Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
Ertem en hogy kedveled Hoyert, meg Jacksont... de azert ezt picit erosnek erztem.Csiilaghullas is vanEn az ablakon bamulok kifele, es nezem a fuvet.....Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
Igor
Janek
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Ja, Hoyer és Long is megsérült.Csiilaghullas is vanEn az ablakon bamulok kifele, es nezem a fuvet.....Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
Igor
Janek
több mint 8 éve
Csiilaghullas is vanEn az ablakon bamulok kifele, es nezem a fuvet.....Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
Igor
több mint 8 éve
Kampman
28 290
www.eredmenyek.com/merkozes/WfPudaBL/#osszefoglalasMelyik a másik kettő? Cubs meccs és?Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
iktriad
több mint 8 éve
En az ablakon bamulok kifele, es nezem a fuvet.....Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Melyik a másik kettő? Cubs meccs és?Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
baggio
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Azt mondják pálya széléről, hogy alkar törés minden bizonnyal. Csórikám. Kijut neki a sérülésekből rendesen. Pedig alig ütik.
több mint 8 éve
Na ez szép lesz Barkley után a vizes fiú jön???Zach II Miller.
Tomcsik
több mint 8 éve
Kurva jo meccs lesz.perpill csak négy jobb meccs megy ennél (és mielőbb bárki szubjektivitással vádol meg, ebből csak 2 NCAA) 😀
Janek
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Na jöhet Barkley!emelni fogja a színvonalat
iktriad
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Na jöhet Barkley!
több mint 8 éve
hahahhahahahahah jéééézus
Liverpool Fc
több mint 8 éve
shagi0206
10 921
Az lenne a legviccesebb a mai meccsen, ha az új futó (Jackson) berobbanna, és kiszorítaná Lacyt a kezdőből. De ez szerintem valószínűtlen, de megtörténhet. Bár kétlem, hogy túl sok dolga lesz a minap.
több mint 8 éve
oh Ahman Green a pályán? 😮
több mint 8 éve
Kampman
28 290
Meg két challenge, hoppáEzzel lehet vége is a meccsnek...van még 3 időkérésünk, az legalább 1 TD az ellennek
shagi0206
Old Green Bay
több mint 8 éve
nando89
3 894
Cutler rajongók Na basszus. Ez szarul néz ki.Sokat kértek hazai pályán ne fújjanak nekünk ?😀
Helmet to helmetet azért már elfelejtették befújni egy 3rd downnál.
tüsi91
több mint 8 éve
Lehet én láttam rosszul, de szerintem a nem dobó kéz sérült. Bár ha ennyi ideig nézik annak is épp elég...
Liverpool Fc
több mint 8 éve
szerencsétlenek...
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Ezzel lehet vége is a meccsnek...van még 3 időkérésünk, az legalább 1 TD az ellennek
shagi0206
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Nomen est omen.Kinyírták Hoyert.Összecsomagoltuk.
iktriad
Kampman
több mint 8 éve
DaddyBear
888
De jó...