Divisional vasárnap
1 feliratkozó
6 órája
Akkor is Rey Mysterio maszkban volt?miota 2015ben kinn voltam lengyelben 3 hetet melozni a feherorosz hataron, egyik kedvenc zenem. csavo eloben tolta a varosban, hatalmas sztarkent elte meg magat.Tökéletes.
csebi
Dzsokijuing
azota minden evben berakom egy PO meccs eredmenykovetobe ...
csebi
Poloska vagyok.
6 órája
Kíváncsi vagyok, mit fogtok mondani, ha megnyeri a HOU.🙂Hajrá
nagylaza, főpohárnok
6 órája
úgy gondoltam, hogy Demeco szól majd, hogy nem fog menni. Mert ez a védelem legalább egy közepes QB-t érdemelneegyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értMármint Caserio
Toto21
LanceVance
6 órája
es volt olyan mikor ereztem h nem az en napom, jeleztem a cseremnek, hogy kezdjen melegiteni, es megcsereltuk egymast magunktol. van ilyen amugy.Hokiban is cserélik a kapust ha van 6-7 kapott gól.en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
zacknorb
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 órája
Na végre iktriad is tiszteletét teszi
Poloska vagyok.
6 órája
Ez megvolt, pirosat
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 órája
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értAR
Toto21
6 órája
Kíváncsi vagyok, mit fogtok mondani, ha megnyeri a HOU.🙂
6 órája
Stafford se volt FA 😉egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értiden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...
Toto21
csebi
6 órája
Rájöttek, hogy ott van Chubb is?

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
6 órája
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értMármint Caserio
Toto21
6 órája
Hokiban is cserélik a kapust ha van 6-7 kapott gól.en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
csebi
Poloska vagyok.
6 órája
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értiden is eros lesz a qb UFA felhozatal mint minden evben ...
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
6 órája
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-értpl Trubiskyért?
Toto21
6 órája
egyébként Stroud-al olyan érzésem van, mint McVay-nek Goffnál. Elmegy, de tudod, hogy vele sose fogsz nyerni. Ha van esze Demeco-nak jövőre cserél egy rendes QB-ért
6 órája
Baseballban is, ha a csilivili 300 millió dolláros kezdődobód enged 10 runt az első 4 inningben, akkor jön a reliever. A következő meccsén ugyanúgy jön, nincs ebből gond, mert nem a személye ellen szól, hanem a teljesítménye miatt kell ezt meghúzni.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
6 órája
en kapus voltam vizilabdaban. ha valaha ilyen szarul vedtem volna mar regen cseret kertem volna.Ezzel amúgy nem értek egyet. Ha felnőtt ember akkor eltudja fogadni, hogy van, amikor kutyaszarul játszik, de ez nem végleges leültetés. Cserébe nem garantált a helye akármit csinál.Ha behozzák Millst és megfordítja az elég jó storyline lenneNem hozhatja be, azzal kb kukázod a QB-dat
tenorx
gabokocka
tenorx
6 órája
Tegnap az ilyen az int volt
6 órája
jo ezt visszaadjak majd vszeg.
6 órája
Lenn van
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
6 órája
a tegnapi alapján ez fumble
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
6 órája
Amúgy bárhogyan is van, az offense a mai napon akarja a legjobban megverni a csapatot.
Egy jéghideg mit kérsz?