Green Bay Packers - Chicago Bears
több mint 8 éve
Adams & Montgomery viszi az offense-t eddig 😊
több mint 8 éve
Az offense csináljon már egy TD-t faszakodás, hülye bírói ítéletek nélkül. Nagy kérés?nem, de után én is kérem Megan Foxot meztelenül ide szobába.
Old Green Bay
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Lang visszatért
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tactful Cactus
13 847
Az offense csináljon már egy TD-t faszakodás, hülye bírói ítéletek nélkül. Nagy kérés?
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 8 éve
Eszem megáll, a 3 éves Crosbys videó nagyobb örömöt okozott ma mint a csapat.
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Ezek jogosak voltak nem is mondtam hogy nem...Egyértelmű sack, delay of game, meg a további bünti is jogos.Jajj felesleges időhúzás úgy is megkapja a PackersAzért a holtakba ne kössünk már bele, igen nekünk fújnak, látja mindenki, de itt szvsz valóban lennt volt.
Tomcsik
alatriste
tüsi91
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Egyértelmű sack, delay of game, meg a további bünti is jogos.Jajj felesleges időhúzás úgy is megkapja a PackersAzért a holtakba ne kössünk már bele, igen nekünk fújnak, látja mindenki, de itt szvsz valóban lennt volt.
Tomcsik
alatriste
Bár a delay of gamenél reklamáltuk, hogy nem resetelték az órát.
Szerkesztette: tüsi91
több mint 8 éve
Tomcsik
8 010
Mondtam hogy nem? 😊Jajj felesleges időhúzás úgy is megkapja a PackersAzért a holtakba ne kössünk már bele, igen nekünk fújnak, látja mindenki, de itt szvsz valóban lennt volt.
Tomcsik
alatriste
több mint 8 éve
Jajj felesleges időhúzás úgy is megkapja a PackersAzért a holtakba ne kössünk már bele, igen nekünk fújnak, látja mindenki, de itt szvsz valóban lennt volt.
Tomcsik
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Cutlerre gondoltam hogy meg o se biztos lesz.Tudom, nem kene eloreszaladni, de ez a jovo heti Vikings vs Bears meccs nagyon durva verengzes is lehet, plane ha marad Barkley es nem jon vissza Long... lehet hogy rogton 2 QB-t kene igazolni a heten, vagy Miller elobb-utobb tenyleg jatszani fog.Mivel Hoyernek el van törve a karja, kétlem, hogy visszajön.
Igor
PEEtör
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Tudom, nem kene eloreszaladni, de ez a jovo heti Vikings vs Bears meccs nagyon durva verengzes is lehet, plane ha marad Barkley es nem jon vissza Long... lehet hogy rogton 2 QB-t kene igazolni a heten, vagy Miller elobb-utobb tenyleg jatszani fog.JC-t sztem lesz már így.
Igor
Egyszer a Vikes védelemnek is lesz rosszabb napja. Reméljük azon a hétfőn.
több mint 8 éve
Tudom, nem kene eloreszaladni, de ez a jovo heti Vikings vs Bears meccs nagyon durva verengzese lehet, plane ha marad Barkley es nem jon vissza Long...A kövi fordulóban ismét nehéz napja jön mind a két csapatnak, üröm az örömben, hogy legalább megint végigszenvedhetjük a tv-ben.
Igor
Liverpool Fc
több mint 8 éve
PEEtör
1 758
Tudom, nem kene eloreszaladni, de ez a jovo heti Vikings vs Bears meccs nagyon durva verengzes is lehet, plane ha marad Barkley es nem jon vissza Long... lehet hogy rogton 2 QB-t kene igazolni a heten, vagy Miller elobb-utobb tenyleg jatszani fog.Mivel Hoyernek el van törve a karja, kétlem, hogy visszajön.
Igor
több mint 8 éve
Tudom, nem kene eloreszaladni, de ez a jovo heti Vikings vs Bears meccs nagyon durva verengzes is lehet, plane ha marad Barkley es nem jon vissza Long... lehet hogy rogton 2 QB-t kene igazolni a heten, vagy Miller elobb-utobb tenyleg jatszani fog.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 8 éve
Idén asszem 4-5 holdingot dobhattak eddig ellenünk. Ahogy mondod ez is szubjektív, de nem volt jellemző ránk, bár holdingot kb 2 játékonként lehetne dobni az összes nfl meccsen...Jaja tényleg. Nyilván.A TDteknél dobtakEgy holdingot dobnak vajon a Packersre?Ugyan már
tüsi91
Tomcsik
alatriste
Nagyon jól csinálják, hogy határon vannak végig. Dehogy egyet nem dobnak be az elég fura. Nyilván bírója válogatja, hétvégén pl. a mi meccsünkön dobálták rendesen.
tüsi91
Liverpool Fc
több mint 8 éve
Gyalázat ez a bíráskodás baszki....
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 8 éve
Toto21
5 950
Mi van Callahan-el egyébként? Ő kezdett, majd a punt óta nem láttam.
több mint 8 éve
tüsi91
11 023
Jaja tényleg. Nyilván.A TDteknél dobtakEgy holdingot dobnak vajon a Packersre?Ugyan már
tüsi91
Tomcsik
alatriste
Nagyon jól csinálják, hogy határon vannak végig. Dehogy egyet nem dobnak be az elég fura. Nyilván bírója válogatja, hétvégén pl. a mi meccsünkön dobálták rendesen.
több mint 8 éve
Adams és Cobb még valamit is érne idén, ma is már 8-8 catch, de Jordy mintha vissza se tért volna. Nagyon kéne pedig a no1 WR. De legalább a Sittonon megspórolt pénzből 1-2 zebrát tudtunk venni.
Liverpool Fc