Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Green & Gold
190
Tök mindegy az ivás a lényeg...végre TD...upsz... : ( Akkor most lehet mas miatt iszik...na most valaki vegre ihat TD van... : )sztem Bills TD-t írt/mondott..
gabistar
Igor
gabistar
[color=zöld][/color]Sajtfej!
több mint 6 éve
Hungarian Bill
1 539
Jó a szó, én voltam. De most már mindegy, csak TD legyen...na most valaki vegre ihat TD van... : )sztem Bills TD-t írt/mondott..
gabistar
Igor
több mint 6 éve
Az előző 6 meg hulladékSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Szerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=fj4_t25mg_Y&t=1m49sna most valaki vegre ihat TD van... : )TD-nél mindenki iszik. 😀
gabistar
Vrij6
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
maga nyilatkozta le, hogy így voltMularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
több mint 6 éve
Toto21
5 950
en.wikipedia.org/wiki/Kojak_(2005_TV_series)#/media/File:Kojak_2005.jpgsweetfood.ns11.cpanel.hu/wp-content/uploads/2014/12/kojak3.jpgKOJAAAAAAAAK!!! Fehér kivitelben 😊Mert ki a fekete kivitel? 😀
shagi0206
Chargers LT
Tactful Cactus
több mint 6 éve
Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
2011-ben Sugárban volt Td shot ...Frisco-Giants végére jól néztünk ki!
mondjuk közben is ittunk rendesen😊
több mint 6 éve
Tactful Cactus
13 847
sweetfood.ns11.cpanel.hu/wp-content/uploads/2014/12/kojak3.jpgKOJAAAAAAAAK!!! Fehér kivitelben 😊Mert ki a fekete kivitel? 😀
shagi0206
Chargers LT
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
na most valaki vegre ihat TD van... : )TD-nél mindenki iszik. 😀
gabistar
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Pont most kell a draftról TE, mikor nincs is rendes? | (ugye?) |teli lesz a draft király TE-vel
Willis
---
több mint 6 éve
na most valaki vegre ihat TD van... : )sztem Bills TD-t írt/mondott..
gabistar
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Ving Rhames.KOJAAAAAAAAK!!! Fehér kivitelben 😊Mert ki a fekete kivitel? 😀
shagi0206
Chargers LT
wonderfultime.sapidity.net/kojak.jpg
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
gabor25
5 144
na most valaki vegre ihat TD van... : )
több mint 6 éve
Pont most kell a draftról TE, mikor nincs is rendes? | (ugye?) |
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Kéne már nekünk is egy TE, ilyen lyukas kezű, blokkolni se tudó Greshamekkel nem lehet mit kezdeni. Ráadásul még sokat is kap érte.Csak aztán nehogy olyat igazoljatok, aki egy rejtélyes szimbiózisban él a kezdő QB-val. Ha az megsérül, ő is.
shagi0206
több mint 6 éve
Vin Diesel.KOJAAAAAAAAK!!! Fehér kivitelben 😊Mert ki a fekete kivitel? 😀
shagi0206
Chargers LT
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Fut,passzol mi kell még? BB elit 😀 😀elkap, blokkol még hiányzik. Hol van még Mariotától?
Mr.Breaker
több mint 6 éve
KOJAAAAAAAAK!!! Fehér kivitelben 😊Mert ki a fekete kivitel? 😀
shagi0206
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Dinasztikus passz volt!
Állat vagyok, ami enni kér...