Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
Meccs vanhol? Atkapcsolok
ThundersNFL
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
www.youtube.com/watch?v=tP1ZfZMbarINem ismerem a szabályokat, de lehet 1 és 10-nél puntolni?Volt valami XX. századi eleji meccs (majd baggio beírja melyik volt), ahol a szar idő miatt odavissza puntolgattak, és a muffed puntra mentek rá.
Willis
Nem biztos, hogy rossz taktika lenne..
Igor
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Meccs van
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Rájöttem, hogy Bortles igazából Grossman, a Jags pedig a 2000-es évek Bears-e
több mint 6 éve
A FULLBACK POSZT SOSE HALHAT KI!!!!Tim Riggins dislikeolja ezt
SPIDER 2 Y BANANA!
Igor
több mint 6 éve
James007
1 854
Csak azért mertem elengedni, mert vagyok annyira mazochista, hogy a Browns a második kedvenc csapatomSzellemes poén volt, nekem tetszett 😀 😀Most miért kell cikizni a Browns szurkolókat?Ha beletekersz a videóba, akkor 0:16-nál ott az előadó neve és címe!Az a poén, hogy a teljes dal sehol, de tényleg sehol nem lelhető fel, csak ez a részlet.van teljes dal ? 😮
Kampman
Drip
James007
shagi0206
Drip
| arra az esetre, ha mi nem jutnánk be a PO-ba |
több mint 6 éve
spirograph
26
Pont erre gondoltamNem ismerem a szabályokat, de lehet 1 és 10-nél puntolni?Volt valami XX. századi eleji meccs (majd baggio beírja melyik volt), ahol a szar idő miatt odavissza puntolgattak, és a muffed puntra mentek rá.
Willis
Igor
több mint 6 éve
na előbb a quarterback poszt ürül ki, most meg már a fullbackek?? mi jöhet még, nem lesz több punter?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Igazából Bortlesnek nem is szabadna passzolnia
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
Blake ha így folytatja 100 yardos futó lesz.
több mint 6 éve
na kész vagyok, volt vmi?befagyott a medence, evakuálták a stadiont
gedam
több mint 6 éve
na kész vagyok, volt vmi?nem
gedam
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Punt 6itt egy pick 6 fog dönteniKick 6
Heisman Trophy
Drip
Draft
több mint 6 éve
gedam
5 905
na kész vagyok, volt vmi?
több mint 6 éve
Toto21
5 950
az első félidőben csak altatott Bortles. Nézzétek meg, most TD drive-ot fog vezetni!
több mint 6 éve
itt egy pick 6 fog dönteniKick 6
Heisman Trophy
több mint 6 éve
xtaki
3 441
itt egy pick 6 fog döntenikotve hiszem, itt az intet is el fogjak puntolni
Heisman Trophy
több mint 6 éve
A FULLBACK POSZT SOSE HALHAT KI!!!!SPIDER 2 Y BANANA!
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
HajduImre
157
Komolyan gondolkodom hogy hagyjam a faxba a meccset és csináljak valami értelmeset. Olyan már volt hogy bealudtam, de olyan még nem, hogy felálljak és otthagyjam.mosogass. tegyél be egy mosást. vasalj.
vontod
több mint 6 éve
Nem ismerem a szabályokat, de lehet 1 és 10-nél puntolni?Volt valami XX. századi eleji meccs (majd baggio beírja melyik volt), ahol a szar idő miatt odavissza puntolgattak, és a muffed puntra mentek rá.
Willis
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Akkor már értemIk mit vettél be ily csendes vagy?csodálkozol hogy a xanax hiány volt a gyógyszertárakban
ThundersNFL
Heisman Trophy
Draft
több mint 6 éve
Igen, csak attól az ellenfelek tartottak, Blaketől meg a saját csapata.Jöhet vissza Bortles és a Félelem és Reszketés Jacksonvilleben.Ez olyan mint a thunder és a lightning voltak?
iktriad
valakis
több mint 6 éve
itt egy pick 6 fog dönteni
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz