Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 11 éve
hajrá Bucs! és hajrá Bills! 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 11 éve
pedig benne kódolva van a success' ez 1értelmű... van az a típus, ez messziről látszik...max még pici idő
több mint 11 éve
A cserék között legalább tudnak valamit csinálni, első csapatban nem jutnának előrébb. Szezonban sem fognak sokat csinálni, ha csapatba kerülnek. Harris meg is sérült ma.
több mint 11 éve
tényleg korábban kellet volna bevetni 1 negyeddel(?) , de mivel annyira hasítunk, nem fér oda😊))oziboziA rebesgetett lehetőségből az első csapatban annyi lett hogy Harris kapott úgy 3 snapet? Aztán nem értem azt sem hogy Washington miért nem volt a pályán a 3. negyedben egy end zone szituációnál. (a Hyno TD ha jól emlékszem)
több mint 11 éve
tényleg korábban kellet volna bevetni min. 1 negyeddel(?) , de mivel annyira hasítunk, nem fér oda😊))
több mint 11 éve
😊))))))))))))))))))))))))))
több mint 11 éve
Közben újabb sérülés a Raidersnél.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
sérültCharles James rosterhelyének kezdenek lőni...😕AsbeeGrimble játszik?Bazzani
több mint 11 éve
Na nekem eddig tartott a meccs, a töbit holnap megnézem. Sziasztok.
több mint 11 éve
nem rossz, biztos a király futójátékra és a masszív D-re alapoztok, ha így lesz öröm lesz a bears fanoknak jags meccset nézni 😊davemayerA támadófalnak gondjai vannak a futásblokkolással. Amúgy minden rendben.
Side benefit of playing the Jags in the preseason is pre-scouting all their cuts who will be signed by the Lions next month.Miért, idén jobb játékosokat kukázhattok, mint az elmúlt években. 😀😀
ÁÁÁÁÁ nem akarok több jaguárt! 😊Bazzani
több mint 11 éve
Charles James rosterhelyének kezdenek lőni...😕AsbeeGrimble játszik?
több mint 11 éve
Charles James rosterhelyének kezdenek lőni...😕
több mint 11 éve
Side benefit of playing the Jags in the preseason is pre-scouting all their cuts who will be signed by the Lions next month.ÁÁÁÁÁ nem akarok több jaguárt! 😊
több mint 11 éve
Woodson is megérdemli a köszöntést.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 11 éve
nem rossz, biztos a király futójátékra és a masszív D-re alapoztok, ha így lesz öröm lesz a bears fanoknak jags meccset nézni 😊Hennenek is csak 1 volt eddig.... Összesen 2 passzolt TDnk volt az előszezonban....iktriadStanzi pick. Höri nem fog örülni.értem, ügyes (volt a preseasonban), de az az 1 TD sztem kevés, még mindig nem elég ahhoz hogy meccseket lehessen nyerni (már ha releváns adatoknak vesszük ezeket).davemayer
Ja Bortles eddigi statjai 3 meccs alatt:
44/28 435 yard, 1 TD, 103.9 rating.iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
azért létezik még a csapat mert te nekik drukkolsz 😛davemayerÖsszekeversz Shao Khannal. 😀
több mint 11 éve
azért létezik még a csapat mert te nekik drukkolsz 😛Azt hittem a Jagsre nem tudok hatni. Bár van egy olyan teóriám már egy ideje, hogy azért szenved ennyit a csapat az utóbbi években, mert nekik drukkolok...iktriadBortles 16/10 156 yard 1 TD. 116.1 QB rating. Nem rossz.eljinxelted... már megintphylos
Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?
Közben 3-0 ide turnoverekben.iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hennenek is csak 1 volt eddig.... Összesen 2 passzolt TDnk volt az előszezonban....Stanzi pick. Höri nem fog örülni.értem, ügyes (volt a preseasonban), de az az 1 TD sztem kevés, még mindig nem elég ahhoz hogy meccseket lehessen nyerni (már ha releváns adatoknak vesszük ezeket).davemayer
több mint 11 éve
Azt hittem a Jagsre nem tudok hatni. Bár van egy olyan teóriám már egy ideje, hogy azért szenved ennyit a csapat az utóbbi években, mert nekik drukkolok...Bortles 16/10 156 yard 1 TD. 116.1 QB rating. Nem rossz.eljinxelted... már megintphylos
Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?
Közben 3-0 ide turnoverekben.iktriad
több mint 11 éve
Stanzi pick. Höri nem fog örülni.értem, ügyes (volt a preseasonban), de az az 1 TD sztem kevés, még mindig nem elég ahhoz hogy meccseket lehessen nyerni (már ha releváns adatoknak vesszük ezeket).
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
a ST egy pár yard visszahordás, .és 1 fumble-n kívül csinált vlm 1 hónapja??? talán nem kaptunk még TD - t... egyenlőre
több mint 11 éve
Stanzi pick. Höri nem fog örülni.Ja Bortles eddigi statjai 3 meccs alatt:
44/28 435 yard, 1 TD, 103.9 rating.