Divisional vasárnap

11 hónapja
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 509 — Saturday Night Lights

warr_b
Mindjárt kiesik az ablakon.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 922 — Lucas Scott

warr_b
Ez egy bant ér

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Blevi 8 863 — Lions & Cowboys fan
Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.
Blevi
Miért?
csebi
Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa.
Blevi
Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.
csebi
Azt erzem hogy tobb van ebben az Eagles keretben.
Ha Dallasba jon, kap egy romokban levo OL-t egy elit wr-t es ennyi. Nem tudom kepes-e eletet csiholni bele.
Blevi
Hurts marginális ebben igazad van. De sztem Dak jó lesz a kezei alatt(nem, továbbra sem gondolom h SB győztes alkat) és ezzel el lehet indulni.
csebi
Ez a bajom hogy rendszert kell tenni Dak kore es ezt nem tudom hogy tudja-e. Bar fiatal majd Jerruh segit neki 😀
11 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
Az olaszok figyelnek a sátorra

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 643 — Csodabogár

Eazzy
megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
fake.id
Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣

Eazzy
haverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?
petey
google lens nagy találmány
 www.instagram.com/killer_katrin/p/CFupefiBH62/
fake.id
nem hallgatok hiphopot
na ez mán MILF pro

11 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 870 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???
Klaci79
vagy csak Goedertet kéne tömni, eddig működni látszik
Tarsi
Igen erre gondoltam én is.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
NB2 New England Patriots 27 454 — nabege2@yahoo.com

Eazzy
fake.id

Eazzy
petey
Ekaterina Novikova
 www.instagram.com/killer_katrin?igsh=bzd6MWNqcmkxaXQ1
Eazzy
Borat rokona
11 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado

Eazzy
fake.id

Eazzy
sírjon a halál, ez is olyan büdöset szarik mint a többi xd
11 hónapja
Tarsi San Francisco 49ers 1 636
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???
Klaci79
vagy csak Goedertet kéne tömni, eddig működni látszik
11 hónapja
balintbaba Philadelphia Eagles Florida Gators 4 236 — Big Dick Nick
Blevi
Miért?
csebi
Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa. Gameplanje es game designe-ja egyaltalan nem meggyozo.
Blevi
Persze hogy nem fejlődött, mert neki ez a plafon. Ordas nagy mákkal nyerhet SB-t, pl ha ilyen csapat veszi körbe mint idén, de annyi. Én a top10 QB-be nem raknám be Hurts-öt.
eaglesmcnabb
Szerintem meg Sirianni Moore-ral nagy kerékkötő, biztos nem segítenek Hurts-nek.

https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Blevi
Miért?
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa.
Blevi
Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.
csebi
Ha Dallasba jon, kap egy romokban levo OL-t egy elit wr-t es ennyi. Nem tudom kepes-e eletet csiholni bele.
Blevi
Hurts marginális ebben igazad van. De sztem Dak jó lesz a kezei alatt(nem, továbbra sem gondolom h SB győztes alkat) és ezzel el lehet indulni.

11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Klaci79
Nem, abból tuti hiszti lesz.
11 hónapja
Eazzy Philadelphia Eagles 5 150 — No one likes us, cause no one like us

Eazzy
fake.id

Eazzy
petey
Ekaterina Novikova
 www.instagram.com/killer_katrin?igsh=bzd6MWNqcmkxaXQ1

Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
This must have Hurt
casaubon
???

11 hónapja
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Ha a vèdelem nem csinál csodát, labdaszerzèst akkor baj lehet
11 hónapja
Afc-s csapatok dorzsolik a tenyeruket ezek itt megolik egymast
11 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
Blevi
Miért?
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa. Gameplanje es game designe-ja egyaltalan nem meggyozo.
Blevi
Persze hogy nem fejlődött, mert neki ez a plafon. Ordas nagy mákkal nyerhet SB-t, pl ha ilyen csapat veszi körbe mint idén, de annyi. Én a top10 QB-be nem raknám be Hurts-öt.

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
fake.id 1 315 — tush push aficionado

Eazzy
fake.id

Eazzy
petey
google lens nagy találmány
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.29350-15/120314816_776660626466042_3483735875034654383_n.jpg?stp=c288.0.864.864a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=102&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiQ0FST1VTRUxfSVRFTS5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=fw5o_dIFNCwQ7kNvwFtryMR&_nc_oc=AdmNP42xiX54BOo4s2WR8OvXRQJNKZaYlwMGaFZpoIn33NiiOk6wnRq7Xi0YaU9A73s&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&_nc_gid=Cah3K5zBNiSbnBX0liA7zA&oh=00_AfnsklkgAt5SKD1UGc2AeWBpYS-AVIQ8-o65UJ47-dJp7Q&oe=6944C614
Ekaterina Novikova on Instagram: "Sending ❤️ to all my followers! Put ❤️ if you can feel it 😜"
146K likes, 1,552 comments - killer_katrin on September 29, 2020: "Sending ❤️ to all my followers! Put ❤️ if you can feel it 😜".
11 hónapja
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
11 hónapja
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Pickettel lesz àm futkározás..
11 hónapja

Eazzy
fake.id

Eazzy

11 hónapja
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Túl sok pontot hagy benne az offense
eaglesmcnabb
Melyik? Mind2?

11 hónapja
Blevi
Miért?
csebi
Blevi
csebi
11 hónapja
Aaaaa ez nekem fajt