Divisional vasárnap
több mint 1 éve
Akkor még igazi GM-ek voltak, tudták, hogy az igazi QB-kat Európából kell hozni. a mostaniak meg a draftban bíznak ...mi volt a legnagyobb fordítás egyik évről másikra egy csapatnak? 1/2ről konferenciadöntő erős esélyesnek tűnik1998 Rams: 4-12
fake.id
1999 Rams: 13-3 és SB győzelem
Kampman
több mint 1 éve
Nem is értem h miért nem futottak itt egyet sem a first down után
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 1 éve
Gyerünk O#, D odateszi magát
több mint 1 éve
Azért ebben az időben zsinórban három passz, komoly hívás McVaytől...

több mint 1 éve
Az ok, csak az egyetlen csapatrész amit egesz szezonban hypeoltam, és így csúnyán mutat.A második potenciális TD-nket buktuk el az OL faszságánüdv az átlag NFL csapatok világában 🤠
eaglesmcnabb
törölt kristof
Szerencsere nekik is van egy hurts-ük, Stafford a fehér hurts, szerintem cutolom is az új GM-ünkben.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 1 éve
Azt sem látom hol vagyunk a pályán. 😀

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 1 éve
mi volt a legnagyobb fordítás egyik évről másikra egy csapatnak? 1/2ről konferenciadöntő erős esélyesnek tűnik1998 Rams: 4-12
fake.id
1999 Rams: 13-3 és SB győzelem
több mint 1 éve
ki mondta, hogy a D megnyeri a phillynek? 😊Én
NB2
De ez a vágyálmom volt
több mint 1 éve
Buffaloban is ilyen kellemes idő van amúgy? 😊
több mint 1 éve
valaki már írta, hogy ebben a hóban nehezen lehet játszani?15el feljebb írtam
petey
több mint 1 éve
Baun az Eagle SZUPERSZTÁR Linebackere??????? 😀1st team allproként és kulcsemberként mi legyen? lehányt szar? xd
petey
több mint 1 éve
Ez eldolt, barring a pick-six
több mint 1 éve
valaki már írta, hogy ebben a hóban nehezen lehet játszani?Én mán írtam, más szavakkal.
petey
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
Most van vége
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 1 éve
Stafford bazmeg...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
Minek erőltetik ennyire a passzt minden playben? Hanyadik labda csúszik ki a kezéből?
több mint 1 éve
Ez kb ennyi volt
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 1 éve
mi volt a legnagyobb fordítás egyik évről másikra egy csapatnak? 1/2ről konferenciadöntő erős esélyesnek tűnikPár éve a Niners csinált már ilyet asszem
fake.id

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 1 éve
ki mondta, hogy a D megnyeri a phillynek? 😊
több mint 1 éve
Baun ennek a drivenak az MVP-je!!!!!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 1 éve
fúbazdmeg
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 1 éve
valaki már írta, hogy ebben a hóban nehezen lehet játszani?Még nem, de valaki csak beírja már
petey
több mint 1 éve
Ez fumble
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.