Green Bay Packers - New York Giants
1 feliratkozó
több mint 7 éve
Arra azért nem számoltam, hogy visszaengednek minket
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
Awesome88
1 236
King nem volt ott a hajón, ezért hozta a TD-t. 😀
több mint 7 éve
gyerünk, nyomjuk tovább
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Nem tudom merjem-e mondani, de én néztem már idén 😊jó, de iktriad-on kívül ki néz Jax meccset? 😀Na igen, Kick off-nál összehozni Delay of Gamet, az már valami 😊 Bár nem tudom, hogy az mennyire az edző sara, de vicces.Ekkora edzői elbaszást csak Bears meccsen láttam eddignem nézel elég jax meccset
hpeter93
Janek
shagi0206
Mazzu
több mint 7 éve
Celtic
419
Ha valaki reagal a hisztire, az nem annak nevezik. Plane nem ugy, hogy nem kezdtem el csapkodni az asztalt es fujni a masik csapatot ha mi vagyunk a balekok. Ertelmezesbol elegtelen. Beke.Azert vicces hogy aki eddig mondogatta hogy lenullaztak a gb-t, az ilyen facemaskokat meg amikor az elso negyedben a 2td t nem kapjak el, az ilyeneket nem mondjak. Sirasnak nevezik jobb helyekenezt is annak hívjak. puszi & bèke
Celtic
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
ozibozi
17 140
szétbaszaz ideg hogy nincs rendes O hívás mikor meg vannak az alkatrészek
több mint 7 éve
Kampman
28 290
Gould egyébként szerintem szándékosan rúg rövideket a kickoffnál, de nem nagyon jön be neki
több mint 7 éve
ne a kibaszott ST-en menjen el a meccs már..
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
ez a facemask KEVÈSBÈ volt làthatô es latvanyos mint az OPI
több mint 7 éve
vidimate
149
ST-re nem lehet panasz.
több mint 7 éve
Ripkowskirol van kep (facemask). Mintha lent lett volna mar a konyoke.
több mint 7 éve
Mazzu
1 673
jó, de iktriad-on kívül ki néz Jax meccset? 😀Na igen, Kick off-nál összehozni Delay of Gamet, az már valami 😊 Bár nem tudom, hogy az mennyire az edző sara, de vicces.Ekkora edzői elbaszást csak Bears meccsen láttam eddignem nézel elég jax meccset
hpeter93
Janek
shagi0206
több mint 7 éve
a csaja visszajinxeltete már aludni mentél az előbb nem?Azert vicces hogy aki eddig mondogatta hogy lenullaztak a gb-t, az ilyen facemaskokat meg amikor az elso negyedben a 2td t nem kapjak el, az ilyeneket nem mondjak. Sirasnak nevezik jobb helyekenezt is annak hívjak. puszi & bèke
Celtic
GiantsMLBhunter
gamerkr
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
ámulok tőled Soldi. amit te megmondasz az meg van mondva 😊na itt a momentum!Látod. Mondtam. 😊 Mondjuk downs-ból jött a TO, de megvan a momentum, jött is rá a TD. 😊
Szesze
Soldados
több mint 7 éve
de miért nem két pontosra mentünk baszki??lehet safetyben gondolkodik McAdoo
több mint 7 éve
shagi0206
10 921
Na igen, Kick off-nál összehozni Delay of Gamet, az már valami 😊 Bár nem tudom, hogy az mennyire az edző sara, de vicces.Ekkora edzői elbaszást csak Bears meccsen láttam eddignem nézel elég jax meccset
hpeter93
Janek
több mint 7 éve
Na csak megtalálták az OBJ duplázás elleni játékot.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 7 éve
miért nem két pontosra mentünk bazzeg..A 3. negyed közepén fel kell tenni minden pontot a táblára, amit lehet.
Szesze
Tepper takarodj!
több mint 7 éve
te már aludni mentél az előbb nem?Azert vicces hogy aki eddig mondogatta hogy lenullaztak a gb-t, az ilyen facemaskokat meg amikor az elso negyedben a 2td t nem kapjak el, az ilyeneket nem mondjak. Sirasnak nevezik jobb helyekenezt is annak hívjak. puszi & bèke
Celtic
GiantsMLBhunter
több mint 7 éve
vidimate
149
Akkor most jöhetünk mi is azzal, hogy a 3&1re Ripkowski facemaskot bedobják nincs ez a TD, hanem megyünk mi tovább? Egál a lökésért. 😊Jogos, de az real time-ban kb. észrevehetetlen volt.
alatriste
több mint 7 éve
gedam
5 905
Azert vicces hogy aki eddig mondogatta hogy lenullaztak a gb-t, az ilyen facemaskokat meg amikor az elso negyedben a 2td t nem kapjak el, az ilyeneket nem mondjak. Sirasnak nevezik jobb helyekenezt igen
Celtic
több mint 7 éve
de miért Montyval futottunk akinek kurvára nem megy. Nem értem
több mint 7 éve
GiantsMLBhunter
1 290
Azert vicces hogy aki eddig mondogatta hogy lenullaztak a gb-t, az ilyen facemaskokat meg amikor az elso negyedben a 2td t nem kapjak el, az ilyeneket nem mondjak. Sirasnak nevezik jobb helyekenezt is annak hívjak. puszi & bèke
Celtic
több mint 7 éve
Ez a Giants védelem kezd lassan SB védelemmé válni,nagyon összeállt szezon végére.Ez konkrétan a jelenlegi legjobb védelem a PO-ban. 😉
Mr.Breaker
The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!