Divisional vasárnap
11 hónapja
Akkor még igazi GM-ek voltak, tudták, hogy az igazi QB-kat Európából kell hozni. a mostaniak meg a draftban bíznak ...mi volt a legnagyobb fordítás egyik évről másikra egy csapatnak? 1/2ről konferenciadöntő erős esélyesnek tűnik1998 Rams: 4-12
fake.id
1999 Rams: 13-3 és SB győzelem
Kampman
11 hónapja
Nem is értem h miért nem futottak itt egyet sem a first down után
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Gyerünk O#, D odateszi magát
11 hónapja
Azért ebben az időben zsinórban három passz, komoly hívás McVaytől...

11 hónapja
Az ok, csak az egyetlen csapatrész amit egesz szezonban hypeoltam, és így csúnyán mutat.A második potenciális TD-nket buktuk el az OL faszságánüdv az átlag NFL csapatok világában 🤠
eaglesmcnabb
törölt kristof
Szerencsere nekik is van egy hurts-ük, Stafford a fehér hurts, szerintem cutolom is az új GM-ünkben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
mi volt a legnagyobb fordítás egyik évről másikra egy csapatnak? 1/2ről konferenciadöntő erős esélyesnek tűnik1998 Rams: 4-12
fake.id
1999 Rams: 13-3 és SB győzelem
11 hónapja
ki mondta, hogy a D megnyeri a phillynek? 😊Én
NB2
De ez a vágyálmom volt
11 hónapja
Buffaloban is ilyen kellemes idő van amúgy? 😊
11 hónapja
valaki már írta, hogy ebben a hóban nehezen lehet játszani?15el feljebb írtam
petey
11 hónapja
Baun az Eagle SZUPERSZTÁR Linebackere??????? 😀1st team allproként és kulcsemberként mi legyen? lehányt szar? xd
petey
11 hónapja
Ez eldolt, barring a pick-six
11 hónapja
valaki már írta, hogy ebben a hóban nehezen lehet játszani?Én mán írtam, más szavakkal.
petey
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Most van vége
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
11 hónapja
Stafford bazmeg...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Minek erőltetik ennyire a passzt minden playben? Hanyadik labda csúszik ki a kezéből?
11 hónapja
Ez kb ennyi volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
mi volt a legnagyobb fordítás egyik évről másikra egy csapatnak? 1/2ről konferenciadöntő erős esélyesnek tűnikPár éve a Niners csinált már ilyet asszem
fake.id

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
ki mondta, hogy a D megnyeri a phillynek? 😊
11 hónapja
Baun ennek a drivenak az MVP-je!!!!!
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
fúbazdmeg
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
valaki már írta, hogy ebben a hóban nehezen lehet játszani?Még nem, de valaki csak beírja már
petey
11 hónapja
Ez fumble
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.