Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Csak figyeljetek 2 perccel a vége előtt mekkora passz háború lesz itt.
több mint 6 éve
jabi
129
Celta Vigo 0-0 Real Madrid a 22. percben. nem lepődnék meg ha ott több gól lennetegnap a sevilla-betis -en több volt 😀
Heisman Trophy
több mint 6 éve
Ez is jó.. de én valami őskorira gondoltam (amikor még forward passz se volt), hanem kb csak futás meg punt. De lényegtelen.www.youtube.com/watch?v=tP1ZfZMbarINem ismerem a szabályokat, de lehet 1 és 10-nél puntolni?Volt valami XX. századi eleji meccs (majd baggio beírja melyik volt), ahol a szar idő miatt odavissza puntolgattak, és a muffed puntra mentek rá.
Willis
Nem biztos, hogy rossz taktika lenne..
Igor
baggio 🏈
Hasonlított erre a meccsre, de valaki szólt Bortlinak vagy a playcallernek, hogy ébresztő..
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Oda a mesés yard/carry átlaga Blakenek. 😊inkább azt mond meg, hogy mi a francot csinál most a Jags?
iktriad
több mint 6 éve
Blake "First" Down Bortles
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
helyosztóMeccs van"Meccs"
ThundersNFL
Kampman
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
Oda a mesés yard/carry átlaga Blakenek. 😊
több mint 6 éve
Celta Vigo 0-0 Real Madrid a 22. percben. nem lepődnék meg ha ott több gól lenne
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
Jó ivós játékot lehetne a sport tvs közvetitesre jatszani, ahanyszor kimondják h konzervatív egy rövid 😀 csak engem idegesít? 😀Akkor már seggrészeg lennék
herewego
Draft
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Fournette hogy tanítja a Bills secondary-nak hogyan kéne keményen ütközni nem lábra menni. 😀Gurley ma sok hurdlet csinált volna...meg Kamara is
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Bortles for president!
több mint 6 éve
Valakinek van működő YouTube streame?www.youtube.com/watch?v=S-iBApNdnjY
Borbinho
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Huha...TD szag van
Draft
több mint 6 éve
Jó ez a fake potens drive, int-tel a végén
több mint 6 éve
akdestroyer
4 750
Blake ha így folytatja 100 yardos futó lesz.Belinkelnéd kérlek a playoffos Bortles mémedet, már régóta keresem, de nem találom.
iktriad
több mint 6 éve
Niiiiice.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Fournette hogy tanítja a Bills secondary-nak hogyan kéne keményen ütközni nem lábra menni. 😀
több mint 6 éve
Valakinek van működő YouTube streame?
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
herewego
1 017
Jó ivós játékot lehetne a sport tvs közvetitesre jatszani, ahanyszor kimondják h konzervatív egy rövid 😀 csak engem idegesít? 😀
több mint 6 éve
Rájöttem, hogy Bortles igazából Grossman, a Jags pedig a 2000-es évek Bears-eAkkor SB-t játszanak? 😀
Kampman
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
Rájöttem, hogy Bortles igazából Grossman, a Jags pedig a 2000-es évek Bears-ecsak rossz konferenciában vannak, így sose veszthetnek Super Bowlt
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mi fasz? Bortles sikeres passz?
Draft
több mint 6 éve
Rájöttem, hogy Bortles igazából Grossman, a Jags pedig a 2000-es évek Bears-eAkkor Superbowl 😊
Kampman