Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
snap infraction , na ez nekem is új 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
picksixet akarok, mostahhoz passzolni kellene...
gedam
több mint 6 éve
Kampman
28 290
vége a petriots franchise-nak, RIPátköltöznek Londonba, és lesznek Old England Royalists
gamerkr
több mint 6 éve
gabor25
5 144
De legalabb franchise RB aki qb kontosbe van bujtatva es tokeletesen kielemezhetetlen. Igy nehez is felkeszulni ellene. : )Ennek a meccsnek csak arról szabad meggyőznie Coughlint, hogy Bortles nem franchise QB.neki ez egy 19 milliós meccs. Bár ahogy ma játszik, ha meglesz a W akkor se győzte szerintem meg még TC-t.Ja, én BB-re gondoltamSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
Willis
több mint 6 éve
vége a petriots franchise-nak, RIP
több mint 6 éve
gedam
5 905
picksixet akarok, most
több mint 6 éve
Ennek a meccsnek csak arról szabad meggyőznie Coughlint, hogy Bortles nem franchise QB.neki ez egy 19 milliós meccs. Bár ahogy ma játszik, ha meglesz a W akkor se győzte szerintem meg még TC-t.Ja, én BB-re gondoltamSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Szerintem Taylornak nem megy, jöhet Peterman.A Chargers ellen is lenyűgöző volt, itt lehet dobna 7 int-et is kevesebb, mint 1 félidő alatt
több mint 6 éve
neki ez egy 19 milliós meccs. Bár ahogy ma játszik, ha meglesz a W akkor se győzte szerintem meg még TC-t.Ja, én BB-re gondoltamSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
Kampman
több mint 6 éve
Kampman
28 290
Ja, én BB-re gondoltamSzerintem igen. És a Titans rosszabbul járt, hogy maradt. (Lehet nálunk is ez lenne a helyzet Blakekel, bár ez a drive szép volt tőle.)Mularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
iktriad
több mint 6 éve
twitter.com/Eric_Edholm/status/950101174459555841
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Hat nem de nem is alaszkaban, megha most artic idojaras is van. Sajnos...Akkor te sem Csepelen laksz 😊upsz... : ( Akkor most lehet mas miatt iszik... Nalunk pl ma reggel -25 fok volt. Meg kb -20 ak vannak mar hetek ota. Szoval lenne mire fogni...na most valaki vegre ihat TD van... : )sztem Bills TD-t írt/mondott..
gabistar
Igor
gabistar
James007
több mint 6 éve
Enniyt ert a first down
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
na asszem ennyi , szép volt jó volt 😊
NFL/NCAA/BOWL tippjáték győztes 2006/2007/2011 and retired 😊
több mint 6 éve
Hiába feka Taylor, nem jön össze az a szinergia, mint ami Vick és McCoy között volt.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
James007
1 854
Akkor te sem Csepelen laksz 😊upsz... : ( Akkor most lehet mas miatt iszik... Nalunk pl ma reggel -25 fok volt. Meg kb -20 ak vannak mar hetek ota. Szoval lenne mire fogni...na most valaki vegre ihat TD van... : )sztem Bills TD-t írt/mondott..
gabistar
Igor
gabistar
több mint 6 éve
gabor25
5 144
Tok jo hogy nekem meg csak 2 and 6 van... Ti meg mar megint elorebb jartok... Lol. ennyit az elo tvs kozvetitesekrol. 😀 Remelem egy stream az ami jobb mint a fizetett tv kozvetitesem... : )
több mint 6 éve
Clay kiblokkolta a review-t is
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
😀😀😀 Kurvajó helyre lett lerakva.
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
azt hittem Te nem használsz hülye kifejezéseket! 😉maga nyilatkozta le, hogy így voltMularkey-t a tegnapi egy pontos győzelem már megmentette, vajon Bortles-t is meg fogja ez az egyetlen TD?Nem hiszem, hogy neki tényleg veszélyben lett volna az állása.
baggio 🏈
Kampman
baggio 🏈
több mint 6 éve
Ez már a végeredmény szerintem.