Divisional vasárnap
11 hónapja
Ravens-Commanders döntő lesz ne izguljatok.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
ha az a superbowl lesz, akkor legalább nem kell ébren maradniEzaz utaljon minket mindenki szarok vagyunk gyenge Hurts de a W a lényegne aggódj, ha a Chiefs ellen játszatok, max a csoportellenfelek fanjai fognak ellenetek szurkolni, mindenki más nektek. Ja, meg persze a csífsz fanok.
zsoeo
shagi0206
11 hónapja
Nem tudom de ez Chicken Little-től még meccsbe fog kerülni…
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Sophie választása kutya füle volt ahhoz képest amin mi atmennenk akkorEzaz utaljon minket mindenki szarok vagyunk gyenge Hurts de a W a lényegne aggódj, ha a Chiefs ellen játszatok, max a csoportellenfelek fanjai fognak ellenetek szurkolni, mindenki más nektek. Ja, meg persze a csífsz fanok.
zsoeo
shagi0206
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Ezaz utaljon minket mindenki szarok vagyunk gyenge Hurts de a W a lényegkicsit túltolod
zsoeo
11 hónapja
A futóknak állítólag nincs értéke 😎
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
11 hónapja
Innen Go AFC (kivéve csifsz).Nfc beast dontoAhogy mindenki várta 😀
Blevi
shagi0206
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Ezaz utaljon minket mindenki szarok vagyunk gyenge Hurts de a W a lényegMiert Hurts jó? Ez tipikus az, hogy ha majd jön a kiesés, ti is elismeritek hogy bűzös a foci amit produkál.
zsoeo
11 hónapja
Gecc Elliott nem tud rúgni xtrát. MIEZ?Lehet elállt a havazás.
Greengo
11 hónapja
Szèlső futás, ott vanMit írtam vagy mit íram 🥳🥳🥳🥳Kikaptunk
dande2
Vége
Kéne a TO
ezeket rotálva
mustaine
11 hónapja
Mit írtam vagy mit íram 🥳🥳🥳🥳Kikaptunk
dande2
Vége
Kéne a TO
ezeket rotálva
11 hónapja
Az NFL történetében eddig 1 olyan meccs volt, aminek 22-15 volt a végeredménye, Seahawks-Dolphins az 1996-os alapszakaszban.Nem is lesz most tobb
Kampman
11 hónapja
Veszem a pèldat tőled jó tanár vagy 😉Mit írtam vagy mit íram 🥳🥳🥳🥳ma már elég sok butaságot
dande2
Tarsi
11 hónapja
Barkley két nagy futással megnyerteKétszer hívtak szélső futást és ennyi
Löfli
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Mit írtam vagy mit íram 🥳🥳🥳🥳Azt hogy vege es kikaptatok
dande2
11 hónapja
Lehet, hogy eldőlt?