Divisional vasárnap
1 feliratkozó
8 órája
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 órája
atyaisten bazmeg 💀na mivan, hol vannak a minőségi zenék?youtu.be/xVdn9GhwJgk?si=9MsVB_cjhCRbA0Jb
fake.id
zacknorb
8 órája
Tökéletes.
csebi
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 órája
8 órája

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 órája
8 órája
Nanimonai!domo arigato gozaimasulive4.totalsportek777.com/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041na valaki pls adjon egy működő streamet. a streameast egy moslék, az egész évben álomszerűen operáló paki streamoldalt meg befosatta a sok divatén is kérek!
fake.id
Löfli
Vészhelyzetre:
nfl.footybite.to/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041
nagylaza, főpohárnok
fake.id
8 órája
na mivan, hol vannak a minőségi zenék?youtu.be/xVdn9GhwJgk?si=9MsVB_cjhCRbA0Jb
fake.id
Poloska vagyok.
8 órája
gondolod van esélye a Hurricanesnek? Örülnék ha nyernének, de sajnos nem látom.meg hát vesztesen nem akar elmenni, hanem majd esetleg jövőre nyerni.Na, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?azt mondta, "I'm not an NFL guy."
shagi0206
Löfli
Toto21
8 órája
na mivan, hol vannak a minőségi zenék?
8 órája
meg hát vesztesen nem akar elmenni, hanem majd esetleg jövőre nyerni.Na, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?azt mondta, "I'm not an NFL guy."
shagi0206
Löfli
8 órája
Pete Carroll meg már vagy 90 😀 Legalábbis annyinak néz ki (tudom h még közel sem annyi).65 évesNa, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?Szerintem nincs oka az NFLbe menni
shagi0206
tenorx
gedam
8 órája
Na, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?azt mondta, "I'm not an NFL guy."
shagi0206

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
8 órája
gedam
6 406
65 évesNa, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?Szerintem nincs oka az NFLbe menni
shagi0206
tenorx
8 órája
Na, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?Szerintem nincs oka az NFLbe menni
shagi0206
8 órája
gedam
6 406
ez a meccs is bizonyítja, hogy az nfl scriptelt, mert ilyen a való életben nem történik.
8 órája
Na, ha már promotálják a holnapi cfb döntőt: Cignettit nem akarja elcsábítani vmelyik nfl csapat?
8 órája
mondjuk a ricsárdgír tényleg remek voltItt egy másik remekHiba történt. Próbálkozz újra később
warr_b
Kampman
warr_b
8 órája
domo arigato gozaimasulive4.totalsportek777.com/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041na valaki pls adjon egy működő streamet. a streameast egy moslék, az egész évben álomszerűen operáló paki streamoldalt meg befosatta a sok divatén is kérek!
fake.id
Löfli
Vészhelyzetre:
nfl.footybite.to/New-England-Patriots-vs-Houston-Texans/61041
nagylaza, főpohárnok