NFL eredménykövetés - 2 aktív topik
NFL Redzone - week 10
72
12
19 órától, NET4+
Houston Texans - Detroit Lions
2
2
2:20, Arena4
Divisional vasárnap
több mint 2 éve
és akkor most a tampa már csak fut?Mint látod, nem fog
vagy mégis fog még passzolni brady?
briareos
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Gecccc
több mint 2 éve
Tactful Cactus
13 825
és akkor most a tampa már csak fut?ki a csere QB?
vagy mégis fog még passzolni brady?
briareos
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 2 éve
Homofób!!! 😊Ugye a Bucs kihagyott egy FG-t, az előbb akkor elég lehetett volna egy FG és most mehettek volna az egyenlítésértMivel Gay az elobb kihagyott egyet a masik oldalon, igy ez szerintem lenyegtelen.
NB2
Stez
több mint 2 éve
és akkor most a tampa már csak fut?vagy mégis fog még passzolni brady?
több mint 2 éve
majd 2 hét múlva 😕sztem ptsd-m van, mer még mindig úgy gondolom nem dőlt el 😀Szerintem meg már mata részeg vagy.
Negritis
Cypress
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
Ugye a Bucs kihagyott egy FG-t, az előbb akkor elég lehetett volna egy FG és most mehettek volna az egyenlítésértMivel Gay az elobb kihagyott egyet a masik oldalon, igy ez szerintem lenyegtelen.
NB2
több mint 2 éve
Hátrálva is nyer a rams, komoly hogy lett volna visszaút a Bucsnak a második félidőben SIMÁN.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 2 éve
Cypress
3 228
sztem ptsd-m van, mer még mindig úgy gondolom nem dőlt el 😀Szerintem meg már mata részeg vagy.
Negritis
több mint 2 éve
a falember kezéért jöbban kell aggódni 😀58ason milyen holding volt,majdnem megfojtotta az O# falember.😅donald style
Mr.Breaker
briareos
több mint 2 éve
gabor25
5 144
jinx.Ha innen visszahozza a vén bakkecske, megérdemli hogy továbbjusson és a Rams is, hogy kiessen.Akkor ebből már nem lesz címvédés.lécci még ne írj ilyeneket,
iktriad
Vrij6
iktriad
több mint 2 éve
Ugye a Bucs kihagyott egy FG-t, az előbb akkor elég lehetett volna egy FG és most mehettek volna az egyenlítésértjah csak ha a rams is berúgja akkor mi van? 😀
NB2
több mint 2 éve
58ason milyen holding volt,majdnem megfojtotta az O# falember.😅donald style
Mr.Breaker
több mint 2 éve
ozibozi
17 058
az idei Rams a tavalyi Tampa 😊
több mint 2 éve
Ha innen visszahozza a vén bakkecske, megérdemli hogy továbbjusson és a Rams is, hogy kiessen.Akkor ebből már nem lesz címvédés.lécci még ne írj ilyeneket,
iktriad
Vrij6
több mint 2 éve
Mr.Breaker
1 903
58ason milyen holding volt,majdnem megfojtotta az O# falember.😅
több mint 2 éve
Ugye a Bucs kihagyott egy FG-t, az előbb akkor elég lehetett volna egy FG és most mehettek volna az egyenlítésért
több mint 2 éve
csak Brédi már 2012-ben kiégett és még mindig nyomja.meg már bradynél is meg big bennél is 😀Brady karrierjének utolsó passzát láthattukó, ezt Favre-nál hányszor hallottam
r.baggio
Kampman
sőt sztem rivers esetében is volt ilyen
Negritis
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 2 éve
casaubon
2 306
MINDENKI szabadon volt, Adamsen kivul, baszkiHú az nagyon durva volt így utólagBrady karrierjének utolsó passzát láthattukStilusosan, itt is Rodgerst masolta - o se vette eszre az ures elkapot, akivel meglett volna a FD
r.baggio
casaubon
r.baggio
több mint 2 éve
Látva ezt a mait meg a tegnapit, fájdalmas lesz ez az NFC döntő (sajtreszelő és a maszturbálás ugye)pedig a sajtot már lereszelték 😀
MirrMurr
több mint 2 éve
Mozigépész, aktivista, football bíró és filmsztár. Ja és EllenIktriad.löfli a bowl.hu vincent vegajaDe általában akkor történnek máshol az igazán izgalmas dolgok, amikor ott vagy. 😀wc-ről én is elég gyakran visszatérekÉn nem tudom Brady mit woodoozott, de ennyi visszatérési lehetőséget se mostanában láttam. 😅hát az előző 2 meccsen is ez volt 😀
Mr.Breaker
meg a wc alatt is
Negritis
Löfli
iktriad
briareos
Szerkesztette: iktriad
több mint 2 éve
Hú az nagyon durva volt így utólagBrady karrierjének utolsó passzát láthattukStilusosan, itt is Rodgerst masolta - o se vette eszre az ures elkapot, akivel meglett volna a FD
r.baggio
casaubon
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Akkor ebből már nem lesz címvédés.lécci még ne írj ilyeneket,
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 2 éve
gabor25
5 144
meg amugy is s spanyolajkuak jobban szeretik a focit, gurulosat mint a kezilabdat am focit. 😋Na jó de ezek a floridai csapatok csak akkor váltanak ki bármilyen reakciót még a helyi emberekből is, ha erősekjo de azert a tampa brady elott nem most volt jo csapat. max 2001 korul?Mentem ki Brady előtti tnf-re a Falcons ellen, a USA vs Martinique soccermeccsen ezerszer jobb hangulat voltNyugi haterek Rams labdaitt a legtöbben már Brady előtt is utálták a Tampát
NB2
Tactful Cactus
r.baggio
gabor25
De ez a rúgás is eszméletlen...
r.baggio
több mint 2 éve
meg már bradynél is meg big bennél is 😀Brady karrierjének utolsó passzát láthattukó, ezt Favre-nál hányszor hallottam
r.baggio
Kampman
sőt sztem rivers esetében is volt ilyen