Divisional vasárnap
11 hónapja
Stafford ugy acsorog a zseb kozepen, mintha egy hoember lenne.
11 hónapja
Szerintem arra kérdésre, hogy most ki tud 30 pontot szerezni domeban, teljesen mind1, hogy tavaly ki tudott.Miért szerinted az ikertesója volt idén?Tehát akkor a tavalyi Love ugyanaz, mint a mostani?A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
Kampman
Sixo
Tarsi
11 hónapja
Dehogynem, az addig védekező csapat fog támadniNem turnover szóvalSafety minek szamit?Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Eladta ma a labdát?
Blevi
csebi
Blevi
csebi
11 hónapja
Love is Love.ugyanaz az emberTehát akkor a tavalyi Love ugyanaz, mint a mostani?A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
Kampman
Sixo
Kampman
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Rams második félidő, 5 drive 3 pont 2TO.3 pont h lehet ha szereztek safetyt?
Sixo
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Igen, a Cameron Jordan Love.Miért szerinted az ikertesója volt idén?Tehát akkor a tavalyi Love ugyanaz, mint a mostani?A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
Kampman
Sixo
Tarsi
Jövőre majd a 3. tesó, Jordan Cameron is bemutatkozhat.
11 hónapja
Egy óra alatt ennek vége lesz, nem látom hogy tudna TD t szerezni a Rams. Mert az Eagles tuti tölti majd a boxot hogy futás ne menjen, passzolni meg hó nélkül sem ment...Na, most egy TD drive úgy, hogy ne tudjon már visszatámadni az Eagles, és jöhet a hosszabbítás.Nézném a kövi meccset ami időben kezdődik
| álmodj tovább, hülyegyerek. |
shagi0206
Ugye időben kezdődik????
gamerkr

11 hónapja
Miért szerinted az ikertesója volt idén?Tehát akkor a tavalyi Love ugyanaz, mint a mostani?A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
Kampman
Sixo
11 hónapja
ugyanaz az emberTehát akkor a tavalyi Love ugyanaz, mint a mostani?A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
Kampman
Sixo
11 hónapja
Nem, most az ikertestvére játszott, a másik papírjaival. SajnosTehát akkor a tavalyi Love ugyanaz, mint a mostani?A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
Kampman
Sixo
11 hónapja
Iden Hurts fel se fujodott 😕kip...kadt? 😉Mikor nem esett is szar volt Hurts 😀Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Goff a hóban? mennyi INT lenne a neve mellett 4+????? 😊
Blevi
petey
Blevi
petey
11 hónapja
Az attól is függ, hogy a himnuszt éneklő egyén meddig csavargatja, mert ha kinyújt minden hangot addig, míg bírja levegővel, az instant 10 perc késés.Na, most egy TD drive úgy, hogy ne tudjon már visszatámadni az Eagles, és jöhet a hosszabbítás.Nézném a kövi meccset ami időben kezdődik
shagi0206
Ugye időben kezdődik????
gamerkr
11 hónapja
Ezek a középső futások nagyon nem mennek. Mellesleg Barkleynak is cipőt kéne cserélnie mert kurvára csúszkál.Illetve megint nem èrtem mièrt nem szèlen húzással próbáljuk???
Greengo
11 hónapja
Nem turnover szóvalSafety minek szamit?Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Eladta ma a labdát?
Blevi
csebi
Blevi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
kip...kadt? 😉Mikor nem esett is szar volt Hurts 😀Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Goff a hóban? mennyi INT lenne a neve mellett 4+????? 😊
Blevi
petey
Blevi
11 hónapja
Tehát akkor a tavalyi Love ugyanaz, mint a mostani?A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
Kampman
11 hónapja
Na, most egy TD drive úgy, hogy ne tudjon már visszatámadni az Eagles, és jöhet a hosszabbítás.Nézném a kövi meccset ami időben kezdődik
shagi0206
Ugye időben kezdődik????
11 hónapja
Elliott kezd belejönniMegzavarta az elején, hogy nem volt hó.
Heisman nádor
| senki nem kérte, hogy locsolják fel a pályát |
11 hónapja
A Dallas ellen tavaly bizonyította, hogy de.Szerintem azért Love nem.Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Jó hat buzi dome-kban minden qb tud 30 pontot. Ez az igazi focsi
Blevi
gamerkr
Sixo
11 hónapja
Mikor nem esett is szar volt Hurts 😀Goffot mindenki kibaszna 30 szerzett ponttat Hurts meg ilyen gatya jatekkal mehet NFC dontobe 😀Goff a hóban? mennyi INT lenne a neve mellett 4+????? 😊
Blevi
petey
11 hónapja
Most jelent sokat az saftey meg a kihagyott extra
11 hónapja
Elliottnak csak hóesés kellett és be tudja rúgni. Jövő Miamiban is visznek majd műhavat, hogy otthon érezze magát.
11 hónapja
Na, most egy TD drive úgy, hogy ne tudjon már visszatámadni az Eagles, és jöhet a hosszabbítás. | álmodj tovább, hülyegyerek. |