Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
A Lions tévései nem ismerik Angert. 😀😀 3as Redfern játszik K/Pt....
több mint 10 éve
engem az illegal contact/PI flagek húznak fel..egyszerűbb lenne a cornerek kezét hátra kötni és úgy játszatni őket. elég is volt mára nekem, további jó dühöngést 😊szánalmas zászlódobálás folyik...eddig nem idegeltem fel magam rajta ebben az PS-ben, na de most sikerültHall Of GreenPont ugyanezen dühöngök.
Minden szarra dobálnak, már ütközni sem lehet.Bazzani
több mint 10 éve
Henderson
1 046
Hyno?!😀AsbeeDe hol marad a Hynocerus TD dance?! 😊
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Hyno?!😀
több mint 10 éve
Bortles még akkor is megy előre pár yardot ha elcsúszik. 😀
több mint 10 éve
szánalmas zászlódobálás folyik...eddig nem idegeltem fel magam rajta ebben az PS-ben, na de most sikerültHall Of GreenPont ugyanezen dühöngök.
Minden szarra dobálnak, már ütközni sem lehet.
több mint 10 éve
Bortles -> Hurns. Remek duót alkotnak. Ma is.
több mint 10 éve
Moore szivatja Shields-t😊
több mint 10 éve
ozibozi
17 139
ezt típusú a játékot a Naszira szabták,csak ő meg ....hosszútávon...? meg kell nézni a szerződéseket stb ,de nincs egység a csapatnál amióta 2 dudás hegedül... 😊
több mint 10 éve
szánalmas zászlódobálás folyik...eddig nem idegeltem fel magam rajta ebben az PS-ben, na de most sikerült
több mint 10 éve
Az egy drive volt, szart se számít.Akkor Bortles kapott a kezdőkkel keményen 1,5 percet, amiből egy 86 yardos drivera tellett.StezA Lions kezdő D ellen!iktriad
Bőven kevés ahhoz, hogy a bombaformában lévő Hennet kiszorítsa.
több mint 10 éve
köszi😀
több mint 10 éve
Akkor Bortles kapott a kezdőkkel keményen 1,5 percet, amiből egy 86 yardos drivera tellett.StezA Lions kezdő D ellen!
több mint 10 éve
Henderson
1 046
Schwartz dislocated toe
több mint 10 éve
Akkor Bortles kapott a kezdőkkel keményen 1,5 percet, amiből egy 86 yardos drivera tellett.
több mint 10 éve
Na a csere D# a pályán, Staffordék is menjenek pihenni.
több mint 10 éve
na 6ból csak sikerült beszenvedni, köszi Smith (na meg a zebráknak is)
több mint 10 éve
nah Mack vegra mutatott vmit 1st O ellen.
több mint 10 éve
Látod, csak meg kellett fenyegetned az internetet. 😀Na én lehet hogy feladom.És visszajött:
Majd noonkicken megnézem.Bazzani
www.stream2u.me/watch/40924/1/NFL---Pre-season-Detroit-Lions-vs-Jacksonville-Jaguars.htmlBazzani
több mint 10 éve
menjen mar az ilyen penaltykkal a zebra oda ahova gondolom...
több mint 10 éve
Henderson
1 046
Én is ezt néztem, hogy értem én, hogy rolling pocket, nyerünk egy kis időt Elinak, de nagyon nem fekszik neki ez a futásból dobálás. Nincs mese normális zseb kell, vagy legalábbis olyasmi.remélem az Eli haterek figyelték mi van akkor ha van protection...AsbeeAz sohasem számít, te is tudod.
Ezeket a rolling playeket remélem McAdoo egy életre elfelejti. Manninggel még Maddenben sem merek futni, pedig az tényéeg tét nélküli...lotus86