NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Divisional vasárnap

1 feliratkozó

4 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 796 — Saturday Night Lights
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiák
fake.id
Curlingben is cserélik a seprőt.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 26 858 — Keep pounding
False start elengedve.grat
Imitheking
Igazából kompenzálták a szar spotot, Chubb megfutotta előtte a 1st downt. 🤣

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
4 órája
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 427 — Patriot
na most kezdtem el a texansnak szurkolni xd úgy csináltok, mintha nem láttatok volna már összesen olyan olyan 927 ezer meccset együttvéve. úgy magyaráztok cseréről, mintha fociban az admirális generális franchise qbt csak úgy benchelni lenne szokás playoff meccsen, akármilyen szarul is játszik. ha már blowout lenne, akkor nyilván. de amíg meccsben vannak, addig nem fogják stroudot leszedni. nem is értem, honnan jönnek ezek a baseballból meg vízipólóból szalajtott minőségi analógiák
fake.id
A nagy lóf@szt most kezdtél szuroklni a Texansnak. Eddig a Patsnek drukkoltál? 🫠
4 órája
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 764
Imitheking
Kb 3 zászló maradt el.....
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Most úgy csinálsz mintha Will Anderson Jr-on nem lenne minden második playnél holding

4 órája
manuszka86 New England Patriots 2 549 — Patriots fan
Azért amíg a Pats offense nem tud valami értelmes drájvot vezetni ez nem lefutott meccs

4 órája
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 290 — Lucas Scott
sztem amugy a Pats megszerezte tegnap este a Houston playbookot. baszki a CB megint elobb tudta, hogy hova megy a labda, mint hogy Stroud eldobta ...

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
fake.id 1 537 — tush push aficionado
4 órája
manuszka86 New England Patriots 2 549 — Patriots fan
Fax csak közel volt Jones hozzá

4 órája
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 560 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Imitheking
Kb 3 zászló maradt el.....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
4 órája
Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenne
tenorx
Nem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
gabokocka
Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.
tenorx
en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.
csebi
Én is kapus voltam vízilabdában, de sosem védtem ilyen szarul.
nagylaza, főpohárnok
Nem dobtál 4 picket?

4 órája
tenorx
gabokocka
Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.
tenorx
en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.
csebi
nagylaza, főpohárnok
mert nem jatszottal ellenunk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
4 órája
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 9 796 — Saturday Night Lights
Menekülés a győzelembe houstoni módra, csak nácik helyett ICE-ügynökök ülnek az öltözőben.

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
4 órája
Toto21 Chicago Bears 7 682
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-ért
Toto21
iden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...
csebi
Stafford se volt FA 😉
Toto21
hatha leigazoljak Rodgerst 😉 vagy Wilsont ...
csebi
Burrow vagy Allen 😀
4 órája
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 642 — Chiefs GM
Alapszakaszban a 2. legkevesebb eladott labda. Nem is értem baszdmeg.
LanceVance
Kihagyta a szezon felét a vak jóember a center mögött.

4 órája
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 024 — beers & Packers
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
4 órája
Toto21 Chicago Bears 7 682
Kíváncsi vagyok, mit fogtok mondani, ha megnyeri a HOU.🙂
nagylaza, főpohárnok
hogy adják oda a Texans egész védelmének az MVP címet
4 órája
Sztem ez másik sportág, itt ilyet nem tudsz megcsinálni, hogy utána a következő meccsen megint odaállj a kezdő QB-val.

4 órája
realcamp 165
Na ittvan, innentől sima houston, csak figyeljétek
4 órája
Imitheking New England Patriots 1 915
4 órája
Assurbanapli Denver Broncos 1 923
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
Hokiban is cserélik a kapust ha van 6-7 kapott gól.
zacknorb
Disztl is pihent Kanada ellen a szovjet meccs után, de a franciák ellen megint védett (ami meg 0-3).
4 órája
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-ért
Toto21
iden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...
csebi
Stafford se volt FA 😉
Toto21
hatha leigazoljak Rodgerst 😉 vagy Wilsont ...

4 órája
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 525 — #NoStress
tenorx
gabokocka
tenorx
Baseballban is, ha a csilivili 300 millió dolláros kezdődobód enged 10 runt az első 4 inningben, akkor jön a reliever. A következő meccsén ugyanúgy jön, nincs ebből gond, mert nem a személye ellen szól, hanem a teljesítménye miatt kell ezt meghúzni.
shawnka
Na de ez foci. Nem vízilabda vagy baseball. Teljesen más egy csapat felépítése, és abban egy franchise QB szerepe. Franchise QB-t ha egészséges nem cserélünk le, mert még hibák után is ő a legjobb opció a feladatra. Ezért ő a franchise QB.

4 órája
warr_b Washington Commanders 28 338 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hálf tájm edzsásztment!

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
4 órája
red5 New England Patriots 551
vérszemet kaptak

. KYLE!!!!
4 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 21 466 — Kinek mit intézett a kormánya

csebi
Tökéletes.
Dzsokijuing
miota 2015ben kinn voltam lengyelben 3 hetet melozni a feherorosz hataron, egyik kedvenc zenem. csavo eloben tolta a varosban, hatalmas sztarkent elte meg magat.
azota minden evben berakom egy PO meccs eredmenykovetobe ...
csebi
Akkor is Rey Mysterio maszkban volt?

Poloska vagyok.