Előszezon 3. hét
2 feliratkozó
több mint 10 éve
Na én lehet hogy feladom.És visszajött:
Majd noonkicken megnézem.Bazzani
www.stream2u.me/watch/40924/1/NFL---Pre-season-Detroit-Lions-vs-Jacksonville-Jaguars.html
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
szerintem se biztos Manning-gel van a gáz,csak ezt ő soha sose így...még idáig... és így vls nem is fogja soha ... nem az ő világa. és inkább a rendszert kéne rá szabni, mint neki megtanulni , egy ..........akármit, újat ? ... világosan látszik, hogy ami egyáltalán sikerül, az a régi skóla....
több mint 10 éve
Tactful Cactus
13 847
reméljük a nyaka is rendben leszJobbulástOld Green Baya karja mozog...Pari
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 10 éve
Azért én ezt még nem jelenteném ki.Mondom a szerverek nem tudják feldolgozni, hogy a Jaguarsnak végre VAN EGY IGAZI IRÁNYÍTÓJA!iktriadNa valaki a 2. félidő elejére varázsoljon egy működő Jax-Lions linket, mert kezdek ideges lenni. 😀StezSzét van akadva mind.Bazzani
Várj vele minimum egy évet.
Meg találj egy streamet végre. 😊
több mint 10 éve
Jaja, aztán ha már van egy ilyen, nehogy véletlenül kezdjen.Mondom a szerverek nem tudják feldolgozni, hogy a Jaguarsnak végre VAN EGY IGAZI IRÁNYÍTÓJA!iktriadNa valaki a 2. félidő elejére varázsoljon egy működő Jax-Lions linket, mert kezdek ideges lenni. 😀StezSzét van akadva mind.Bazzani
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Nyilván volt benne egy kis irónia. 😀Mióta Schwartz lement mintha újraéledt volna a giants o-line.Sugar#26azért mindent ne kenjünk ráAsbee
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
szerintem a 4. hétre akár össze is állhat vlm...
több mint 10 éve
Mondom a szerverek nem tudják feldolgozni, hogy a Jaguarsnak végre VAN EGY IGAZI IRÁNYÍTÓJA!Na valaki a 2. félidő elejére varázsoljon egy működő Jax-Lions linket, mert kezdek ideges lenni. 😀StezSzét van akadva mind.Bazzani
több mint 10 éve
Én ezért sem fizetek elő semmire.Faszom kivan, hogy csak a mi meccsünket nem lehet nézni.BazzaniÉn annak örülök, hogy a gamepass csak 30k, és így nem működik... 😊
De talán majd a szezonban, ha nem lesz ennyi ingyenélő rajta (bár akkor meg többen nézik majd, pedig eddig egész jó volt idén)Wyatt
Eddig évek óta ez az első amikor nincs stream.
több mint 10 éve
remélem az Eli haterek figyelték mi van akkor ha van protection...AsbeeAz sohasem számít, te is tudod.
Ezeket a rolling playeket remélem McAdoo egy életre elfelejti. Manninggel még Maddenben sem merek futni, pedig az tényéeg tét nélküli...
több mint 10 éve
Kuhn jól elintézte Moore-t :S rosszul néz ki..Hall Of Greena 2. legtobbet mutato vedonk egy ilyen f@s play vegenel...
több mint 10 éve
Mióta Schwartz lement mintha újraéledt volna a giants o-line.Sugar#26azért mindent ne kenjünk rá
több mint 10 éve
Moore maradt lennt?
több mint 10 éve
Wyatt
26 306
Faszom kivan, hogy csak a mi meccsünket nem lehet nézni.BazzaniÉn annak örülök, hogy a gamepass csak 30k, és így nem működik... 😊
De talán majd a szezonban, ha nem lesz ennyi ingyenélő rajta (bár akkor meg többen nézik majd, pedig eddig egész jó volt idén)
több mint 10 éve
Sugar#26
75
Mióta Schwartz lement mintha újraéledt volna a giants o-line.
több mint 10 éve
Na valaki a 2. félidő elejére varázsoljon egy működő Jax-Lions linket, mert kezdek ideges lenni. 😀StezSzét van akadva mind.
több mint 10 éve
iden sokat fogjuk latni Carr-tnincs értékelhető passzaAmadeus91Schaub b+Amadeus91Elso drive ta ugyesen hozza azt amit az elso 2 pre meccsen csinalt...Pari
több mint 10 éve
ozibozi
17 140
a régi rege 😕 😊
több mint 10 éve
remélem az Eli haterek figyelték mi van akkor ha van protection...
több mint 10 éve
na most mar kezd nagyon idegesito lenni...ha nem szamolom a penalty-t 2 run 20+ yard a gb 3rd futojatol...