Draft 2025
2 feliratkozó
9 hónapja
Igen ők már tavaly is a netről nézték szóval nagyon elől vannakBocs de rohadtul nem igaz.....most az FKt nèzem egyèbkènt. De próbalok figyelniszegény Iktriadot szivatjátok, hogy folyton Spoilerezik, közben meg évek óta dande toljaAkkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Wester
Sixo
dande2
Lesz ez még így se!
9 hónapja
3, Jets pick meg lehet CJ West
Poloska vagyok.
9 hónapja
Bocs de rohadtul nem igaz.....most az FKt nèzem egyèbkènt. De próbalok figyelniszegény Iktriadot szivatjátok, hogy folyton Spoilerezik, közben meg évek óta dande toljaAkkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Wester
Sixo
9 hónapja
South Carolina másik DT-jét amúgy TONKA Hemmingwaynek hívják.Azt mondod az öltözőben TJ szétrúgja a térdét?Dehogy, megkéri Tonya Harding ex-ét hogy ismételje meg a signiture move-ját egy parkolóban. 😀
Sixo
iktriad
9 hónapja
neeee pont a jetsbeApja játszott nálunk is 😛
Kúrfürst briareos
Lesz ez még így se!
9 hónapja
Breakout star of the 2025 NFL Draft is Tyler Shough's dog. https://t.co/PBQOLOd4k0
— RedditCFB (@RedditCFB) April 25, 2025
Poloska vagyok.
9 hónapja
pörgesd be a DAZN-t és ott ha bemondják akkor ok. Ha valahol írva látod az nem jóBocsi nehèz èrzèkelni hol mennyi a csúszásAkkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Wester
dande2
9 hónapja
annyi, hogy itt még mindig nincs bejelentés...Bocsi nehèz èrzèkelni hol mennyi a csúszásAkkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Wester
dande2
9 hónapja
ide kb akkor szokták beírni mikor látom a dazn-nBocsi nehèz èrzèkelni hol mennyi a csúszásAkkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Wester
dande2
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
9 hónapja
szegény Iktriadot szivatjátok, hogy folyton Spoilerezik, közben meg évek óta dande toljaAkkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Wester
9 hónapja
Bocsi nehèz èrzèkelni hol mennyi a csúszásAkkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Wester
9 hónapja
Azt mondod az öltözőben TJ szétrúgja a térdét?ofc reklám jets pick előttAz új Jags. 😀
Wester
Mi van, ha Oliver megsérül?Ők mindenki hypeolja. a legnagyobb DT ever. De akkor miért cserének hozzá Oliver mögé ...Sandersért jöttek fel?Elhitték Sixo hype-ját. 😀
but why
petey
iktriad
Sixo
iktriad
9 hónapja
Akkor egy esetleges TE kiment már előttünkSPOILER
dande2
Lesz ez még így se!
9 hónapja
meg még egy páranSandersért jöttek fel?Mert fasza játékos
but why
petey
dancogo
9 hónapja
ofc reklám jets pick előttAz új Jags. 😀
Wester
Mi van, ha Oliver megsérül?Ők mindenki hypeolja. a legnagyobb DT ever. De akkor miért cserének hozzá Oliver mögé ...Sandersért jöttek fel?Elhitték Sixo hype-ját. 😀
but why
petey
iktriad
Sixo
9 hónapja
Akkor egy esetleges TE kiment már előttünk
9 hónapja
7. kör back2back pick, előtte ShiloUDFA lesz végül?na jön Shedeur? 😀 ha igen Beki meg fog dobálni kővel 😀sztem ma nem megy ki
Toto21
Negritis, a vajda
Toto21
Poloska vagyok.
9 hónapja
Ők mindenki hypeolja. a legnagyobb DT ever. De akkor miért cserének hozzá Oliver mögé ...Sandersért jöttek fel?Elhitték Sixo hype-ját. 😀
but why
petey
iktriad
9 hónapja
UDFA lesz végül?na jön Shedeur? 😀 ha igen Beki meg fog dobálni kővel 😀sztem ma nem megy ki
Toto21
Negritis, a vajda
9 hónapja
na jön Shedeur? 😀 ha igen Beki meg fog dobálni kővel 😀sztem ma nem megy ki
Toto21
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!