Divisional vasárnap
1 feliratkozó
8 órája
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...vagy már a bahamákon süttetik a seggüket 😊
csebi
8 órája
Titeket lehet, hogy megdöbbent a meccs, de mivel én az összes browns meccset láttam idén engem nem, ez csak egy random browns meccs idénről.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 órája
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.Devin Hester és Urlacher összeraktákb az összes pontot.
somoskovig
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
8 órája
es akkor kepzeljetek el, ahogy Burrow, Lamar meg Mahomes otthon nezi ezt a meccset ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
azt még nem láttuk,ez viszont ami most van már tény.És akkor mi vagyunk lesajnálva Stidham miatt....Ő minőség a maiakhoz képest.Ilyen baszó védelem Stidhamből is lekvárt csinálna
Foresz
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
8 órája
Naná hogy ilyen zöldet hozol ide, green bay drukkerkéntFumblihegyekCsöcshegyeket jobban bírom
manuszka86
Kampman
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 órája
képzeljétek el azt a sok feleslegesen elégetett energiát amit beletettek abba, hogy eladják hogy nincs szupportja ennek a gyereknek, csak azért hogy márkát építsenek belőle, miközben egész szezonban top közelben voltak jóformán minden releváns mutatóban. 😀
8 órája
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.Tisztára mint a Browns. Bár ott lehet a Sanders gyerekben van potenciál is...
somoskovig
8 órája
Hú, jókor jött a félidő, erre rá kell pihennem.
8 órája
J. David elmorzsolt egy könnycseppet tuti+jól látom Marokkó kihagyott egy 11-est a 90+24. percben? wtf?! Nagyon meg akarták nyeretni velük 😀Panenkazott a gyerek
Toto21
davemayer
8 órája
720pstreams.tv/live/nfl/new-england-patriotsna valaki pls adjon egy működő streamet. a streameast egy moslék, az egész évben álomszerűen operáló paki streamoldalt meg befosatta a sok divatén is kérek!
fake.id
Löfli
8 órája
Ahhhh Stidham a titkos fegyver. Direkt az utolsó két meccsre tartotta SP.És akkor mi vagyunk lesajnálva Stidham miatt....Ő minőség a maiakhoz képest.Ilyen baszó védelem Stidhamből is lekvárt csinálna
Foresz
„History is a set of lies agreed upon.”
8 órája

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 órája
legalább el tud dobni az end zone-ig, már jobb mint Hurts 😀
8 órája
Tuti J. David-től nézte el+jól látom Marokkó kihagyott egy 11-est a 90+24. percben? wtf?! Nagyon meg akarták nyeretni velük 😀csavo PANENKAZOTT.
Toto21
csebi
8 órája
gedam
6 406
Nagyon komoly shitshow lett ebbőlegy brownsnak sedúr szendersszel azért
gabokocka
ma komoly esélyei lennének itt
8 órája
+jól látom Marokkó kihagyott egy 11-est a 90+24. percben? wtf?! Nagyon meg akarták nyeretni velük 😀Panenkazott a gyerek
Toto21
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
8 órája
FumblihegyekCsöcshegyeket jobban bírom
manuszka86
8 órája
És akkor mi vagyunk lesajnálva Stidham miatt....Ő minőség a maiakhoz képest.Azért én örülök, hogy Maye az irányítónk, és nem ő 😀
Foresz
Roses are red,
Violets are blue,
Personal foul,
Ndamukong Suh
8 órája
+jól látom Marokkó kihagyott egy 11-est a 90+24. percben? wtf?! Nagyon meg akarták nyeretni velük 😀csavo PANENKAZOTT.
Toto21
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 órája
Szerencsétlen Houston D, ennyire jó csapatrészt ennyire szar irányítóval még nem láttam szerintem. Ehhez képest Rex Grossman a foci művésze volt anno azzal a Bears D-vel.
8 órája
Maye azert csak megrakta, hogy dob egy INTet az elso felidoben.
8 órája
És akkor mi vagyunk lesajnálva Stidham miatt....Ő minőség a maiakhoz képest.Ilyen baszó védelem Stidhamből is lekvárt csinálna
Foresz
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
8 órája
+jól látom Marokkó kihagyott egy 11-est a 90+24. percben? wtf?! Nagyon meg akarták nyeretni velük 😀