NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik
CFB követő 2024
1 648
44
21:30 #14 BYU @ #21 Arizona State - NET4+
Green Bay Packers - Carolina Panthers
1 feliratkozó
több mint 5 éve
Esküszöm, mindjárt megsajnállak titeket, hogy állandóan titeket sújtanak a bírók.Köszönjük nem kell 😊
gabokocka
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Esküszöm, mindjárt megsajnállak titeket, hogy állandóan titeket sújtanak a bírók.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Előbb mondták be Ricsiék és nem is hittem el de tényleg12
10 és 13 TD-s elmúlt 3 év után D Adamsnak még nincs TD-je
Liverpool Fc
több mint 5 éve
A másikat pedig sikerült élőben végigszídnom. Pár mellettem ülő fővárosi ha jól emlékszem még oda is fordult milyen választékosan sikerült idegen nyelven kinyílvánítanom a véleményemet.Ránk dobták , vikingszes koléga majd dob vidit azzal hozták x-re tavalyi mecsünket 😊Mi sose kapunk ilyet, qrva érdekes.Nevetséges, kibaszott zebragecik, basszátok telibe egymást RodgersszelNyilván abszolut nem érdekel , és igazad is van ..de 3 ilyet kaptunk tavaly.
gabokocka
nando89
gabokocka
nando89
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Tactful Cactus
13 847
Ohh, Peppers a Seattle utáni NFC döntő után én őt sajnáltam a legjobban.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 5 éve
azt mondták arra, hogy clean hitRöhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!Barr zászló nélkül intézte el két éve
Szabolcs_76
Kampman
több mint 5 éve
én vagyok a hülye mert én is elindultam abba az irányba hogy reagáljak az ilyen szidkozódás erdőreRöhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!Tök öszintén 2 negyed óta olvasod a követőt és várod mikor lehet végre egy jót packers zábrázni 😀 ha igen örülök h már félidő előtt összejött
Szabolcs_76
nando89
amíg nem jön az AR utáni éra, ahol ha nem jön össze az új QB egy ideig és esünk vissza a középszerbe/szarba addig úgy is mindig ez lesz - ez van 😊
Liverpool Fc
több mint 5 éve
nando89
3 894
Ránk dobták , vikingszes koléga majd dob vidit azzal hozták x-re tavalyi mecsünket 😊Mi sose kapunk ilyet, qrva érdekes.Nevetséges, kibaszott zebragecik, basszátok telibe egymást RodgersszelNyilván abszolut nem érdekel , és igazad is van ..de 3 ilyet kaptunk tavaly.
gabokocka
nando89
gabokocka
több mint 5 éve
SBL
2 213
Röhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!Meg Cousinhoz is, igaz?
Szabolcs_76
több mint 5 éve
Kampman
28 305
Röhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!Barr zászló nélkül intézte el két éve
Szabolcs_76
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Semlegesként én nem örülök neki. Nyílt titok, hogy kivételeznek a bírók, ha ez 28 másik QB ellen történik, nem repül a sárga.Röhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!Tök öszintén 2 negyed óta olvasod a követőt és várod mikor lehet végre egy jót packers zábrázni 😀 ha igen örülök h már félidő előtt összejött
Szabolcs_76
nando89
több mint 5 éve
Mondjuk sokáig sose kell várniRöhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!Tök öszintén 2 negyed óta olvasod a követőt és várod mikor lehet végre egy jót packers zábrázni 😀 ha igen örülök h már félidő előtt összejött
Szabolcs_76
nando89
több mint 5 éve
Jo mielott elkezditek Lazard meg nem volt OPI es azon is buktunk egy first downt, most visszakaptunkEnyhe különbség, hogy itt a saját 3 yardról kellett volna puntolni, az meg félpályánál történt, nem voltatok még pontszerzés közelében sem.
Na bumm.
JéBé
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
jossbeaumont
1 180
Graham idén a legjobb egyébként mióta itt van, MLF legalább tudja hogy használja de vezsélyes, hogy amikor nála a labda mintha a a max tempója is egy gyenge kocogás volnaRobot, lassitott felvetelen. De imadom, ahogy kuzd (onmagaval?)
alatriste
több mint 5 éve
nando89
3 894
Röhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!Tök öszintén 2 negyed óta olvasod a követőt és várod mikor lehet végre egy jót packers zábrázni 😀 ha igen örülök h már félidő előtt összejött
Szabolcs_76
több mint 5 éve
jossbeaumont
1 180
Huuu, Graham, mintha TE lenne...
több mint 5 éve
Mi sose kapunk ilyet, qrva érdekes.Nevetséges, kibaszott zebragecik, basszátok telibe egymást RodgersszelNyilván abszolut nem érdekel , és igazad is van ..de 3 ilyet kaptunk tavaly.
gabokocka
nando89
több mint 5 éve
CharlieF
767
Röhej! Rodgers-hez nyúlni szabálytalan!
több mint 5 éve
Graham idén a legjobb egyébként mióta itt van, MLF legalább tudja hogy használja de vezsélyes, hogy amikor nála a labda mintha a a max tempója is egy gyenge kocogás volna
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Jo mielott elkezditek Lazard meg nem volt OPI es azon is buktunk egy first downt, most visszakaptunkElső TD holding az mi?
Na bumm.
JéBé
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Flag foci at its best.Nevetséges, kibaszott zebragecik, basszátok telibe egymást RodgersszelNyilván abszolut nem érdekel , és igazad is van ..de 3 ilyet kaptunk tavaly.
gabokocka
nando89
több mint 5 éve
nando89
3 894
Az Opinál meg én 😊1..2..3 indulhat ..Kellemetlenül érzem magam, hogy csalnak ellenünk, bocs
nando89
gabokocka
több mint 5 éve
olvass vissza, beírtam, hogy kamu, de ez szánalmas, ha vki Rodgers aurájába ér, repül az a kibaszott zászló.Nevetséges, kibaszott zebragecik, basszátok telibe egymást Rodgersszelérdekes amikor a homály OPI ment Lazardra nem volt ekkora a felháborodás
gabokocka
alatriste
több mint 5 éve
oh wow.
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
nando89
3 894
Nevetséges, kibaszott zebragecik, basszátok telibe egymást RodgersszelNyilván abszolut nem érdekel , és igazad is van ..de 3 ilyet kaptunk tavaly.
gabokocka