Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Most jön majd egy TO Jags D/ST részéről. 😊
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Lehet már gratulálni a Jaxnek?Hogy végre TD-t szereztek? Abszolút.
Muffalo_Bafia
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Kéne már nekünk is egy TE, ilyen lyukas kezű, blokkolni se tudó Greshamekkel nem lehet mit kezdeni. Ráadásul még sokat is kap érte.
több mint 6 éve
Ha Marcedes visszavonul, Ben Koyack legyen a No 1 TEOtt van még Naya Rivera öccse, Mycah a keretben. Meg szerintem jön TE draft,
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
Koyack. Veszek holnap egy kojak nyalókát.én meg iszom most egy Koyackot!
iktriad
több mint 6 éve
Fut,passzol mi kell még? BB elit 😀 😀Bill Belichick?
Mr.Breaker
több mint 6 éve
Kicsit olyan, mintha egyetemi bajnokságot néznék. Az irányítók nem passzolnak, csak futnak.Army-Navy, de ilyen meccsből három volt a teljes szezonban, mikor a katonai akadémiák játszottak egymással 😊
Volt idén egy meccs, ahol szinte semmi passz nem volt, viszont mind2 QB 100+ yardot futott. Valaki kisegít?
shagi0206
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Ki lehet kapcsolni, ez eldőlt.
több mint 6 éve
Mr.Breaker
1 903
Fut,passzol mi kell még? BB elit 😀 😀
több mint 6 éve
Csoda dolgok történnek itt Bortlesszel
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
hát bazdmeg nem látom a TD-t 😀 sose tudom meg mi az 😕
több mint 6 éve
picsába.Nem örülsz a TD-nek?
iktriad
"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 6 éve
Toto21
5 950
Ott van! 😀
több mint 6 éve
Ha Marcedes visszavonul, Ben Koyack legyen a No 1 TE
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Ez is jó.. de én valami őskorira gondoltam (amikor még forward passz se volt), hanem kb csak futás meg punt. De lényegtelen.jó hát akkoriban öt pont volt az fg, minden második csapat ezt csinálta 😊
Igor
és Bortles megnyeri én megmondtam!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Elit irányító! És Telly Savalas elit elkapása! Elit csapat! Holvagy Sobri?
több mint 6 éve
Koyack. Veszek holnap egy kojak nyalókát.
több mint 6 éve
bortles eddig altatott
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
KOJAAAAAAAAK!!! Fehér kivitelben 😊
több mint 6 éve
Elit QB-val könnyű
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool: