Divisional vasárnap
11 hónapja
Túl sok pontot hagy benne az offense
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
11 hónapja
This must have Hurt
11 hónapja
Bal láb csúnya pozicioban volt
11 hónapja
Uhh, az a térd nem nézett ki jól
11 hónapja
Mi ez a védekezés? Mázlijuk volt az ineligible Man downfielddel

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
11 hónapja
Kell a stop.
11 hónapja
Értelek de én azért becsülöm benne h nem gondolja túl. Van egy két ezer yardos futoja és használja.Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa.
Blevi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Ezt a faszt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
11 hónapja
mekkora hiba...ehhhh
11 hónapja
Majdnem itt volt a TO
11 hónapja
Nem fejlodott Hurts alatta semmit. Negyedekre el tud tunni a teljes tamadosor, pedig top 3 Ol top 3 futo es 2 tobb mint jo Wr van a kezeben.Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
csebi
Ertem hogy nem feltetlenul lesz vezetoedzoi feladat, de az offensere lesz rahatasa. Gameplanje es game designe-ja egyaltalan nem meggyozo.
Szerkesztette: Blevi
11 hónapja
Mondjuk ez még mindig jobb mint a zsebben a hatra passz a semmibeHát ha Hurts-ön múlik soha, mert nem akar passzolni...Mikor lesz már végre labdaszerzés?Remélem a kövi Rams driveban 😀
Klaci79
dande2
Klaci79
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
11 hónapja
Remélem végre helyre teszi a Rams az Eaglest és Los Angelesben lesz a konf.döntő....tüzet eloltották?
Steve Ribbed
11 hónapja
Remélem végre helyre teszi a Rams az Eaglest és Los Angelesben lesz a konf.döntő....Kár, hogy nincs röhögő fej reakció, csak a lájk. Mert kb annyit érdemelt ez a hsz. Szóval most túl is méltattam... 😀
Steve Ribbed
11 hónapja
Hát ha Hurts-ön múlik soha, mert nem akar passzolni...Mikor lesz már végre labdaszerzés?Remélem a kövi Rams driveban 😀
Klaci79
dande2
11 hónapja
Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.Miért?
Blevi
11 hónapja
Barkleyt már egy ideje megállítják LoS-on, vagy 1-2 yardon

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
11 hónapja
Moore kinevezestol egyre jonnanfazok.
11 hónapja
Eléggé Xes meccs eddig, egyáltalán nem meggyőző az Eagles
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
11 hónapja
Mikor lesz már végre labdaszerzés?Remélem a kövi Rams driveban 😀
Klaci79
11 hónapja
Remélem végre helyre teszi a Rams az Eaglest és Los Angelesben lesz a konf.döntő....
“Hogy mindenki értse őket, ők az NFL Liverpool szurkolói. A 49ers bagázs egy kibírhatatlan népség, főleg mikor megy nekik a szekér.” (Chester)
11 hónapja
A háború békeVan az a meme, hogyha tetszik ez a nő, látens meleg vagy, és nem én hozom a szabályokat. És a komment alatta, hogy végre teljes lett a kör, buzisnak számít heteronak lenni.54 résztvevőtől 6 like, az tényleg nem egy sikersztori... Hiába na, kevés már manapság a hetero... 😀Ezt meg tudom cáfolniSajnos az emberek nem szeretik a csöcsöket.Már épp akartam írni, hogy minden posztban valami köcsög zene, de Csöcsök és segg sehol... Végre 😎
Sixo
Chargers LT
Sixo
Janek
Vitézlő Titoknok tomz
zacknorb
A szabadság szolgaság
A tudatlanság erő
Nem lesz semmid és boldog leszel
A heteró buzi
11 hónapja
Mikor lesz már végre labdaszerzés?