Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
6-3,, le se kéne játszani a második félidőt.
több mint 8 éve
2 percen belül nincs pirosNem vágom Foxi miért nem dobott pirosat...Ez nem volt 1st down + volt egy holding is....Én sem értettem, miért adták olyan simán meg ott a 1st downt. Szerintem baromira nem volt meg.
Tomcsik
iktriad
Tomcsik
Amugy sziasztok! 😊
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Nem vágom Foxi miért nem dobott pirosat...Ez nem volt 1st down + volt egy holding is....Én sem értettem, miért adták olyan simán meg ott a 1st downt. Szerintem baromira nem volt meg.
Tomcsik
iktriad
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
erre megadták a first down-t???Egy balfasz sincs fenn a kakasülön, aki leszólt volna Foxnak, hogy dobj már rá valamit.
gamerkr
Amúgy elképesztő határon játszik a Packers OL.
több mint 8 éve
Ez nem volt 1st down + volt egy holding is....Én sem értettem, miért adták olyan simán meg ott a 1st downt. Szerintem baromira nem volt meg.
Tomcsik
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Így lehet visszafekszek aludni. Még talán aludhatok vagy 2 órát (rám is fér).Hát csak emiatt ne maradj fenn. A 2. félidő se lesz jobb
shagi0206
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
ez a térdelés rakja helyre Rodgerst
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
erre megadták a first down-t???
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Ez mondjuk szép volt Floydtól hogy a földön fekve is megcsinálta a sacket...
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
ha bedobják, akkor miért nem egyből?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
nando89
3 894
kamu..
több mint 8 éve
Lassan elérünk az "ez olyan szar, hogy az már jó" kategóriába a meccs kapcsán.
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Így lehet visszafekszek aludni. Még talán aludhatok vagy 2 órát (rám is fér).
több mint 8 éve
Matt Barkley bejött - > egyenlített a Bears. Véletlen lenne? 😊
több mint 8 éve
Kampman
28 290
www.youtube.com/watch?v=Xz2unh6W06kwnba döntő ötödik meccsMelyik a másik kettő? Cubs meccs és?Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
iktriad
baggio
több mint 8 éve
Na ilyen playeket vártak szezon előtt Kenny Clarktól.
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Azt mondják pálya széléről, hogy alkar törés minden bizonnyal. Csórikám. Kijut neki a sérülésekből rendesen. Pedig alig ütik.Akkor így eldőlt Cutler kezd a Vikes ellen...
tüsi91
több mint 8 éve
wnba döntő ötödik meccsMelyik a másik kettő? Cubs meccs és?Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
iktriad
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
HiábaKurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
Az ios nem szereti a stream cuccot