Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
Raiders halmozza a pickeket xdd, bár én 37-en írtam Willt hozzájuk.
Poloska vagyok.
9 hónapja
Raiders előtt kimegy Will Johnson... megint kiment a célpont eggyel előttünk, jön is a letrade fuck már
buhloone mindstate
9 hónapja
ez a srác jó lesz, szerintem nagyot fogott a Cardsha egészséges tud maradni mindenképp
Klaci79
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
Na, Cards jön, Johnsont kiviszik?nincs már pickünk ma hacsak nem tradelünk vissza.
Ha már nem utána a Miami
zacknorb
9 hónapja
TE run mire mi jövünk, így esèlyes hogy Goedert mèg marad. Annyira nem bánom ha így lesz 😊Nem is értem Howie miért akar megszabadulni tőle.
dande2
9 hónapja
The #Raiders are trading No. 48 to the #Texans, per source.
9 hónapja
ez a srác jó lesz, szerintem nagyot fogott a Cards
9 hónapja
TE run mire mi jövünk, így esèlyes hogy Goedert mèg marad. Annyira nem bánom ha így lesz 😊
9 hónapja
Na, Cards jön, Johnsont kiviszik?Ha már nem utána a Miami
Poloska vagyok.
9 hónapja
nah will johnson eddig csúszott
9 hónapja
MI EZ A PICK? 3 JOBB TE VOLT MÉG BENN!!!Elment az ész (= Gladestone) a Rams war roomból. 😉
zacknorb
9 hónapja
"not the vatican"ez annyira fos vicc még mindig
9 hónapja
MI EZ A PICK? 3 JOBB TE VOLT MÉG BENN!!!
Poloska vagyok.
9 hónapja
Oregon ‹3
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Nekem bármelyik körben para lenne, nem azért mert milyen játékos, hanem az egész cirkusz miatt ami vele együtt járEhh, pedig annyira biztam Jerry papában, hogy kihúzza Sanderst... még a végén tényleg lecsúszik 3. körbe, és parázhatunk nehogy nálunk kössön kibiztosan nem fog...de azért 3. körben már nem lenne olyan nagy para, addigra a dollárjelek is eltűnnek a közeléből, meg az egoja is talán megközelíti az IQ-ját
Jan
Klaci79
9 hónapja
A tippszmiksz közbe megkért hogy updateljem a papírjaim. Erre ez a szar olyan használhatatlan, feltöltöttem a képeket olyan helyre mint a jogsi a lakcímkártyát, aztán el se menti (vagy de és már be is küldte egyből ?), de kitörölni se lehet. Nem értem miért nem lehet egy normális állami rendszer. sorry az offért
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
9 hónapja
Ehh, pedig annyira biztam Jerry papában, hogy kihúzza Sanderst... még a végén tényleg lecsúszik 3. körbe, és parázhatunk nehogy nálunk kössön kibiztosan nem fog...de azért 3. körben már nem lenne olyan nagy para, addigra a dollárjelek is eltűnnek a közeléből, meg az egoja is talán megközelíti az IQ-ját
Jan
9 hónapja
A Colts most vesztette el Odeyingbo-t, pótolniuk kellett nekik is a kvótátA Jets olyan az afrikaiakkal, mint a Utah D a polinézekkel.Egy nigériai és nem a Jets húzta.most betáraztunk afrikaiból, Fashanu meg Membou egymás utáni évben
Sixo
Wester
Sixo
9 hónapja
A Jets olyan az afrikaiakkal, mint a Utah D a polinézekkel.Egy nigériai és nem a Jets húzta.most betáraztunk afrikaiból, Fashanu meg Membou egymás utáni évben
Sixo
Wester
9 hónapja
Ehh, pedig annyira biztam Jerry papában, hogy kihúzza Sanderst... még a végén tényleg lecsúszik 3. körbe, és parázhatunk nehogy nálunk kössön ki
9 hónapja
Mike Green akkor az ügyei miatt csúszik?tekintve hogy kiment még 1 edge, szinte biztos
KeyG
9 hónapja
Akkor most már beírhatom, a csudába 😀 ez nem rossz pickAz 1. körösük nem volt az.
dande2
9 hónapja
Egy nigériai és nem a Jets húzta.Egy újabb nigériai és nem a Jets húzta. Már semmi sem a régi. Mi jön legközelebb - a Lions Super Bowl contender lesz?
Sixo