Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
már vártam 😀NAGYON SZÉP ! 3 Gamecock egy nap.I LOVE FASZLOVAG
Sixo
zacknorb
9 hónapja
már ejtették is most cowherd örül mert olcsóbban tudja volumeon ujitani a podcast dealtmeg sharpe perköltségétMintha több lenne a reklám, mint pár éve. Akkor mindig Jaguars pickek előtt volt, de ez már nagyon sok.Valahogy ki kell termelni az ESPN-nek az évi 10 milliás cap space növekedés finanszírozását. 😀
Kampman
iktriad
Negritis, a vajda
9 hónapja
most csak 2 húzás és reklám...szarjanak sűntDe az óra pörög közben
Klaci79
9 hónapja
most csak 2 húzás és reklám...szarjanak sűnt
9 hónapja
Na valamiért az se lep meg, hogy végül arról az alakról is kiderül ez-az.meg sharpe perköltségétMintha több lenne a reklám, mint pár éve. Akkor mindig Jaguars pickek előtt volt, de ez már nagyon sok.Valahogy ki kell termelni az ESPN-nek az évi 10 milliás cap space növekedés finanszírozását. 😀
Kampman
iktriad
Negritis, a vajda
9 hónapja
NAGYON SZÉP ! 3 Gamecock egy nap.I LOVE FASZLOVAG
Sixo
Poloska vagyok.
9 hónapja
lovag cica
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Meg persze Stephen A Smith és Pat McAffee fizetését.Mintha több lenne a reklám, mint pár éve. Akkor mindig Jaguars pickek előtt volt, de ez már nagyon sok.Valahogy ki kell termelni az ESPN-nek az évi 10 milliás cap space növekedés finanszírozását. 😀
Kampman
iktriad
9 hónapja
meg sharpe perköltségétMintha több lenne a reklám, mint pár éve. Akkor mindig Jaguars pickek előtt volt, de ez már nagyon sok.Valahogy ki kell termelni az ESPN-nek az évi 10 milliás cap space növekedés finanszírozását. 😀
Kampman
iktriad
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Mintha több lenne a reklám, mint pár éve. Akkor mindig Jaguars pickek előtt volt, de ez már nagyon sok.Valahogy ki kell termelni az ESPN-nek az évi 10 milliás cap space növekedés finanszírozását. 😀
Kampman
9 hónapja
Mintha több lenne a reklám, mint pár éve. Akkor mindig Jaguars pickek előtt volt, de ez már nagyon sok.3 húzás és reklám, kib@szott idegesítő
Kampman
9 hónapja
Annyi reklám van, most berakom a mosást időzítővel reggelre
Poloska vagyok.
9 hónapja
Mintha több lenne a reklám, mint pár éve. Akkor mindig Jaguars pickek előtt volt, de ez már nagyon sok.
9 hónapja
Jah csak akkor magatoktól kéne venni egy cornert 2 elsőért.Rams iskola, szóval miért ne? 😀2027es első kört is beteszik a közösbe?Raiders előtt kimegy Will Johnson... megint kiment a célpont eggyel előttünk, jön is a letrade fuck márSokan meg szidják Gladestonet, hogy felment, akiért nagyon akart.
deyell
(Állítólag a Jags megint feljöhet hamarosan valakiért.)
iktriad
Sixo
iktriad
9 hónapja
Ahhoz kèpest hogy mennyi pènzt keres elèg sèrülèkeny ès ott lehet spórolni ès már 30 közeli. Egyèbkènt ilyenkor szoktuk behúzni a TE 1utód váltást, de lehet most nem jön össze ez. Egyèbkènt èn Arroyonak örülnèk de ott is kèrdès az egèszsèg. Mèg Helm esetleg kèsőbb.TE run mire mi jövünk, így esèlyes hogy Goedert mèg marad. Annyira nem bánom ha így lesz 😊Nem is értem Howie miért akar megszabadulni tőle.
dande2
iktriad
9 hónapja
Rams iskola, szóval miért ne? 😀2027es első kört is beteszik a közösbe?Raiders előtt kimegy Will Johnson... megint kiment a célpont eggyel előttünk, jön is a letrade fuck márSokan meg szidják Gladestonet, hogy felment, akiért nagyon akart.
deyell
iktriad
Sixo
9 hónapja
Raiders halmozza a pickeket xdd, bár én 37-en írtam Willt hozzájuk.jöjjön Revel akkor
zacknorb
buhloone mindstate
9 hónapja
ott az ellenérték volt necces.Raiders előtt kimegy Will Johnson... megint kiment a célpont eggyel előttünk, jön is a letrade fuck márSokan meg szidják Gladestonet, hogy felment, akiért nagyon akart.
deyell
iktriad
buhloone mindstate
9 hónapja
2027es első kört is beteszik a közösbe?Raiders előtt kimegy Will Johnson... megint kiment a célpont eggyel előttünk, jön is a letrade fuck márSokan meg szidják Gladestonet, hogy felment, akiért nagyon akart.
deyell
iktriad
9 hónapja
TE run mire mi jövünk, így esèlyes hogy Goedert mèg marad. Annyira nem bánom ha így lesz 😊HF lesz a pick?
dande2
9 hónapja
Raiders előtt kimegy Will Johnson... megint kiment a célpont eggyel előttünk, jön is a letrade fuck márSokan meg szidják Gladestonet, hogy felment, akiért nagyon akart.
deyell
9 hónapja
az alapján amiket hallani ez nem maradni hanem válni kérdésez a srác jó lesz, szerintem nagyot fogott a Cardsha egészséges tud maradni mindenképp
Klaci79
Negritis, a vajda
9 hónapja
Jövő évi elsőt adtok egy idei 2. végéért !Na, Cards jön, Johnsont kiviszik?nincs már pickünk ma hacsak nem tradelünk vissza.
Ha már nem utána a Miami
zacknorb
Kúrfürst briareos