Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Bortles 16/10 156 yard 1 TD. 116.1 QB rating. Nem rossz.eljinxelted... már megint
Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?
Közben 3-0 ide turnoverekben.iktriad
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Nézd meg, hogy Bush mit csinált (meg Bell). 😊Asszem LeShouretól is búcsúzhatunk.Bazzaniláttam, sok ilyet 😛davemayer
több mint 10 éve
Asszem LeShouretól is búcsúzhatunk.Bazzaniláttam, sok ilyet 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Csak jó QB-t nehezebb találni, mint jó pass rushert.Bortles 156 yard 16/10 1 TD 116.1es QB rating. Impressszabóv.igen, ez a preseason. Persze nincs kizárva hogy jó lesz a regular seasonban is, de sztem Clowney a saját posztján még mindig jobb.davemayer
Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?iktriad
De erre majd pár év múlva lehet visszatérni.
több mint 10 éve
ozibozi
17 135
max 1 heteDamontre Moore a cserevédelmeket domináljaAsbeeNem értem miért nem kapott lehetőséget az elsőszámúaknál is. Amúgy Idonije mióta van nálunk? 😀 Nekem ez teljesen kimaradt.Henderson
több mint 10 éve
Bortles 156 yard 16/10 1 TD 116.1es QB rating. Impressszabóv.igen, ez a preseason. Persze nincs kizárva hogy jó lesz a regular seasonban is, de sztem Clowney a saját posztján még mindig jobb.
Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?iktriad
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Bortles 16/10 156 yard 1 TD. 116.1 QB rating. Nem rossz. Vajon Houstonban ma is Clowneyt vinnék 1/1re?
Közben 3-0 ide turnoverekben.
több mint 10 éve
Henderson
1 046
Damontre Moore a cserevédelmeket domináljaAsbeeNem értem miért nem kapott lehetőséget az elsőszámúaknál is. Amúgy Idonije mióta van nálunk? 😀 Nekem ez teljesen kimaradt.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
A Bortles parádé jön Stanzi. Szegénynek nehéz lesz felülmúlnia Blake produkcióját.
több mint 10 éve
ozibozi
17 135
és még Washington sehol 😊
több mint 10 éve
End of the 3rd quarter -- #Lions rushing yards: 135; #Lions penalty yards: 131; #Lions passing yards 122.
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Moore-t azért már megnézném pár play erejére a kezdő D-ben (mondjuk Kiwanuka helyett) a következő meccsen.
több mint 10 éve
Damontre Moore a cserevédelmeket dominálja
több mint 10 éve
Bortles le Stanzi fel: a harmadik negyedben. Szerintem megvan a döntés
Made... Laid... Paid
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
James Jones megérdemelne még egy Lambeau leapet.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
A vicces az Greenwood védekezése volt.Bortles (és Hurns) első Jaguarsos TDjénél lefagyott a tartalékgépem. Hát ilyen nincs.iktriadÁthívta a játékot, igazából az volt a vicces.Stez
több mint 10 éve
Bortles (és Hurns) első Jaguarsos TDjénél lefagyott a tartalékgépem. Hát ilyen nincs.iktriadmeglrezte hogy megfagyott a levegő és élesedik a harc az 1. számú QB címért 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 10 éve
Na jó mostmár tényleg dugják fel ezeket a zászlókat. Nincs olyan play amiben ne lenne Lions büntetés.
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
Gyakoroljuk a Hail Mary elleni védekezést is, elvégre a Seattle vár minket
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Bortles (és Hurns) első Jaguarsos TDjénél lefagyott a tartalékgépem. Hát ilyen nincs.iktriadÁthívta a játékot, igazából az volt a vicces.
több mint 10 éve
Bortles (és Hurns) első Jaguarsos TDjénél lefagyott a tartalékgépem. Hát ilyen nincs.
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Késő van 😀őt is beozibozitúl sok a kezdő Jets játékos még mindig...AsbeeVicken kívül nem nagyon láttam volna hogy bárkit is lecseréltek.Sugar#26
több mint 10 éve
ozibozi
17 135
őt is betúl sok a kezdő Jets játékos még mindig...AsbeeVicken kívül nem nagyon láttam volna hogy bárkit is lecseréltek.Sugar#26