Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
Akkor én néztem el és csak az elkapások hiányoznak. A 9 target kb amit várni lehet. Ezt a target statot hol nézted amúgy?9 targetje van ma eddig (Meredithnek 1), visszaneztem, az elso 2 driveban jott 4 incomplete, aztan Hoyer kereste kesobb is... meg talan ketszer dobott ra Barkley is.2 elkapása van, bár bevallom minden playnél nem néztem ki felé ment a labda. 2-3 plusz célbavételre emlékszem még, de Jeffery Cutlerrel űr számokat képes hozni. Az, hogy a többiek így elfelejtik több mint meglepő (Hoyerrel egyáltalán nem volt összhangban idén ez igaz).Hoyer az elso ket drive-ban csak fele dobalt (pedig ugy tunik Meredith-tel jobb a chemistry), Barkleynel sztem plane ez a gond, hogy a scout team-mel edzett... de nala talan nem is lehet elvarni sokat.Nagyon egyszerű a Gameplan. Mármint könnyű. 5-8yarodos passzok, ebből is sok megy a kimozgóKi a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!és a 12-es? 😀
alatriste
gamerkrRBnekMontynak.
Látszik valami elképzelés beli különbség, de ez a QB teljesítmény még nagyon kevés. Az OL továbbra is jó, persze néha azért van nyomás de egyáltalán nem play by play. Gamemanager szintnél egy hajszállal több eddig amit AR mutat (de örülünk már ennek is és ez a szomorú).
Más:
Mi a tök van Jefferyvel? Se Hoyer se Barkley nem keresi.
Hamar rá fog unni erre AJ, és jövőre már kétlem, hogy itt játszana.
alatriste
Igor
alatriste
Igor
Liverpool Fc
több mint 8 éve
9 targetje van ma eddig (Meredithnek 1), visszaneztem, az elso 2 driveban jott 4 incomplete, aztan Hoyer kereste kesobb is... meg talan ketszer dobott ra Barkley is.2 elkapása van, bár bevallom minden playnél nem néztem ki felé ment a labda. 2-3 plusz célbavételre emlékszem még, de Jeffery Cutlerrel űr számokat képes hozni. Az, hogy a többiek így elfelejtik több mint meglepő (Hoyerrel egyáltalán nem volt összhangban idén ez igaz).Hoyer az elso ket drive-ban csak fele dobalt (pedig ugy tunik Meredith-tel jobb a chemistry), Barkleynel sztem plane ez a gond, hogy a scout team-mel edzett... de nala talan nem is lehet elvarni sokat.Nagyon egyszerű a Gameplan. Mármint könnyű. 5-8yarodos passzok, ebből is sok megy a kimozgóKi a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!és a 12-es? 😀
alatriste
gamerkrRBnekMontynak.
Látszik valami elképzelés beli különbség, de ez a QB teljesítmény még nagyon kevés. Az OL továbbra is jó, persze néha azért van nyomás de egyáltalán nem play by play. Gamemanager szintnél egy hajszállal több eddig amit AR mutat (de örülünk már ennek is és ez a szomorú).
Más:
alatriste
Igor
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
2 elkapása van, bár bevallom minden playnél nem néztem ki felé ment a labda. 2-3 plusz célbavételre emlékszem még, de Jeffery Cutlerrel űr számokat képes hozni. Az, hogy a többiek így elfelejtik több mint meglepő (Hoyerrel egyáltalán nem volt összhangban idén ez igaz).Hoyer az elso ket drive-ban csak fele dobalt (pedig ugy tunik Meredith-tel jobb a chemistry), Barkleynel sztem plane ez a gond, hogy a scout team-mel edzett... de nala talan nem is lehet elvarni sokat.Nagyon egyszerű a Gameplan. Mármint könnyű. 5-8yarodos passzok, ebből is sok megy a kimozgóKi a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!és a 12-es? 😀
alatriste
gamerkrRBnekMontynak.
Más:
alatriste
Igor
Liverpool Fc
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Hoyer nem az a típusú QB, aki szeret jump ballokat, neccesebb labdákat elengedni. AJ pedig ritkán szakad el full üresre.Visszajön JC és ki lesz tömve Jeffery.
több mint 8 éve
Hoyer az elso ket drive-ban csak fele dobalt (pedig ugy tunik Meredith-tel jobb a chemistry), Barkleynel sztem plane ez a gond, hogy a scout team-mel edzett... de nala talan nem is lehet elvarni sokat.Nagyon egyszerű a Gameplan. Mármint könnyű. 5-8yarodos passzok, ebből is sok megy a kimozgóKi a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!és a 12-es? 😀
alatriste
gamerkrRBnekMontynak.
Más:
alatriste
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Nagyon egyszerű a Gameplan. Mármint könnyű. 5-8yarodos passzok, ebből is sok megy a kimozgóKi a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!és a 12-es? 😀
alatriste
gamerkr
Más:
Liverpool Fc
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Ők amúgy tisztelet a kivételnek (Callahan) nem jó játékosok. Vagy még nem azok, vagy sosem voltak.Nyilván, de a mai meccsen azért szépen tartották magukat eddig, de kicsit megpilledtek a skacok már, Adams-szel látványosan egyre jobban nem tudnak mit kezdenek, alább ahgy a koncentráció.kicsit elfáradt a D
PEEtörFuller, Porter,Callahan,Hall, LeBlanc, Glenn, Bausby
Nálunk is ez a baj, nem csak nálatok.
tüsi91
PEEtör
több mint 8 éve
valaki nagyon rosszul nézett ki a földön az egyik play után, Jake Ryan talán?
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Nyilván, de a mai meccsen azért szépen tartották magukat eddig, de kicsit megpilledtek a skacok már, Adams-szel látványosan egyre jobban nem tudnak mit kezdenek, alább ahgy a koncentráció.kicsit elfáradt a D
PEEtörFuller, Porter,Callahan,Hall, LeBlanc, Glenn, Bausby
tüsi91
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Ki a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!Ha nem is Megant de azért egy Johnt most is láthatsz.
alatriste
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
vidimate
149
Persze, hogy ma raktam fantasyben padra Adams-t...
több mint 8 éve
Ki a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!és a 12-es? 😀
alatriste
több mint 8 éve
Ki a fene ez itt 17-esben és hol a mi droppkirály Adamsünk!
Liverpool Fc
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
kicsit elfáradt a D
PEEtör
több mint 8 éve
Rodgers valszeg megdonti a Packers completed pass rekordot (36), az NFL rekord 45.31-en áll most, előbbi tuti, utóbbi azért már necces
Igor
Liverpool Fc
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
kicsit elfáradt a D
több mint 8 éve
nando89
3 894
Hàt ez kabarè
Tomcsik
Adams 100y fölöttTermészetesen most hagyom ki fantasyban , még jó h Ty bent van..
alatriste
több mint 8 éve
Rodgers valszeg megdonti a Packers completed pass rekordot (36), az NFL rekord 45.
több mint 8 éve
Adams 100y fölött
Liverpool Fc