Divisional vasárnap
11 hónapja
Mindjárt kiesik az ablakon.
warr_b
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
11 hónapja
Ez egy bant ér
warr_b
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Ez a bajom hogy rendszert kell tenni Dak kore es ezt nem tudom hogy tudja-e. Bar fiatal majd Jerruh segit neki 😀Hurts marginális ebben igazad van. De sztem Dak jó lesz a kezei alatt(nem, továbbra sem gondolom h SB győztes alkat) és ezzel el lehet indulni.Azt erzem hogy tobb van ebben az Eagles keretben.Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa.
Blevi
csebi
Ha Dallasba jon, kap egy romokban levo OL-t egy elit wr-t es ennyi. Nem tudom kepes-e eletet csiholni bele.
Blevi
csebi
11 hónapja
Az olaszok figyelnek a sátorra
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
nem hallgatok hiphopotgoogle lens nagy találmányhaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
www.instagram.com/killer_katrin/p/CFupefiBH62/
fake.id
na ez mán MILF pro
11 hónapja

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Igen erre gondoltam én is.AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???vagy csak Goedertet kéne tömni, eddig működni látszik
Klaci79
Tarsi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Borat rokonaEkaterina Novikovahaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
www.instagram.com/killer_katrin?igsh=bzd6MWNqcmkxaXQ1
Eazzy
11 hónapja
sírjon a halál, ez is olyan büdöset szarik mint a többi xdHát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
11 hónapja
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???vagy csak Goedertet kéne tömni, eddig működni látszik
Klaci79
11 hónapja
Szerintem meg Sirianni Moore-ral nagy kerékkötő, biztos nem segítenek Hurts-nek.Persze hogy nem fejlődött, mert neki ez a plafon. Ordas nagy mákkal nyerhet SB-t, pl ha ilyen csapat veszi körbe mint idén, de annyi. Én a top10 QB-be nem raknám be Hurts-öt.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa. Gameplanje es game designe-ja egyaltalan nem meggyozo.
Blevi
eaglesmcnabb
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
Hurts marginális ebben igazad van. De sztem Dak jó lesz a kezei alatt(nem, továbbra sem gondolom h SB győztes alkat) és ezzel el lehet indulni.Azt erzem hogy tobb van ebben az Eagles keretben.Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa.
Blevi
csebi
Ha Dallasba jon, kap egy romokban levo OL-t egy elit wr-t es ennyi. Nem tudom kepes-e eletet csiholni bele.
Blevi
11 hónapja
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???Nem, abból tuti hiszti lesz.
Klaci79
11 hónapja
Ekaterina Novikovahaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
www.instagram.com/killer_katrin?igsh=bzd6MWNqcmkxaXQ1
Don't talk the walk, Walk the talk!
11 hónapja
Ha a vèdelem nem csinál csodát, labdaszerzèst akkor baj lehet
11 hónapja
Afc-s csapatok dorzsolik a tenyeruket ezek itt megolik egymast
11 hónapja
Persze hogy nem fejlődött, mert neki ez a plafon. Ordas nagy mákkal nyerhet SB-t, pl ha ilyen csapat veszi körbe mint idén, de annyi. Én a top10 QB-be nem raknám be Hurts-öt.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa. Gameplanje es game designe-ja egyaltalan nem meggyozo.
Blevi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
google lens nagy találmányhaverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
petey
11 hónapja
AJ felé 6 labda ment, 1 elkapás 5 yard...nem lenne okosabb egyszer legalább Dotson felé???
11 hónapja
Pickettel lesz àm futkározás..
11 hónapja
haverom pont erre járt és meglátta, kérdi is hogy ki ez a csaj?Hát tényleg lehet sírni csak másért 🫣megfordul és kiderül, akkora tranyó, hogy elsírod magad xddd
Eazzy
fake.id
Eazzy
11 hónapja
Túl sok pontot hagy benne az offenseMelyik? Mind2?
eaglesmcnabb
11 hónapja
Azt erzem hogy tobb van ebben az Eagles keretben.Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Blevi
csebi
11 hónapja
Aaaaa ez nekem fajt