek még Iesz Iehetőséged hörögni jövőhéten nagyon ugy nézki
MC12