NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Cleveland Browns - Pittsburgh Steelers
82
14
2:15, Arena4
Jacksonville Jaguars - Buffalo Bills
2 feliratkozó
több mint 6 éve
gedam
5 901
nem int
több mint 6 éve
Mozog az a labda... 😊
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Cypress
3 228
Lol, ilyen konnyu PO ellenfelunk asszem meg sosem volt. Egy lepessel kozelebb erzem magunkat az SB-hez. 😎
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
Peterman idei teljesítménye: 5 passz, 6 interception 😊
több mint 6 éve
Peterman hozta a statisztikáját 😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 6 éve
na ki akarta jobban
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 6 éve
Igazad van az ismétlésben latszik hogy nem a nyakát karolja át.Átfogja a nyakát és teljes erőből földhoz veri. 40 kiló van köztük simán levihette volna de nem. Mocskos tajparaszt.Elképesztő parasztság. Adott egy szabályos hitet.
samu09
Willis
több mint 6 éve
Bills a rájátszásban:www.youtube.com/watch?v=UkJehlr1tEw
https://preview.redd.it/z5qmlvsup1881.jpg?width=640&crop=smart&auto=webp&s=0e28b674dcfbb87f51fc461e1c6844401608920c
több mint 6 éve
MakaForumtars vagy mi?Hurrikán problémákkal rendelkező.... Ki ez a szerencsétlen?nyugoggyá le wolfgang
Amadeus
eaglesmcnabb
Amadeus
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
Akkor jöhet a Jags. Nem örülök.
több mint 6 éve
shagi0206
10 921
OTT AZ INTEz elég valószínű forgatókönyv volt. Ezt már megjósoltam, mikor Taylor kiszállt.
Heisman Trophy
több mint 6 éve
INT a vége, fuss el véle...
több mint 6 éve
Ennél látványosabb staredownt rég láttam... a srácnak nem nagyon lesz jövője sajnos.
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
Game Set, Match.
több mint 6 éve
Péterférfi elbaszta.
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 6 éve
Klasszikus Péterman
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 6 éve
Igeeeeeen!!!! Kiráály!
több mint 6 éve
futtatni kellett volna, én mondtamBortles és Peterman futkossa szarrá az nfl védelmeket, ilyen ez a modernkori profi futballAz hagyján, de már szét is dobálja
baggio 🏈
vontod
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
lefőtt a kávé
több mint 6 éve
Ramsey pontott tett a Peterman féle bohóckodásra.
több mint 6 éve
Amadeus the Young
32 891
Forumtars vagy mi?Hurrikán problémákkal rendelkező.... Ki ez a szerencsétlen?nyugoggyá le wolfgang
Amadeus
eaglesmcnabb
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 6 éve
Peterman signature move
több mint 6 éve
OTT AZ INT
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz