Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
gyáva népnek nincs hazája... de lesz-e touchdown-ja????
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
egy vörös kereszt simán elférne rajtaEz a mez így ezzel a sisakkal még annál is rondább, mint amilyennek képzeltemSztem egyikkel sincs semmi baj. A nacira raktam volna még valami csíkot, azért kicist lókupeces ez a teljes fehér.
Kampman
füligjimmy
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Főleg hogy color rush... Végül is a fehér is egy szín...Ez a mez így ezzel a sisakkal még annál is rondább, mint amilyennek képzeltemSztem egyikkel sincs semmi baj. A nacira raktam volna még valami csíkot, azért kicist lókupeces ez a teljes fehér.
Kampman
füligjimmy
több mint 8 éve
Ez a mez így ezzel a sisakkal még annál is rondább, mint amilyennek képzeltemSztem egyikkel sincs semmi baj. A nacira raktam volna még valami csíkot, azért kicist lókupeces ez a teljes fehér.
Kampman
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
jó reggelt, hajrá Packers
több mint 8 éve
5 yardos hitch route. Csak így tovább
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Szeretet legyenoutside zone run, 1 yard. Csak így tovább
- Abe Simpson
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Ez a mez így ezzel a sisakkal még annál is rondább, mint amilyennek képzeltem
több mint 8 éve
pahynor21
197
Na most, hogy megtettem a szükséges lépéseket egy gépészeti alkatrésznél itt a fórumon mindjárt jobb.Meglátjuk, én most meglepit szimatolok, de persze ki tudja mi lesz... Csak ne olvadjunk le a végére!
Ma kapunk egy 60+ yardos Nelson TD-t. A védelem ettől függetlenül nem lesz olyan tré, kapunk 24 pontot, aztán minden bizonnyal 300+ passzolt yard, 0 turnover, 14 pont.
tüsi91
több mint 8 éve
pahynor21
197
Sziasztok! Hajrá Medvék!
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Na most, hogy megtettem a szükséges lépéseket egy gépészeti alkatrésznél itt a fórumon mindjárt jobb.Ma kapunk egy 60+ yardos Nelson TD-t. A védelem ettől függetlenül nem lesz olyan tré, kapunk 24 pontot, aztán minden bizonnyal 300+ passzolt yard, 0 turnover, 14 pont.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Jó estét mindenkinek! Hát igen közel 100 éves rivalizálás ez. Remèljük mèltó lesz a mai meccs a hagyományokhoz...
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Minden idők egyik legrandább "örökrangadója" következik. Sokat fog sírni a labda, Lambeau és Halas pedig forogni a sírjukban. Mindezt pedig megkoronázzuk azzal, hogy a csapat 97 éves történetében először tiszta fehérben játszunk hazai pályán.
Azt kívánom, hogy a futballistenek oltalmazzák meg a még egészséges játékosokat mindkét oldalon!
Hajrá Chicago | Cubs | !
több mint 8 éve
Béczkó
1 264