Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
Barkley?Nincs más. Bár Zach II MIller anno QB volt collegeban, tehát még ő is opció. 😊
Janek
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Ezzel lehet vége is a meccsnek...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Na basszus. Ez szarul néz ki.Helmet to helmetet azért már elfelejtették befújni egy 3rd downnál.
több mint 8 éve
Kinyírták Hoyert.
több mint 8 éve
sajnosMindkettő adható volt jelenlegi szabályok szerint.Na ez a bünti ez kabaré...Legalább következetesen fújták ide is oda is
Tomcsik
nando89
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Ez DPI volt a mienk nem... Ez volt 10 yard a tiétek 50 de amúgy AJ büntiére gondoltam...Na ez a bünti ez kabaré...Legalább következetesen fújták ide is oda is
Tomcsik
nando89
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Mindkettő adható volt jelenlegi szabályok szerint.Na ez a bünti ez kabaré...Legalább következetesen fújták ide is oda is
Tomcsik
nando89
több mint 8 éve
nando89
3 894
Na ez a bünti ez kabaré...Legalább következetesen fújták ide is oda is
Tomcsik
több mint 8 éve
A meglepetés erejével akartunk élni. Ha már WR fut a labdával 1 yardról csak megtámogattam volna egyKUUUUUHN!!!!! HOOOOOOOL VAAAAAAAGY???????Egyébként tényleg , mért nem Ripkowski ?
alatriste
nando89
Liverpool Fc
több mint 8 éve
nando89
3 894
KUUUUUHN!!!!! HOOOOOOOL VAAAAAAAGY???????Egyébként tényleg , mért nem Ripkowski ?
alatriste
több mint 8 éve
Ezt miert Montgomeryvel kellett futtatni, nem ertem... (mondjuk a TD-nek orultem volna), de ott van Rodgers, Ripkowski.... really?
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Csak most már az O is csinálhatna valamit... Mert ez 3 run game lesz 0 yardért és out...
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Sutton elég korrekt nose lett a meccsek alatt. Ilyen srácnak mindig lesz rosteren helye. Unreint kéne kipöckölni, ő minden téren szar.
több mint 8 éve
KUUUUUHN!!!!! HOOOOOOOL VAAAAAAAGY???????
Liverpool Fc
több mint 8 éve
ezért így nagy kár