NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Cincinnati Bengals
9
5
2:20, Arena4
Green Bay Packers - Dallas Cowboys
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 481
értem, hogy hagyomány a boyst verni, de kicsit későn kezdjük a szezont 😀
több mint 2 éve
Nagyon rosszul nez ki ez a felido. Szar mindket oldalan a labdanak.
több mint 2 éve
Lazar is johetne mar.... De ez szep volt azert.Lesz.meg egy pickje Daknak mielott lecserelik....
több mint 2 éve
Kampman
28 278
Rudy Ford az idei Rasul DouglasFrank Zombo és Robert Francois
Peszinter Ferenc
több mint 2 éve
Nem is kell ide elkapó.
több mint 2 éve
Lofasz ez a futas elleni defense
több mint 2 éve
tudtam, hogy ilyen sz@r brusztolós meccs lesz, kevés ponttal, csak bíztam benne, hogy nemez bizony éjfélkor alvós, nincs kedvem a további fázós Prescott-hoz
több mint 2 éve
shagi0206
10 916
lehet ez opciós volt, és a testbeszédet olvasta félre Dak, vagy Ceedee baszta át.Ez inkább Lamb-é volt, mert inkább kellett volna a Flat-be futni a safety elé, és nem mögé a post route-ot. Dak pedig a route-nak megfelelően dobta.Azt hiszem a srácoknak nem sikerült elég jól begyakorolni ezeket a középre passzolós routeokat. Igazából az első int után hagyhatták volna a faszra és próbálkozhattak volna valami mással. Remélem mást is gyakoroltak a héten...Ez a masodik dobas iszonyat hulldek volt Daktol
gyeek
Blevi
Rodaron
több mint 2 éve
xdAz lehet, de ilyeneket gyerekek dobnak Maddenbe kb.Láttam pár Boyz meccset, de hogy Rushhal jobb ez a csapat az hótzihercasual
KeyG
rva
KeyG
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Rudy Ford az idei Rasul Douglas
több mint 2 éve
Lázárt a második félidőre jegeljük. | És lesznek még más meglepetések is, de, sajnos, erről egyelőre nem mondhatok semmit. |2 elkapott passza van ma. Az 2-vel több, mint Lazardnak. 😀Ford nincs rossz formában.Oké oké, de wr-t tud játszani?
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
iktriad
több mint 2 éve
KeyG
9 450
Az lehet, de ilyeneket gyerekek dobnak Maddenbe kb.Láttam pár Boyz meccset, de hogy Rushhal jobb ez a csapat az hótzihercasual
KeyG
rva
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Rodaron
2 066
Ez inkább Lamb-é volt, mert inkább kellett volna a Flat-be futni a safety elé, és nem mögé a post route-ot. Dak pedig a route-nak megfelelően dobta.Azt hiszem a srácoknak nem sikerült elég jól begyakorolni ezeket a középre passzolós routeokat. Igazából az első int után hagyhatták volna a faszra és próbálkozhattak volna valami mással. Remélem mást is gyakoroltak a héten...Ez a masodik dobas iszonyat hulldek volt Daktol
gyeek
Blevi
több mint 2 éve
Mindkét intnél miscommunication. Minimum osztoznak a dicstelenségben.Azt hiszem a srácoknak nem sikerült elég jól begyakorolni ezeket a középre passzolós routeokat. Igazából az első int után hagyhatták volna a faszra és próbálkozhattak volna valami mással. Remélem mást is gyakoroltak a héten...Ez a masodik dobas iszonyat hulldek volt Daktol
gyeek
Blevi
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
Azt hiszem a srácoknak nem sikerült elég jól begyakorolni ezeket a középre passzolós routeokat. Igazából az első int után hagyhatták volna a faszra és próbálkozhattak volna valami mással. Remélem mást is gyakoroltak a héten...Ez a masodik dobas iszonyat hulldek volt Daktol
gyeek
több mint 2 éve
2 elkapott passza van ma. Az 2-vel több, mint Lazardnak. 😀Ford nincs rossz formában.Oké oké, de wr-t tud játszani?
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
több mint 2 éve
Láttam pár Boyz meccset, de hogy Rushhal jobb ez a csapat az hótzihercasual
KeyG
több mint 2 éve
Azt hiszem a srácoknak nem sikerült elég jól begyakorolni ezeket a középre passzolós routeokat. Igazából az első int után hagyhatták volna a faszra és próbálkozhattak volna valami mással. Remélem mást is gyakoroltak a héten...
több mint 2 éve
shagi0206
10 916
Látod, hogy megy neki az elkapás. És még akkor is, mikor nem neki szánják 😀Ford nincs rossz formában.Oké oké, de wr-t tud játszani?
nagylaza, főpohárnok
gamerkr
több mint 2 éve
KeyG
9 450
Láttam pár Boyz meccset, de hogy Rushhal jobb ez a csapat az hótziher
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 2 éve
Ford nincs rossz formában.Oké oké, de wr-t tud játszani?
nagylaza, főpohárnok
több mint 2 éve
shagi0206
10 916
Rush gyere ideHa nem is váltotta meg a világot, de vele legalább nyertek. Kivéve az Eagles ellen, de az megint egy más szint most.
Tdog
több mint 2 éve
Ford nincs rossz formában.