Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
XD Buday Zoli szakkommentátorunk nem meri beismerni hogy pecc drukker 😀 😀 😀Szégyen is, hogy a sötét oldal híve.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
minden egyes passz közvetlen életveszély...hihetetlen!
több mint 6 éve
Willie Parker
15 376
Wow, azanyátokúristenit micsoda Vadmacskák 😛Meccs jelenete
Chargers LT
több mint 6 éve
Hauschka ma vajon fog hugyozni a pálya szélén? Vagy már túl van rajta?Lezuhanyzik.
shagi0206
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
hát én isXD Buday Zoli szakkommentátorunk nem meri beismerni hogy pecc drukker 😀 😀 😀Hát azt én is inkább letagadnám.
Heisman Trophy
balintbaba
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
XD Buday Zoli szakkommentátorunk nem meri beismerni hogy pecc drukker 😀 😀 😀Hát azt én is inkább letagadnám.
Heisman Trophy
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Hauschka ma vajon fog hugyozni a pálya szélén? Vagy már túl van rajta?Szerintem most odaszart.
shagi0206
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
Wow, azanyátokúristenit micsoda Vadmacskák 😛
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Hauschka ma vajon fog hugyozni a pálya szélén? Vagy már túl van rajta?
több mint 6 éve
Pontosan.Egész Bills lesérül, így is alig tudunk nyerni.A win is a win
Willis
Löfli
több mint 6 éve
XD Buday Zoli szakkommentátorunk nem meri beismerni hogy pecc drukker 😀 😀 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
több mint 6 éve
Egész Bills lesérül, így is alig tudunk nyerni.A win is a win
Willis
több mint 6 éve
Egész Bills lesérül, így is alig tudunk nyerni.
több mint 6 éve
érthetetlen miért kockáztatnak...picksixet akarok, mostLol majdnem 😀
gedam
mustaine
több mint 6 éve
Ááá, de kár érte, szép INT lett volna
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Engedje már el Bortles ezt a passz témát..
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Angert is lehet, hogy máshol kellett volna bevetniViszont elit RB. 😊Ennek a meccsnek csak arról szabad meggyőznie Coughlint, hogy Bortles nem franchise QB.neki ez egy 19 milliós meccs. Bár ahogy ma játszik, ha meglesz a W akkor se győzte szerintem meg még TC-t.Ja, én BB-re gondoltamSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Willis
iktriad
több mint 6 éve
Muffalo_Bafia
920
19 milliós RB? Van pénz lóvéra.Viszont elit RB. 😊Ennek a meccsnek csak arról szabad meggyőznie Coughlint, hogy Bortles nem franchise QB.neki ez egy 19 milliós meccs. Bár ahogy ma játszik, ha meglesz a W akkor se győzte szerintem meg még TC-t.Ja, én BB-re gondoltamSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Willis
iktriad
"Jalen Ramsey egy vilagi csicska."
több mint 6 éve
JustoVillar
625
Bortles elit | RB | !
Szombathelyi Haladás
Boston Celtics
Michigan State Spartans
Kansas City Royals
West Virginia Mountaineers
New Hampshire Wildcats
több mint 6 éve
gedam
5 902
bénaaaaa
több mint 6 éve
Viszont elit RB. 😊Ennek a meccsnek csak arról szabad meggyőznie Coughlint, hogy Bortles nem franchise QB.neki ez egy 19 milliós meccs. Bár ahogy ma játszik, ha meglesz a W akkor se győzte szerintem meg még TC-t.Ja, én BB-re gondoltamSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Willis
több mint 6 éve
bortles igazából egy mobility qb, és csodálkoztok hogy nem passzol olyan jól 😀
több mint 6 éve
Elég nagy ostobaság volt elsőre megfutni.. 2nd&1-nal többet értek volna.LOL, na itt nem lesz több passz 😀 -> simán lesz esélye még a Billsnek.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)